Komentari na vest

Kasun otkrio: Lorenzo Braun je nuđen Hrvatskoj

J

Jtr

pre preko 1 godinu

Eto gde su nas doveli "menadzeri" i zalosna fiba. Americki igraci se nude???!! reprezentacijama da igraju za njih na takmicenjima naravno za novac, minutazu i ulogu u timu. Parafraziracu branda iz kuma, prvi koji ti ponudi sastanak taj je izdajnik...
g

gangs

pre preko 1 godinu

Stranci nisu garancija medalje. Mnoge reprezentacije su primer. Ako naša košarka ne može da napravi dobrog igrača ne znam koja može. Samo uložiti pare u naše klince! NE strancima!
P

Pevaj Srbijo

pre preko 1 godinu

Te reprezentacije sto su primer dovele su prosecne strance a naravno da ne moze ni bilo koji stranac da pomogne. Druga su prica igraci kao sto su Braun, Panter, Klajburn, eto Larkin itd.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Paspalj je lepo rekao, za zensku reprezentaciju su nam medalje osvajale Pejdz i Anderson, jel se neko bunio zbog njih ? Bas naprotiv, zgotivili smo ih, prihvatili kao svoje, a pise se da je Srbija osvajala i samo to ce se pamtiti. Trebamo kao i ostale ozbiljne reprezentacije, da nadjemo stranca ili dva ali da su zaista kvalitetni igraci. Nisam ljubitelj Pantera, mislim da je nula kao osoba, ali koliko bi nam npr znacio njegov sut jer Guduric i Nedovic bazen ne mogu da pogode, stao je sut i Micica, Kalinica, Lucica protiv Italije, mozda bi nas bas tu izvukao Panter. Braun je prilicno vukao Spaniju, ima ozbiljnih igraca koji bi mogli da nam pomognu. A ne da guramo Avramovica, Kuridzu i slicne. Naravno imamo potencijal u Jovicu, Pokusevskom, Vukcevicu, Petrusevu, Koprivici, mozda Topicu, Stojakovicu, ali ko garantuje da ce svi oni biti vrhunski igraci ? Da ce se svako od njih uvek odazivati reprezentaciji ? Nisam bio za stranca, ali nakon svega, mislim da nam je stranac potreban, mozda bas taj Panter ili neki drugi kvalitetan EL ili NBA igrac, koji ce tesko od konkurencije zaigrati za Ameriku.
П

Пумпаџија

pre preko 1 godinu

Која је поента репрезентативне кошарке, ако може да игра странац?
Б

Брдско говече

pre preko 1 godinu

Не бих баш поредио мушку и женску репрезентацију. Прво због тога што је много већа база квалитетних играча у мушкој него у женској конкуренцији. А друго не прате сви женску кошарку као мушку тј. мање боли ако се ништа не освоји односно мање се радује ако се нешто освоји. По мени већа је ствар играти без странца и избацити неког домаћег клинца који ће да бљесне на првенству као што је то радио покојни Дуда и имати га за будућност, а не неког странца као сви остали који једно првенство погоде са једним а друго промаше.
S

Stranac u Reprezentaciji

pre preko 1 godinu

@Pumpadzija Sta fali strancu ako zivi u Srbiji 3 godine i zna perfektno srpski ?
g

glavni gost

pre preko 1 godinu

Mozda da Jokic pita Mareja da se prikljuci
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Ево ја не гледам женску репрезентацију...и да играју Српкиње опет није ни близу по полураности као мушка кошарка. Шта би тек било да смо сад имали странца и испали.. Многима вероватно не би сметао странац,нама већини би,не бих ни навијао. Верујем да би многи прижељкивао неуспех баш због странца.
M

Malo realnosti

pre preko 1 godinu

Cuj sut stao Lucica i Kalinica? Sve vrhunski napadac do napadaca
S

Srki987

pre preko 1 godinu

Čuj nudjen 🤣
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Pa nudjen da,svi ovi dobri (Pa cak I sumnjivi) ameri u evropi stoje na raspolaganju I nacionalnim timovima za pravu cifru.
š

šost

pre preko 1 godinu

Ne bi opet ništa napravili.