Komentari na vest

Kako će Partizan Mozzart Bet bez Pantera prvi put posle dve godine i 19 večitih derbija?

S

Seoul

pre 7 meseci

Vrlo tesko
@

@sokoljanac

pre 7 meseci

Lose kapiras momče

Gall

pre 7 meseci

Momci, zaradite neki dinar kada vec visite na platformi koja je bavi kladjenjem, danas Crvena Zvezda pobedjuje.
s

sokoljanac

pre 7 meseci

Kapiram sarkazam. Bravo.
s

sokoljanac

pre 7 meseci

S' obzirom kako igra od početka sezone, bolje je što ne igra večeras.
G

Gallina

pre 7 meseci

Bolje nego prethodni derbi, jer je momak bio u debelom minusu... Igrace neko ko je u boljoj formi vise nego da je on u timu
G

Gosr 2112

pre 7 meseci

A kako je i kako će Zvezda bez Nedovića i Lazića?
a

as77

pre 7 meseci

Daj imate 20igraca.Logicno da neko nece igrati..
G

Gost136

pre 7 meseci

@as77 Da aili opet na kraju manji budzet ;)
b

banence

pre 7 meseci

LAKSE NEGO STO MISLITE..KAD TIM VODI ZOC UVEK JE TO TAKO..
P

Psihijatrija

pre 7 meseci

Pa da, posto je u prethodnom derbiju od tolikog znanja bilo prepusteno sve Avramovicu, od silnih taktika i moci, pa ovaj na ludu srecu iscupao preokret...
y

yoyoyo

pre 7 meseci

zvezda je toliko loša tako da bilo ko da igra za Partizan svejedno je
G

Gallina

pre 7 meseci

Koliko li ste vi onda losi, kada ste toliko losu Zvezdu dobili na cistu srecu...?
i

igor978

pre 7 meseci

Ovo i nije toliko loše, samo je šteta što je i Ponitka povređen pa je rotacija na bekovima tanka. Moraće svi da igraju puno minuta a čeka nas gostovanje u Baskiji u najgorem momentu - umor posle dva vezna derbija, idem tamo bez dva jako bitna igrača na bekovima, a Baskonja u lošem momentu i svi je pobeđuju la bi stvarno bio kiks da ne dobijemo njih u gostima.
@

@igor

pre 7 meseci

...baskonija je za vikend igrala sa 7 igraca.
P

Pobogu...

pre 7 meseci

Od dolaska najvećeg koji ne čuje da njegovi košarkaši vređaju rivala, a navodno želi dobre odnose sa Zvezdom, u 19 utakmica Zvezda ima 10 pobeda, 9 poraza i koš razliku +24. Za to vreme najveći je osvojio JEDAN, a Zvezda pet trofeja. I ma koliko mi sad udarali minuse, ovo su činjenice.
A

Aleksanderrr

pre 7 meseci

Nije laz nije spinovanje prosto cinjenicno stanje.
w

wg

pre 7 meseci

Od tih 5 su 4 trofeja osvojena u ukupno 10 odigranih utakmica, e to je fascinantno
P

Pobogu...

pre 7 meseci

@wg, a da li je vama neko to branio, ili ste u dva takmičenja izmišljali glupe izgovore da ne učestvujete, a u druga dva ste oba puta izgubili u direktnim sudarima. P.S. To i dalje ne menja međusobni odnos 10:9 +24
P

Petronije IV

pre 7 meseci

@wg, tako je! A sećaš li se koliko ste slavili trofej KRK koji vam je doneo Panter... igrajući za Zvezdu? Uvek vi imate neke izgovore. Za pet godina pisaće samo trofeji, nikoga neće interesovati u koliko utakmica. I jedno test pitanje za tebe? Bez guglanja. Partizan jhe prošle godine (zasluženo) igrao četvrtfinale Evrolige. Koja su ostala tri kluba koji su ispali u četvrtfinalu?
s

sokoljanac

pre 7 meseci

Sve istina, ali rečena na način koji, naravno, lepše zvuči vama, panterima iz Železnika. Može da se kaže i na drugi način, npr. Željko je pogubio sve trofeje u prethodne dve godine polako podižući svest ekipe o svom kvalitetu, nesrećno zvog nekošarkaških razloga izgubio seriju protiv Reala, ali na kraju osvojio jedan trofej, onaj najvažniji, za titulu Aba lige prošle godine, pa ove godine ima zvanje šampiona, i brani to zvanje. I odbraniće to zvanje, i to je ono što najviše boli pomenute pantere. Ćokijeva kola su krenula nizbrdo, a Partizan se lagano vratio na poziciju koja mu pripada. I to je tendencija koju, na žalost pomenutih pantera, nema ko da zaustavi. Zato i jeste tolika panika, zato se iznenadjujuće smenjuje trener velikog imena, zato se sad jure nova pojačanja na ionako najskuplju ekipu ikad na ovim prostorima itd. Ali to su sve dešavanja iz Železnika koja nas apsolutno ne treba da se tiču jer smo avangarda. Veliki pozdrav.
@

@sokoljanac

pre 7 meseci

Samo jedno pitanje, koliko si siguran da ce odbraniti tu jednu jedinu titulu koju je osvojio?
s

sokoljanac

pre 7 meseci

Jako siguran. Nemoj se iznenaditi ako joj pridoda još jednu, onu još vredniju, čiji pehar mi imamo u vitrini, pa možete svratiti do trofejne sale da se slikate sa njim, jer je to jedini način da ga vidite uživo.
M

Mesec mlad

pre 7 meseci

Kako ce?Pa Partizan je klub u regionu sa najmanje povredjenih igraca tokom sezone,sta da kaze Zvezda koja svake godine ima po dva,tri bitna igraca na koje ne moze da racuna,naravno mozda je do boljih trenera ili sl ali je fakat.Kuknjave bez
G

Gost 353

pre 7 meseci

@mlad mesec, avgust i to onaj glupi.
V

Vasilis

pre 7 meseci

Opet ce biti puno gresaka uz dodatnu tenziju zbog sudija i dozvoljenog ponasanja jednih i drugih u Aba ligi. Ako Teodosic i Nejpir podignu bar 2 put ruku prilikom suta protivnika, mozda Zvezda i ima neke sanse.
J

Jelenko P

pre 7 meseci

PARTIZAN je od Pantera imao VISE STETE nego koristi za ove dvije godine i nesto.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

aj na sever, da se ne ljubimo
s

sokoljanac

pre 7 meseci

Potpisujem. Sve što je uradio on, uradio bi i Dalas Mur, samo sa mnogo manje potrošenih lopti, boljim procentom šuta za 3p, i za 6 puta manje para.
@

@sokoljanac

pre 7 meseci

Ne mogu da prezalim odlazak Dalasa Mura iskreno... ovo leto da su pustili Puntera a vratili njega, siguran sam da bi smo bili jaci
G

Gostarevic

pre 7 meseci

Bravo znalci, zato je Dalas Mur (kog i ja lično obožavam) otišao da igra u Kinu, a Panter je bio jedan od igrača oko koga se borilo pola Evrope. Mora da vi znate nešto što niko na svetu ne zna.
@

@ Gostarevic

pre 7 meseci

Prijatelju, da se oko njega borilo pola evrope realno svi imaju vise para od nas, otisao bi bilo gde drugde, ja volim Partizan ali te Ostojine price ne mogu da pijem zaista.