Komentari na vest

Kampaco i drugovi protiv najgore odbrane Evrolige: Zaustaviti Džonsa i Dubljevića

O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Da se momci zategnu pa da na kraju bar budemo na 50-50 iliti na 17-17,pa ako se poklope neki rezultati i pogleda nas sreca konacno,posle toliko povreda,zabrana registrovanja,kriminalnog sudjena,ukradete pobede protiv Barse...mozda i odemo u Top 8,a i ako ne odemo nek momci poginu na parketu,zato napred Zvezdo!
G

Gost1717

pre oko 1 godinu

Moze li Zvezda da sastavi jednu tekmu kompletna?! Pocetkom godine nisu igrali Nedovic, jedno dva meseca, pa i Dobric..pa u decembru Vildoza, Martin, Ivanovic..posle Vildoza toplo, hladno, kilav..Nedovic onda opet povreda..pa Dobric..Lazic takodje..moraju se birati zdravi igraci, atlete..nije lud Žoc, doduse imao je silne šuske na raspolaganju..to je kad se dovede tanak trener za EL. Pamet u glavu na leto..ne placati porez do daljnjeg i stedeti parice..
q

qnde

pre oko 1 godinu

Kako to da je Borac Cacak morao da igra utakmicu protiv Cibone iako im je virus pokosio pola ekipe, pa su igrali sa 6 klinaca celu tekmu, a pritom su trazili da se utakmica odlozi, a Zvezda ili bilo koja druga ekipa moze da odlozi utakmicu u slucaju virusa? Ne prozivam Zvezdu naravno, nego me zanima zasto je Borac morao da igra tu utakmicu. Pozz
P

Prvaci Evrope

pre oko 1 godinu

Dobijamo Valensiju večeas a u petak dobijamo Asvela u Francuskoj
S

SilverSurfer

pre oko 1 godinu

Nakon dovođenja dva basnoslovno skupa igraca iz NBA nema opravdanha za ovako katastrofalnu sezonu. 150 miliona upumpanih za manje od deset godina i uvek isto. Mi smo ovde stranci.
D

Deda11

pre oko 1 godinu

2 nba igraca? Jedan dosao u toku sezone, drugi zaigrao pre par utakmica u EL, kad vec glumis postenjacinu budi to stvarno. Ostatak tima evrokup ekipa. Sta cemo s tim da Exuma Barsa za koju svi znamo kakav budzet ima NIJE mogla da zadrzi sto je Sarunas potvrdio sinoc, Papaetrua kapitena PAO-a pod ugovor koga je PAO takodje hteo da zadrzi, dovodi partizan, pa koje su to cifre u pitanju? Te kojima vi raspolazete i u koje verujete, tesko.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Sa drugim budzetom u EL odmah iza Barse, morali smo biti u konkurenciji za top8. Ali mi imamo slepu masu sledbenika koji veruju nasoj zlatnoj pudli sve.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Vrlo lako može da se dogodi da Zvezda prestigne Partizan na kraju EL. Ako Zvezda pobedi kući Valensiju, Olimpijakosa, Fener, i u gostima Asvel, a Partizan izgubi kući od Reala i u gostima od Monaka, i pobedi kući Pao, imaće isti skor a Zvezda bolji medjusobno skor. Naravno to je samo AKO bude tako. E sada tek vidimo koliko nam znači da smo pobedili kući Milano, Albu, ukradena pobeda protiv Barse, ili ispuštene pobede u gostima protiv Žalgirisa, Bajerna, Pao. Sa samo dve pobede od tih 6 utakmica, sada bi imali realne šanse za top 8.
a

a ha ha ha

pre oko 1 godinu

a ha ha ha..kad se dogodi onda pisi..
N

N1204

pre oko 1 godinu

Losa ti je matematika druze,ako Partizan dobije PAO bice na 18 pobeda,a Zvezda ne moze da dobaci do toliko i sa svim pobedama jer je trenutno na 13.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@N1204. Upravu si 👍 mislio sam da imate 3 pobede više, a imate 4. Ali kao što sam napisao u prvom tekstu, sami smo krivi, da smo pobedili 2 od tih 6 utakmica koje sam nabrojao imali bi dosta dobre šanse za top 8.
F

Fudbal zaboravilii

pre oko 1 godinu

Mi navijamo za Klub a ne za uspeh !
K

Kapetan Drvo

pre oko 1 godinu

Dok cekamo gosn Radonju, docenta brejkdendsa i najgotivniju facu basketaskog sveta, deremo evroligase onako iz zezanja sa pola budzeta drzavnih komsija.
P

Panttelija

pre oko 1 godinu

Pisem ovo a ruka mi drhti od tuge i bola 🤣🤣🤣
G

GostPa

pre oko 1 godinu

Zao, gori, najgori. Los, losiji, najlosiji. Odbrana im nije najgora, vec najlosija.
K

Kapetan Drvo

pre oko 1 godinu

Najgora, bas me briga sta je pravilno.
А

Адмирал КНД

pre oko 1 godinu

Неко има систем, српске играче и континуитет, неко државни пројекат, неплаћен порез и тренутну еуфорију... Само полако... СВИ У ПИОНИР - ГАЗИ ШАМПИОНЕ!
N

Nikolica1987

pre oko 1 godinu

Bravo! Kakav aperkat samom sebi u bradu. Zvezda je 2011 ako se ne varam osvojila tek 15. mesto u ABA- ligi i pride 5. u KLS, a sto implicira da nije stekla pravo ucesca u ABA-i naredne sezone, a sve nakon projekta "Evropska Zvezda", etc. No u toj narednoj sezoni u ABA-i je zaigrala CZ uprkos svemu, no ne i FMP kao jedan od TOP 4 tima Srbije, a sto nadalje implicira bez dvosmislenosti kako se to dogodilo. Dug od bezmalo 20 miliona je revidiran ko zna kako i na temeljima FMP-a ste se reinkarnirali. Nazalost - oba nasa tima su na grbaci drzave te je deplasirano o tome i govoriti. Samim tim imamo i oscilacije gde se jedan tim urusi posle pompeznog projekta dok se drugi dovede do prosjackog stapa posle F4 te 2010. godine, a nakon koje je drugi tim vaskrsao. Tu nema sistema, nema plana - sve je stihijski, kako duva vetar i kako kome odgovara. Mene ne bi cudilo da Zvezda naredne godine ima budzet od 2 miliona, a da 2026. postane sampion Evrope. Jedino se slazem da ocekujem pobedu Zvezde- volim srpsku kosarku i njene timove, tako da samo napred.. Navijam za vas. Toliko.