Komentari na vest

Kazinsu se ne sviđa priča o Jokiću kao MVP: Ništa nije osvojio, nema ni finale, da li je iznad Šeka, Dankana i Vilta?

M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Vreme je da Jokić zatraži trejd u neku jaču ekipu, sa Denverom nikad ništa osvojiti neće.
Đ

Đura Đura

pre oko 1 godinu

Nije on jurio ni prve dve MVP nagrade , njegova aspiracija je NBA titula a samim tim i MVP nagrada će doći ali u velikom finalu NBA.
D

Dejan cz

pre oko 1 godinu

Nisam fan Jokića al u svakom slucaju je daleko iznad O Nila koji je igrao samo na sirovu snagu i Sekila svrstati medju Olajdžuvona, Dankana, Jokića je vise nego smijesno
P

Plavac

pre oko 1 godinu

Zato si i izvan lige zbog takvog stava. Pricas tako o bivšem saigraču zašto bi te posle neko uzeo da im uništiš svlačionicu.
Б

БАне 2

pre oko 1 godinu

Ако сам добро разумео, Јокић је према највећем броју статистичких параметара најкориснији играч у НБА али неки би те чињенице занемарили и награду доделили неком другом играчу који им је милији ?! Да се не ради о Америци, која једино робује статистици, можда бих и разумео. Чини ми се да је њихов проблем што ни после пар година не могу да сконтају како сва та игра Николи, обичном, скромном, белом кочијашу из Сомбора, толико добро иде па нити могу да га зауставе нити да га копирају. По устаљеном рецепту омаловажавају истинске вредности и промовишу њима блиске. Какве везе има колико је пута уназад или заредом играч добио награду када се већ она додељује за резултате у текућој сезони ?! Не додељује се признање за играча најсличнијег Чеберлејну, Шеку или Џордану.
G

Gos44

pre oko 1 godinu

Ovde se radi o najboljem u regularnom delu, kakve veze ima to sa osvajanjem titule ili igranja finala i radi se o tome da li si najbolji u ovom momentu, a ne da se Jokicu ne da MVP zato sto ni Sek ili neko drugi u istoriji nije uzeo vise od 2 puta, koji je to nebulozni parametar za dodelu titule.
k

kokos

pre oko 1 godinu

Drugu je dobio, jer niko nije ni sanjao da može imati još bolju sezonu nego prethodne dvije. Ali opet, neka ga rastereti ovo za playoff. I naljuti po mogućnosti.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Ovde je samo problem sto je Jokic ove god vise zasluzio nego prve 2 , da je uzeo prosle i sad ove niko ne bi a rekao , jer kad gledamo Brajant je isto mogao da uzme 2,3 Mvp-a jedan Wade koji je imao brutalne 2 sezone nije uzeo Mvp-a , onda James je trebao jos 2 barem , Janis jos 1 , Durant ima 1 itd. itd .
S

S1

pre oko 1 godinu

Kada se sagleda, kosarka u vreme ovih nekih legendarnih igraca i danas je slican, ali potpuno razlicit sport. Trebalo bi povuci neku vremensku crtu i reci NBA do 2005 ili 10, i ovo posle. Onda nece biti nepravde da neko ne dobije priznanje zato sto je previse u odnosu na druge. Jedino bi opet LBJ izvisio jer je u toj eri Stef najvise promenio kosarku i najvise osvojio
k

kokos

pre oko 1 godinu

Evo da, ovaj je pravi za ESPN komentatora. Ne može da osvoji ni ugovor u NBA, ali pametuje o Jokiću... Boli ta sezona u Denveru...
k

kokos

pre oko 1 godinu

Ipak dobio ugovor. "Four-time NBA All-Star DeMarcus Cousins is signing with the Guaynabo Mets of the Puerto Rican Professional Basketball League"
D

DraganKojic

pre oko 1 godinu

Ajverson nije uzeo isto nista pa ga ljudi cene vise od nekih sto su uzeli sve.
S

Samo ja ja ja

pre oko 1 godinu

Alen Iverson ima 1 mvp nagradu i cijeloj karijeri, Jokić već ima dve. Iako ga volim i stvarno ga pratim od kako je doša u NBA realno nije zaslužio treću MVP nagradu za redom, bar ne u ovom trenutku. Ni Michael Jordan nije osvojio 3 MVP nagrade a lik je najbolji igrač svih vremena. Jokić treba da se dokaže u plejofu, osviji prsten , smatram da je to i njemu najvažnije, bar iz onoga što priča u medijima.
X

XD

pre oko 1 godinu

@samo ja. Druže, nema tu fer, ne fer. Nema tu ovaj je ovoliko onaj toliko. To je MVP nagrada, ne nagrada za najboljeg, najatraktivnijeg ili šta već. Ako je čovek po statistici najbolji, onda je najkorisniji odnosno MVP Neka dodeljuju neku drugu nagradu za na neki drugi način najboljeg igrača.
-

-992

pre oko 1 godinu

@samo ja ja ja izgleda i tebi, a i ovim svim ostalim sto pisu/pricaju protiv Jokica JEDINI argument je to "ne treba da dobije trecu za redom" Je l ovde pitanje o najboljem svih vremena (Boze zdravlja i to ce da bude) ili je rec o MVP REGULARNOG DELA SEZONE. Evo onda dajte Grinu iz GSW, on ima prstenja koliko hoces, covek se naosvajao. Sto onda niko nije gurao pricu sa Stef Kari uzme MVP zadnje tri godine, lik ima sve. Ima brojke, ima prstenje..ne, nije fora u tome, nego da vi kazete kako Jokic nije nesto zasluzio.