Komentari na vest

Kalkulacije su bumerang, pun gas u trećoj bez stajanja do Kaunasa

s

srka

pre oko 1 godinu

Čoveče, ovo postaje brutalno bolesno! Pa baš svaka vest o KK Partizan je okupirana komentarima Zvezdinih navijača. Ja počinjem da verujem da je ovo organizovano i instruirano. Niste svesni da svojim komentarima, samo dodatno motivišete Partizan. Dobrim delom ste pomogli i da se pobede prve dve utakmice u Madridu. Nemate ni trunke svesti. Umesto da nas ignorišete i namazano čekate finale ABA lige, vi nas dodatno motivišete. Pa vaš trener na konferenciji za štampu, posle derbija, izjavi da i igrači Partizana znaju da će ih Zvezda pobediti u narednim utakmicama. Gde ćeš većeg motiva od toga, kad tako nešto čuješ. Gde vam je razum ljudi?!
М

Марјан

pre oko 1 godinu

Разум је прво што су изгубили када су се приклонили Мрачњаку Небојши
M

Molim...

pre oko 1 godinu

...te, objasni kako komentari motivisu Partizan? Ko u tom klubu moze da razume komentar na srpskom?
G

Glupo zvuci

pre oko 1 godinu

Ali ja bih im otežao maximalno boravak. Vrv im ne bih dao mira da spavaju noć prije ispred hotela buka bi bila , maximalno uznemiravanje . Nažalost dolazi di takvih situacija , ali da se igra samo pošteno bilo bi 3:0
s

srka

pre oko 1 godinu

Ljudi, da li nam treba veći motiv, od toga što znamo i vidimo, da dve trećine Srbije navija, i ti ostrašćeno, protiv nas! Pa ja mislim da nam veći motiv, od toga, da te ljude nateramo da pate, ne treba. Ni puna Arena, ni spektakularno navijanje, ništa od toga nam treba. Neka igrači pročitaju samo jedan komentar ovih paćenika , pa to im je dovoljno da lete po terenu. Niko ti ne može biti veći neprijatelj od njih. I zato, u inat njima svima, 22. maja, donosimo trofej u Beograd. Samo još malo strpljenja. Zapamtite to!!!
B

Bljed

pre oko 1 godinu

Sine, sto ne ides da gledas u fudbalu voljeni tim Lazni ste navijaci, samo kosarkaski i ima vas koliko vas je u areni. Basket neprofitabilan sport, vi u fudbalu ne mozete nista, a mi u basketu mozemo da osvojimo. Fudbal sport broj jedan, mnogo, mnigo nize basket. Kad se budete otakazali od basketa, prelazite na vaterpolo, jer to ste vi. Kad je lose, nema vas nigde

@Bljed |

pre oko 1 godinu

Sta ste vi u fudbalu neki faktor mozda u Evropi nema vas ni na stadionu mnogo na proslavi tolike dominacije zato sto je dobar deo publike nezainteresovan za domacu cirkus ligu.
D

Da...

pre oko 1 godinu

...niste vi grobari mozda u košarci neki faktor? Ko vam je kupio licence za EK i EL? Gde su vam trofeji?
K

Kalkulacija nema

pre oko 1 godinu

Real ce bez Pantera rasaviti Partizan i bice na kraju rezultat 3:2 ! Partizan je izgubio siguran f4 nakon odluke i kazni! Sada sledi gazenje jer Real ce biti samo bez Yabuselle i igra jos Tawares! U prevodu metla od 3 uzastopne pobede!

Veljko Jovanovic

pre oko 1 godinu

Jel bi voleo?
s

srka

pre oko 1 godinu

Pošto je jasno da, ma ko izašao na teren u trećoj utakmici, nas Real, jednostavno, ne može da dobije. I ovakvi skrpljeni, bolji smo od njih. Mene tu plaše neke druge stvari. Oni su videli koje su im mogućnosti, u čistoj košarkaškoj igri, protiv nas. Pa praktično nikakve. Bojim se da će se naći neki plaćenik koji će da uleti na parket, da udari sudiju, ili nekog njihovog igrača i tu se priča završava. Mi izbačeni iz takmičenja, oni na finalfour-u. Iskreno se plasim takvog scenarija, a vrlo je moguć. Latini su to, stare varalice. 19.999 navijača, možda i možeš da kontroliše, ali u nekom trenutku, samo jedan, će ti promaći. Ako budu hteli, oni će to lagano sprovesti u delo i tu se svaka dalja priča završava. Oprez ljudi!!!
v

vi ste seljaci

pre oko 1 godinu

Jel Exumu niseu polomljene noga, kičma i izvađena kičmena moždina, može li 38 minuta da izdrži junak naš, udarač sa leđa?
D

Druze

pre oko 1 godinu

Pošto suze?

Avangardista

pre oko 1 godinu

Citao sam jedan drugi sajt gdje ona gnjida petrusev (sad namjerno malim slovima) rece pa skoro direktno da je za sve kriv Partizan. A onda dodjem ovdje, vidim ovog pacenika @ognjen drinski i njemu slicne i shvatim sta je sta; i petrusev i ovi iznajmljeni zive neku svoju stvarnost koja sa stvarnoscu - onom pravom - ama bas nikakve veze nema. E sad, koga nema bez njega se i moze i mora a dodatni plus i to dva su Zeljko kao najveci trener Evrope i puna hala brace i sestara Grobara tako da i ako bude gusto i neizvjesno ja se uopste ne plasim. 3:0 za Partizan i kraj price. A sad ajmo kmecavci, pocnite s onim sto jedino i znate - udaranjem minusa :)
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

Tako je, i zato smo mi grobari od dobrotvornih priloga kupili EL licencu, pa od kusura nekako nakrpili za Žoca a onda su igrači sa prošlogodišnjeg F4 EL došli da igraju za 0€ samo jer je on tu. A sad kad smo se mali finansijski oporavili, sad ćemo i porez da platimo od uštedjevine. Na kraju ćemo i halu da izgradimo ciglu po ciglu. Kad para nema, bez njih se može.
Č

Čortanovci

pre oko 1 godinu

Čekaj vest o Partizanu a komentari sve ostavljaju mutanti i turski konjanici?! Pa gledajte vaše dvorište imate dva tamo po kss ligi jer za toliko godina vaše evrolige uvek ste se borili za doigravanje od 15 do 18 mesta, sekto jedna!!!!
K

Krivac

pre oko 1 godinu

Panter krivac za ispadanje
D

Djurisilo

pre oko 1 godinu

Ne kapiram ove tekstove o kalkulacijama kada mi bez Lesora, Pantera i Exuma, realno gledano, ne mozemo da dobijemo Real. Stvarno treba sve da se poklopi i da niko nema lose vece da bismo ih dobili u trecoj utakmici. Zato tu nema nikakvih kalkulacija vec je realnos da cemo taj treci mec izgubiti. Jaci smo od njih, ali bez 3 najbolja igraca nismo. Nadam se da ce Aleksa i Naneli preuzeti odgovornost a da ce ih Ledej pratiti maksimalno. Nadam se da Smajli nece brzo uci u problem sa faulovima i da ce ga Koprivica pokriti koliko moze. Nadam se i da ce Papapetru odigrati najbolju odbranu ove sezone i da ce Madar iskociti sa 2, 3 trojke kao i Andjusic. Jako, jako tesko ali nije nemoguce.
a

asi

pre oko 1 godinu

Slazem se.Treba ih prebiti na terenu,igrati ostro i jako,umarati ih za cetvrtak sto vise,klupa moze dosta dobro to da odradi. Ako je pod znakom pitanja igranje Egzuma bolje i da ne igra do cetvrtka. A onda sa Egzumom i Lesorom ih razvaliti u cetvrtoj.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Baš da vidimo na šta Seltiksi liče bez Lesora , Pantera i "teško povređenog" Egzuma. +20 za Real, još u prvom poluvremenu.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

to ste pricali i za obe utakmice u madridu, pre toga i za 4 utakmica u ligaskom delu protiv reala,barse,oly i monaka...daj boze da se vasa predvidjanja tako nastave
P

Pedjahn

pre oko 1 godinu

Isplači se bice ti lakse..Šalim se,neće,jer jos bola i patnje porcije tek slede…
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Na šta bi vi ličili bez Kampaca, Vildoze i Petruševa? Bili bi u TOP 16, a da, već ste tamo....
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

@Zeleznik, mi smo i bili bez Kampaca zahvaljujući , dobrim delom i vama (potkazivač Savić). Sad je red da i vas vidimo.
L

Laf

pre oko 1 godinu

Igrace Smajli i za trojicu ako treba !!! ALI NAJBITNIJE JE DA ARENA NE STANE SVIH 40 MINUTA ,KAO ŠTO JE BILO PROTIV OLIMPIJAKOSA ,DA SE TRESE SVE OD POLA SATA PRIJE TEKME PA DO KASNO U NOC ,AJMOO GROBAAARI SAD KAD JE NAJBITNIJE, SVI KO JEDAN!!!!
s

srka

pre oko 1 godinu

Ja imam 47 godina, a moj rodjeni brat 44. Navijač sam Partizana, a njega košarka navodno uopšte ne zanima. On je navijač francuskog fudbalskog kluba Lion i francuske fudbalske reprezentacije. I šta se sad dogadja?! On meni tri puta dolazi da kaže, da je druga utakmica u Madridu trebala biti registrovana službenim rezultatom 20:0 za Real i da rezultat treba da bude 1:1 u seriji, jer su kompletan incident izazvali košarkaši Partizana. Pritom, još naglašava, da je Jabusele legenda, naravno, jer je njegov Francuz. Ja tri puta ćutim i pravim se naivan, da ne bi izbila svadba u kući. I onda je konačno došao i četvrti put da ponovi tu istu stvar. E tad mi je pala klapna. Sasuo sam mu u facu sve što sam imao i mogao i što mi je bilo na duši. Tek posle ovoga što se desilo u mojoj kući, razumem Pantera. Jer kad te neko tri puta na utakmici krvnički udari, a ti ćutiš, a sudije se prave lude, a onda te i četvrti put udari svom snagom po stomaku, a pritom još usput zakači i ramenom, da bi se dodatno iživljavao, ma nema trika da tu ne odreaguješ i pokažeš hrabrost i drskost. Kapa dole Panteru i naklon do zemljice crne. Pokazao je svima nama šta znači biti čovek koji ne da na sebe i hvala mu na tome. Ja sam i sa ovim životnim iskustvom, puno toga naučio iz onoga što je on uradio. Ne brini Kevine, ginućemo svi za tebe da odigraš tu finalnu utakmicu i doneseš nam, kao kapiten, taj trofej u Beograd, a dušmani neka pate!!! Živ i zdrav bio sto godina! Tvoja sedmica će biti sklonjena i stavljena na vrh Arene, da se viori i bude ikona svim narednim generacijama.
L

Luja

pre oko 1 godinu

Ma ti si naš idol... ahaha.
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...sta li ti pricas covece u toliko godina??? on je vrhunski sportista, debelo placen za to sto radi i odavno je navikao na takve stvari jer se vrhunskim kosarkasima takve stvari stalno desavaju. sta mislis koliko puta tokom utakmice jokic dobije kvarne udarce, koji prodju i bez faula. to je u opisu posla ako hoces da budes igrac sa loptom u rukama kada se odlucuje i naravno da budes placen u skladu sa tim. naravno da ga ne poredim sa jokicem, samo sam primer dao, a u vrhunske ubrajam po 2-3 najbolja igraca u svakom timu, sto u evroligi ili nba. ako hoces da budes lider tima, kao sto on hoce, ne smes zbog jeftine provokacije da prodas tim...
a

aca 1991

pre oko 1 godinu

Balsa umesto Lesora, Andjusic umesto Pantera. Sve skupa 11 igraca. Fali jedan. Izgleda da ce morati i mali Drezgic da bude u rotaciji. Mi vise igraca i nemamo.
T

Tvrd orah

pre oko 1 godinu

Recimo niko ne pominje da je real imao domacu ligu u nedelju pre ove dve sa partizanom pa ipet igra sutra a onda dolazi u bg. Kolioo sam razumeo ne postoji mogucnost da se odlozi utakmica acb liga. Za to vreme partizan ina vreme za regeneraciju i punu prioremu. Reci ce neko da imaju 20 igraca u rosteru ali svi znamo da to nema nikakve veze. Cini mi se da partizan od pocetka sezone prvi put igra neku jaku utakmicu bez par glavnih igraca pa ce biti interesantno videti kako ce to izgledati. Sa druge strane i nemaju neki mac nad glavom tako da i nema neke velike frke ako udju u ler. Ono sto je sigurno ne moraju da razmisljaju o sudjenju jer je ono perfektno tokom cele sezone pa i u ove dve u madridu. Po meni partizan dobija i u utorak
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Real nema sanse nazalost... Jedino Barselona moze spreciti crnokosuljase da osvoje ovo.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Lepo places nego poranio si od 17 maja kreni da te ceo komsiluk cuje ko UNESRECENA UDOVICA.
L

Luka994

pre oko 1 godinu

Tako se profi nameštaju utakmice, dogovoreno da se igra 5, a gosti uvek pobeđuju pošto su svaki meč autsajderi.
L

Luka994

pre oko 1 godinu

Okreće ovo Real lagano.
g

grastion

pre oko 1 godinu

Ici na pobedu pod obavezno, ne sme se ni pod kojim uslovom kalkulisati i zrtvovati potencijalni odlazak na f4 zbog jednog igraca

Stoska92

pre oko 1 godinu

pojedini navijaci partizana vec strimuju da su osvoji evroligu 😬🤭
k

krn

pre oko 1 godinu

Ima da vas izbanbusa Real u Areni..
G

Grobari to smo mi

pre oko 1 godinu

Balša 5 6 minuta moraće sa odigra, čak mislim da on počinje meč
1

156

pre oko 1 godinu

Trecu dobiti bez kalkulisanja i da prodjemo ovaj šugavi real napred Partizan⚫⚪💪💪
Л

Лк

pre oko 1 godinu

Шта лупетате више, какве калкулације, не играте са Златибором него са Реалом. Ако можете да победите урадите то и не измишљајте топлу воду, могу да им се опораве сви у четвртој, да их крене, па да не може да вам помогне ни пет Пантера и Лесора.
D

Delija-momak

pre oko 1 godinu

Ovo nije fer, treba da je 1-1, u prvoj utakmici Panter dao kos iz cistog ofsajda, sto se nije gledao var?
0

0987

pre oko 1 godinu

ma zgazicemo jih kako god
p

pjer

pre oko 1 godinu

Nebitno ko je koga podrzao,ne treba nam nikakva podrska,bice metla 3-0 u utorak i cao,u utorak ce biti poznat prvi ucesnik F4 only because Zeljko wants it, Kaunas prelep grad,pun suma zelenila i jezera🖤🤍🖤🤍🖤🤍🇨🇲
t

tyihh

pre oko 1 godinu

PRVI PUT OVE SEZONE U EL IGRAMO OSLABLJENI STOP KUKANJU IDEMO NA POBEDU I KAUNAS
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Koliko bi sad Partizanu znacio Dusan Miletic na centru da odmeni Lesora.
v

vi ste seljaci

pre oko 1 godinu

I Vrabac da odmeni Pantera, ionako su im slične plate, igraju za po 20k godišnje
D

Djinobili

pre oko 1 godinu

Najbolju kosarku igra Barsa.Partizan je dobio jer najbolji igrac Reala nije igrao drugo pol prve I celu drugu a drugi centar im je rovit i to je tako.Kao sto oni bez najboljeg igraca ne bi mogli nista a kamoli bez oba centra,al ajde “seltiksi”prati vas mnogo sreca pa sad ili nikad.pozz!!
P

Pedja.......

pre oko 1 godinu

Jao da se covek prosere od vasih komentara. 10 godjna lazi, prevare, vise klubova, drzave, politike, logostike, tek novca i ni blizu niste bili ovih igara i ove faze i vi nekom nesto govorite o bilo cemu.....vi prosto ne znate, vi ste bili i bicete mali klub tj klubovi.....da ne nabrajamo koji su sve igraci prosli za ovih 10 godina, sa kojim referencama, od tada i pocinje era skupih stranaca, trosenja ogromnih para i logicno ubijanja domace kosarke sto pokazuju kako igraci koji dolaze kao buducnost odnosno uspesi drzavnog tima kojih skoro i da nema.....
N

Nba

pre oko 1 godinu

Aj čuti molimte.
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

Рече навијач "старе" ЦЗВ(чији су резултати били статистичка грешка у Европи,као и у домаћим такмичењима),а сада ЦЗВ/ФМП који од оснивања 2011.и поред уложених десетина милиона,доведених два Ф4 у Београд,нису мрднули од ТОП 14...сачувај своја "размишљања" за газду који вам је више пута објаснио да навијате за приватни клуб,па њему реци где греши годинама и зашто државне паре завршавају у два приватна клуба,а резултата нигде ни у најави...
@

@pedja...

pre oko 1 godinu

...trend skupih stranaca je poceo partizan sa panterom i ledejom, zvezda pre toga nije imala niti jednog blizu te cifre, a da ne pricam u istom prelaznom roku uz lesora, smajlija, kuruca i ostale, smesno je za poredjenje. a i pre toga je najveci bio dolazak hausa u partizan. ovo stratos u 36 godina iz jerusalima gde je davao po 6 poena ili ostali koji su dolazili da zavrsavaju karijere, ozivljavaju posle povreda je smesno...

Danilo

pre oko 1 godinu

Znaci pre Pantera i Ledeja nije bilo skupih igrali za kikiriki dosli u Zvezdu da zavrse karijeru kao Raduljica sada i uzmu 800 hiljada sto jeste duplo manje nego Panter ali takvih ste imali po 5,6 u sezoni i jos 10 ak igraca u malo boljim godinama medju kojima igraju bivsi NBA sampioni kao Dzordan Lojd pravi nadnicari.
A

Au...

pre oko 1 godinu

...Raduljica 800 hiljada, koliko onda ima Lazarevic? Najmanje koliko Mirotic. Zvezda nikada nije bila fenjeras u EL, za razliku od nekih koji su bili i u EL i u EK.
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Sto bi reko dr. Arslanagic, bice to pun gas ali u leru.
T

Tvrdoš

pre oko 1 godinu

Papapetru mora sad ili nikad. All-round.