Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Kaminski: Spreman sam za Milutinova

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.10.23. | 12:20

Crno-beli krenuli put Grčke na meč četvrtog kola Evrolige

Frenk Kaminski najbolje zna kako se zaboravlja prethodni meč i fokus prebacuje na narednog protivnika. NBA mentalitet je potreban u ovakvom ritmu utakmica gde je Partizan Mozzart Bet u utorak uveče izgubio od Barselone u Beogradu, a već u četvrtak u Atini igra protiv Olimpijakosa.

Izabrane vesti

"Ne smemo da gledamo unazad, teško je izbrisati iz misli poraz od Barse, ali moramo da krenemo dalje. Popravićemo stvari koje nismo dobro radili protiv Barse i usmeriti se na Olimpijakos, kako bismo odigrali dobru utakmicu”, rekao je Kaminski pred put u Atinu, a odmah i dodao:

"Moramo da izvučemo najbolje iz meča sa Barselonom i da krenemo dalje. Fokusirani smo na Olimpijakos, ovo je velika utakmica za nas, moramo da se fokusiramo, rasčistimo misli i pokušamo da pobedimo utakmicu”.

Svi već znaju ko je najveća opasnost za Partizan u četvatk. Olimpijakos je vratio Nikolu Milutinov i Srbin je ponovo potvrdio da dominira u Evroligi.

Spreman sam. On je jako dobar igrač, dugo igra u Evropi, veliki je, snažan… Biće izazov za nas, ali mi imamo tri dobra centra i možemo da ga poremetimo. Biće zanimljiv duel”, zaključio je Kaminski.




tagovi

KK PartizanFrenk Kaminski JuniorNikola Milutinov

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara