Komentari na vest

Kako spremiti derbi za četiri dana?

А

АуЛиКС РСЦЗ

pre 6 meseci

Две лагане двојке у 4 дана - ГАЗИ ЗВЕЗДО!
l

lion zion

pre 6 meseci

aba derbi je vazniji jer ce drzava kupiti za jsd mezimce vajld karu
P

Prvaci Evrope

pre 6 meseci

Hoćemo pobedu protiv parkistanaca u četvartak hoćemo pobedu protiv parkistanaca u ponedeljak 🔴⚪🇷🇸
L

LeoLajke

pre 6 meseci

Vratiš Topića sa pozajmice i eto.
D

Djape45

pre 6 meseci

Mora se više spuštati lopta na centre i napadati reket. I kada udjemo u taj ritam da napad ide lakše i brže krenuće i šut za 3.
0

0111

pre 6 meseci

IDI CUVAJ ONDA OVCE I NE CITAJ MOJE KOMENTARE. KUZMIC I LAZAREVIC U FMP. U PROTIVNOM PROPALA SEZONA. TO SVI VIDE
T

TP-1

pre 6 meseci

Kuzmic i Lazarevic nemaju ukupno 10 minuta od pocetka sezone. Niti su oni nesto krivi sto su tu,niti novi trener sto ih ima u ekipi. Potpuno nebitni igraci koji ce cesto biti van 12. Ima mnogo problema koje ti realno ne vidis jos ti odgovaram...
O

Ovakav Partizan

pre 6 meseci

Dobijamo bez trenera i spremanja 2x za redom! Smesno je koliko su losi!
0

0111

pre 6 meseci

DA JE DOSAO SVED KOJI IMA PROCENTE DOBRE U POSLEDNJOJ SEZONI RASTERETILI BI OVE DRUGE STO SE SAD FRLJAJU TROJKAMA(TEODOSIC ILIC DAVIDOVAC JAGO... ALI MORA DA IGRA KUZMIC ILIC LAZAREVIC.. SRAMOTA.
G

Gers

pre 6 meseci

Dosadan si vise sa Kuzmicem i Lazarevicem

kln

pre 6 meseci

da mi nismo u krizi!
D

Drvo

pre 6 meseci

Ubiće ih Mitar i Deda. Navika je to.
G

Gost46

pre 6 meseci

Klinci se sinoc igrali i nadigrali. Topic je ucinio sve sto je bilo u njegovoj moci. Sad Teo da sve to prospe..ne valja. Ovaj derbi odigrati muski ali onaj u gumarskoj moraaaa da se dobije po svaku cenu!!
0

0222

pre 6 meseci

STVARNO STE BRE DA NE KAZEM STA KAD NISTE POTPISALI SVEDA. EM KOSGETER EM BRAT RUS A IGRAJU KUZMIC ILIC LAZAREVIC... SRAMOTA. ZVEZDAS SAM TVRDI I OVAKVU SANSU DA GA DOVEDEMO NISMO SMELI DA PROPUSTIMO. 20 MIN IGRA I UVEK 20 AK KOSEVA U RUKAMA
K

Kakav Šved?

pre 6 meseci

Jos jedan covek koji uzima blize deset suteva po utakmici... trebalo bi nam pet lopti i deset cetvrtina.
m

ma

pre 6 meseci

Jok,treba Lazarevic i Kuzmic da uzimaju suteve.Neka uzme Sved i sto suteva,sta me se tice,ako resava utakmice.
A

Aleksej 6/21

pre 6 meseci

Šved je poslednji utakmicu resio jos dok je igrao u Himkiju uz ocajne procente... godine, zamor materijala. Imamo Nejpira i Teodosica za to.
Č

Čika Dača

pre 6 meseci

Čini se da je Zvezda, bez obzira na trenutne turbolencije, ipak u blagoj prednosti, i to isključivo zbog pritiska. Nov trener i nova filozofija traže vreme, ali baš u ovakvim utakmicama dođe neki nalet odvažnosti. Naravno, ništa ne znači, može čak da bude i potpuno drugačije. Ali Partizan je pod većim pritiskom, imaju Žoca i tu ne smeju da imaju alibi, i oni kao i Zvezda trenutno igraju loše, i dodatno su uzdrmani nakon sinoćnog poraza. Zvuči smešno, ali Zvezda je u prednosti ispod koša. Kaminski za sada 0, i imam utisak da Bolomboj može da odigra ključnu ulogu, pre svega u odbrani. Već je poznato da je Davidovac odličan u duelu sa Zekom. Ako on odigra na nivou i zatvorimo skok, pola posla je odrađeno. Ali lako je to reći, ipak smo i mi uzdrmani lošim igrama i promenom trenera. Na Pantera, kao i uvek treba obratiti pažnju, jer bez obzira na loše partije on može da se zapali i ode na 20+ poena. Zvezdina prednost je dakle manjak pritiska, zatvaranje reketa, i ako Gedraitis namesti ruku. Zaista, mislim da nikad teže nije bilo predvideti rezultat derbija. Obe ekipe u kanalu, a obe ekipe mogu i da eksplodiraju. Navijački bih rekao pobeda Zvezde naravno, ali realno je očekivati opet utakmicu na jedan posed pa sad, gde prevagne…
A

ABA derbi

pre 6 meseci

Evo ja kao zakleti Zvezdas prihvatio bih bez ikakvih problema da odmah izgubimo ovaj derbi u EL (jer ima jos puno utakmicali da se igra) ali zato po svaku cenu moramo da dobijemo onaj sledeci u ABA ligi jer se tu odlucuje direktno o tituli,znaci drugi derbi u ABA ligi moramo svim silama dobiti jer ce nam to na kraju biti glavna prednost da u borbi za titulu imamo prednost domaceg terena sto je najvaznije u borbi za titulu,ne smemo ponoviti greske iz prosle sezone gde smo izgubili tu prednost onim glupavim porazima protiv cibone i zadra,to nas je i kostalo titule na kraju,zato svim silama na pobedu u ABA derbiju a za ovaj u EL sta bude bude,nije toliko bitan jer ima jos brdo utakmica da se igra do kraja lige!
G

Girth big

pre 6 meseci

Ja nisam navijac ni jednih ni drugih pa ti kazem sve bi to bilo tacno da iskljucivo prvak lige ide u EL, ali kao sto svi znamo idu obe ekipe i sa ovog prostora nece niko drugi pa makar i ne igrali kkcz i kkp finale takmicenja a 99,99% ce igrati. Tako da finale izmedju blizanaca nije vise biti ili ne biti, mada da smo iole normalni ne bi nikad ni bilo..Mozes slobodno da se opustis, nije ni lose s vremena na vreme da usledi neko otreznjenje jer se ovde brzo poleti, pogotovo kada su ovakvi budzeti i timovi u pitanju...
L

Lk

pre 6 meseci

Meni sto puta vaznija ova utakmica u El,ako sad ne krenemo pomocii nema,a u Aba ima revans i Mega nam je napravila uslugu.
J

Junker

pre 6 meseci

Nervira me sto se nasi problemi jasno vide i ne resavaju se. Prvo, plej previse drzi loptu jer se ostali lose krecu, onda se ulazi u dribling i neko sutira za 3. S druge strane, sut za 3 protivnika se ne brani nikako i provocira se cak i kad su opasni suteri poput Zalgirisa i Virtusa. Sada se nadamo da nece biti problem kasnog pozivanja na tajm aut kad protivnik udje u seriju kao i drzanje besmislenih petorki sa Lazicem i Lazarevicem u istom trenutku u fazi napada. Zatvoriti Smailagica i Ledeja, jer na njih nema ko da ogovori napdackiz Panter+Aleksa+Naneli su slicno Sabaz+Teo/Nedovic+Rokas, ko uhvati sut ide svaki na 17p+.
A

Aranđel

pre 6 meseci

Upravo je ispod koša Zvezda u prednosti u odnosu na Partizan

kln

pre 6 meseci

ako bolomboj ne udje u problem sa licnama
o

ono1991

pre 6 meseci

Sto sam citao da voli vreme da mu odbrana provodi u zoni i da se preuzima samo kad bas mora. Zona i nije losa protiv partizana sobzirom na to da jos traze sut za 3, jedino dobar bio protiv Olimpiakosa cini mi se. Ali zona i zamke koje iziskuje vracanje iz zone trazi vezbu i treninge tako da ne verujem da cemo skoro da igramo zonu moze da se proba zavisno od rezultata. Takodje i presing na celom terenu voli da igra grk ali msm da mi trenutno nemamo te fizikalije u ekipi gde moze da se iznese ta potrosnja. Ne dati im poene iz tranzicije, terati ih da igraju napad 5na5 i napasti 4rku tj opteretiti Ledeja posto je niski post i kreacija 4rke bila karakteristika trenera u prethodnim ekipama.