"Tadija Dragićević"
"Tadija Dragićević"

Kako je Tadija “nokautirao“ sudiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.04.16. | 16:02

Svakako dovoljno za žestoku kaznu, ali ni govora o udarcu

Tadija DragićevićMomentalna suspenzija pod pretnjom šestomesečne zabranje igranja košarke zbog incidenta na utakmici Budućnosti i Jedinstva. Crnogorske Dnevne novine pišu da je odluka već doneta i Tadija Dragićević sigurno neće moći da igra narednih pola godine pošto je fizički nasrnuo na sudiju Vladana Šundića, koji je prema medijskim napisima čak završio i na pregledima u bolnici.

Međutim, snimak koji se pojavio demantuje da je Dragićević baš "nokautirao" Šundića, već da mu je samo prislonio šake na obraz. Bez obzira, sasvim dovoljan povod za kaznu, da li baš i šestomesečnu drugo je pitanje, ali jasno je da je obračun na parketu i te kako preuveličan što se i vidi na snimku koji je na Tviteru objavio kolega sa B92 Saša Ozmo.

Izabrane vesti

To opet ne amnestira krilnog igrača Budućnosti, koji će po svemu sudeći ostati bez ugovora u Podgorici.
"Napravio nam je veliki problem. Ugovor će najverovatnije biti raskinut. Tako ne sme da se ponaša profesionalac. Tadijina suspenzija nam stvara probleme u nastavku takmičenja u domaćem šamionatu, ali sam sigurano da ćemo ostvariti zacrtani cilj", komentariše predsednik Budućnosti Dragan Bokan.

 

(FOTO: Star Sport)

 


tagovi

Tadija DragićevićBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara