Komentari na vest

Kako su završili prošlu, tako su ušli u ovu godinu: Mega nemoćna protiv gostiju iz Ljubljane

Муне

pre preko 1 godinu

Што се онда прихватају да буду тренери - "тренер" Меге? Релација Рудан - "тренер" није добра. Али кад ти неко чува леђа онда можеш да греши колико хоћеш. Само ћутиш и климаш главом и радиш, а како ради...

Муне

pre preko 1 godinu

Много се очекује од Николе Ђуришића, али очигледно да он не може да то носи. Никола нема поверења у свог садашњег тренера Меге. Црнци најбољи стрелци у редовима Меге на данашњој утакмици.
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Za prvi deo si u pravu, Nikola to ne moze da iznese, i to zato sto trenutno nema dovoljan kvalitet, a o glavi da ne pricamo. Drugi deo tesko, jer to bi znacilo da nikola nema poverenje u lukica, pa u jovanovica, pa u baraca i onda eto mozda da pomislimo da je ipak nesto do igraca ili su svi protiv njega, ne vole ga :-)

Муне

pre preko 1 godinu

У "тренера" садашњег нема 100%. Спомињеш Лукића он га је искључио из репрезентације због недоличног понашања, а за јавност је била повреда Николе Ђуришића. Не може код Владе Јовановића да се понаша како он хоће..
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Znaci razumemo se da je do igraca :-) Baraca ne volis to znam, mislim da gresis ali ok Tesko je raditi u megi, jako tesko. Sloboda u odlucivanju nista, selektovanje igraca nista, radis sa onim sto dobijes a to nikad nije kako je trener zeleo. Navescu ti primer, grbovic je trenutno bolji, korisniji igrac od djurisica a nema ni blizu to sto ima ovaj. Mislis da to trener ne vidi, tesko
А

Аки

pre preko 1 godinu

Код В.Јовановића је Никола играо према очекивањима.Био је годину млађи ,екипа је била боља ,имао је мању минутажу све скупа није то лоше изгледало и није било никаквих сукоба на релацији играч- тренер.Лукић га је одстранио а што се Бараћа тиче код њега сви играју лоше .Није Мега неки тим али са иоле бољим тренером имали би 3 побједе више на конту.Послије сваког пораза Бараћ зна разлог, да изјаву и терај даље али никад " није" његова кривица.Никола мора да ради на шуту проценти су му веома лоши.Иако је висок 2,02 могао би да буде добар плеј боље него двојка а гурају га чак и на крило - велика глупост.Има одличан преглед игре,продоран је а у одбрани може да чува и доста ниже играче од себе.Углавном ово што сад игра никако неваља.Млад је а наметнули су му улогу лидера можда је и то разлог али са добрим тренером све се очас промјени и криза прође.Д.Ивановић- Петрушев је најбољи примјер за то.
t

tajko

pre preko 1 godinu

Premlada je ova Mega