Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Kapitenski govor Kevina Pantera: Sj...li smo, ali glave gore! U Madridu na život i smrt

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.05.23. | 08:35

Kevin Panter okupio je ekipu Partizana na centru igrališta posle poraza u četvrtom meču protiv Real Madrida i izjednačenja u plej-of seriji Evrolige na 2:2

Rekao je kapiten Partizan Mozzart Beta Kevin Panter pre početka evroligaške plej-of serije protiv Reala da u Madrid ide po dve pobede. I mada su mnogi pomislili da je previše optimističan ili arogantan crno-beli su baš to uradili, dva puta šokirali Kralja u srcu Španije. Ali ona tuča i suspenzija Pantera sve su promenile. U Beogradu kapiten nije mogao na terenu da pomogne, a to je Real iskoristio da u dva izuzetno dramatična meča dva puta pobedi i izjednači.

Američkom internacionalcu je samo preostalo da pruži podršku saigračima koji su se borili na parketu. Tako je bilo pošto je Panter kapitenski osetio potrebu da okupi tim na centru parketa i održi govor dok je tim Reala slavio (85:78).

Izabrane vesti

Nije hteo da kritikuje, zna da ono što sledi može da prekrene čitavu sezonu i upiše ovaj tim Partizana u istorijske knjige.

"Glave gore, što su nam glave spuštene", viknuo je Panter okupljenim saigračima.

Sada se sve lomi naredne srede u Madridu kada je zakazana majstorica.

"Imamo jednu utakmicu, samo jednu, Idemo da jeb*no odigramo na život i smrt"

Svesni su svi u klubu iz Humske da je propuštena velika prilika da se posao okonča u Beogradu, ali je isto toliko bilo evidentno koliko je nedostajao Kevin Panter pošto bez njega crno-beli nemaju igrača koji sam može da izmisli poene kada je gusto na terenu baš kao što je to kapiten uradio u poslednjim sekundama prve utakmice kada je pogodio trojku za trijumf.

"Imali smo ih, imali smo dve šanse, sjebali smo stvar, ali nema tuge, šta imamo sada da tugujemo. Imamo još jednu utakmicu", nastavio je sjajni šuter, a onda za kraj na srpskom upitao:

"Ko je najbolji"?

Viknuo je ostatak tima:

"Partizan!"

Ekipa crno-belih danas ima odmor kako bi se baterije napunile za još jedan naporan put. Partizan u utorak ujutru putuje za Madrid gde će u sredu od 21 čas pokušati da uradi ono što nije u Beogradu, da upiše treću pobedu i plasira se na završni turnir u Kaunasu gde će ih u polufinalu čekati drugi španski gigant - Barselona.



tagovi

KK PartizanKevin Panter

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara