Komentari na vest

Kendrik Nan: Partizan zvao nekoliko puta, odlučio sam se za Panatinaikos zbog slobode koju daje trener

G

Gosti

pre 6 meseci

Jos neko odbio zoca? Kako se usudjuje da dira u "zoc efekat"? Da nije opet "kriv" Covic i da nije slucajno neko iz vrha pretio? Kad god neko odbije,odmah znamo da je Dr. Covic. M?
G

Gostgost

pre 6 meseci

Ma nemoguće! A faktor Željko? Ništa? Ne pare, Željko! I dalje ništa? E bre...
v

veljara4

pre 6 meseci

zasto niste preneli Vidicev intervju ???
м

можда...

pre 6 meseci

...јер није интересантно?
G

Gorštak

pre 6 meseci

Ja bih samo zamolio navijače mutant kluba da zaobidju vesti Partizana. Kako vam vise ne dosadi, da li ste sačuvali malo obraza. Oni koji su prodali veru za veceru, kojima niko ne moze da zabrani kajo ce da se zovu, koji su dobili za zadnjih 10 godina 20 puta vise nego Partizan trebalo bi da cute. Usput C.Zvezda i dan danas dobija mnogo vecu pomoc od drzave nego Partizan, milioni evra su u pitanju. Nordeus, neimenovani privatni sponzori daju mnogo vise para nego sto mislite, ali sa licemerima je svaki razgovor uzaludan. Uzgred sta ce nama plej kad imamo Jaramaza koji ni u jednom timu ABA lige 1 i 2 ne bi imao mesta. To je zločin onoga ko ga je doveo.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 6 meseci

Sve se slazem, sem za Jaramaza (svako ima pravo na svoje misljenje)!!! VOLIM PARTIZAN
h

haha

pre 6 meseci

Ne pisi gluposti u koje ni sam ne verujes. Lepse zvuci ali Partizan vec drugu sezonu dobija vise i rusi rekorde kad je u pitanju budzet na ovim prostorima i to posle sedmog mesta u Aba ligi. Dok je Partizan igrao Evroligu dobijali ste nekoliko puta vise para a kad je Zvezda igrala razlika nekoliko stotina hiljada.
а

а...

pre 6 meseci

...шта је било кад си се пробудио? Јеси ли стигао за први час или си добио неоправдани?
N

NoName1

pre 6 meseci

Hahaha haha Nordeus i neimenovani sponzori....Sinko, Nordeus je prodat Amerikancima pre TRI GODINE.
@

@gorstak

pre 6 meseci

...isti taj jaramaz vam je bio odlican za reprezentaciju. sada ce valjda da se oduzi navijacima koji ga toliko vole tako sto ce da zavrsi karijeru njihovom klubu. sada se prica o jaramazu kao o salicu i vrabcu a cuti se o kaminskom, kabolku, panteru, ledeju, naneliju, dozieru itd.
g

gostgost

pre 6 meseci

"Neimenovani sponzori" ?! Ovo je nabesnislenije recenica ikada napisana na forumu. Ovo dovoljno govori o stanju svesti navijaca kluba koji postoji od 2007,kada je "kosarkaska lopta preskocila Drinu"..
@

@NoName1

pre 6 meseci

Nordeus nije prodat nego se spojio sa američkom firmom Tejk tu interaktiv, a njegov vlasnik je ostao jedan od najvećih sponzora Partizana, prema time ne pričaj o nečemu o čemu pojma nemaš.
@

@gostgost

pre 6 meseci

"Neimenovani sponzori" je figurativno rečeno, zna se dobro ko su oni, nego se njihova imena ne orkrivaju iz dobro poznatih razloga, da svemocni ne bi stavili sapu na te donacije i sponzorstvo. Je li ti sad malo jasnije? A sa pričom "lopta preskocila Drinu si dosadio" samo pod drugim imenima komentarises. Shvati jednom da Partizan se nikad nije fuzionisao sa Igokeom, bio je to samo ugovor o poslovno tehnickoj saradnji, dokaz oba kluba su uvek postojala. Fuzija je kad Čović objavi da FMP menja ime u Crvena Zvezda Beograd, i da FMPu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Jesi shvatio fuzija znaci jedan tim ugašen, a posle Radnicki Basket promenio ime u FMP. A ti pati doživotno.
ш

шуми

pre 6 meseci

болест не бира
l

los

pre 6 meseci

priznaj da te porfirije zvao!

Jedan je ZOC

pre 6 meseci

Zbog te slobode Panata vise nikada nece biti ni nalik onome sto je bio sa Zeljkom igraci dodju uzmu lovu i odu ne urade nista kod Zeljka zato to islo malo teze deluje nenormalno kako crveni i urla ali cesto nije bilo bez razloga.
g

gostgost

pre 6 meseci

Cemu malicioznost? Svaka castu Kendriku.Iznedju para i sportskog motiva izabrao je ovo drugo.Nema tih para zbog kojeg bi castan covek trpeo.da zajapureni starac urla sa njega sa klupe.
h

hulio

pre 6 meseci

Vidi ozbiljno ovi iz uprave partizana rade da uniste klub ..nude ugovore,plate,frcu se ciframa u sportu gde nema zarade..to arena sezonske itd..pa Ostoja kaze 5do 6 Milki od arene..a plata pantera i ledeja zajedno preko 4m..a gde su ostali ...igraci,osoblje,letovi,carter,hoteli itd ...kapirate STA država tu sve daje ...i STA Ce tu biti kada odu iz kluba
@

@ssss

pre 6 meseci

Nisi baš razumeo najbolje.Partizan upravo radi sve suprotno od onog što si napisao.Ne dovodi igrače na kilo kao neki.
h

haha

pre 6 meseci

Za plate igraju dovedeni kao i oni koji produzavaju ugovor. Pre tri sezone ni sami ne znate koliko ste igraca doveli a ove sezone vam je tim jedno pet puta skuplji nego tad.
@

@@ssss

pre 6 meseci

...ti sto dovode na kilo imaju celog jednog igraca vise i za razliku od nekih redovno dovode i iz aba lige, ne zive u paralelnom univerzumu gde su jeftiniji ovi sto dolaze iz nba i evrolige.
B

Bezi od ropstva !?

pre 6 meseci

OVAJ IZIGRAVA TARZANA. HOCE SLOBODU NECE NOVAC. STO KAZE SOK : CUDIM ,CUDIM BAS CUDIM. I DALJE CUDIM !
O

Originalno

pre 6 meseci

Bravo za komentar
N

NOVAC JE U PITANJE

pre 6 meseci

KENDRICE neko te je prevario !
d

d. g.

pre 6 meseci

Da je novac u pitanju bio bi vaš
P

Pedja108

pre 6 meseci

Pored desetina igraca koje su doveli i dovode, svaki dan vidimo koga su jos sve zvali. Pa, odakle pare za sve to? Sad ce neko da poveruje kako Partizan nevidjeno zaradjuje od Arene, pa sa tim kupuju igrace i dele plate. Kako se samo ranije nisu setili tako fantasticne ideje, kad su kukali na sav glas kako nemaju para.
L

Lady

pre 6 meseci

Jedan info, igrace koje bilo koji klub zove i sa njima pregovara, a ne potpise ugovor, taj klub ih ne placa
@

@Lady

pre 6 meseci

Jedan info, ako nemas para za igraca iz NBA, onda ne ulazis u pregovore sa njim, dakle imate mnogo para.
D

DrvoMama

pre 6 meseci

Haha Djape oa nisu ih sve zvali nakon sto su doveli igrace Nan nije dosao stigao je Dozijer Ljubi te mama tako pametnog
t

toza iz pazove

pre 6 meseci

ali samo primer kampaca...lozili gane da pregovaramo a on op pa u fmp za rekord ne srb nego evropski.A jos probalievroligu da izvacare i dobio zabranu al lakse okriviti iz suprotnog tabora nego priznati pokusaj prevare i da to ne prolazi kao u domacim ligama
R

Rebel

pre 6 meseci

Naravno da kod Zeljka nema divljanja, niti “slobode” u igri. Svi su u sistemu, timska igra u cilju reziltata. Zao mi je momci, nema kod nas nabijanja statistike
@

@Rebel

pre 6 meseci

Kod nas nema ni jedan neorganizovan napad, Zeljko ne trpi te solo kreacije. Zato nas igraci koji se ne uklapaju pogotovo u taj stil u odbrani zaobilaze, znaju da je kod nas sve zategnuto pa samim tim je tesko da neko ko nije iznad proseka kosarkaskog znanja da igra kod nas...
p

pixi1010

pre 6 meseci

Ataman ne znalica, zato je dva puta uzastopno uzeo euroligu... jbg imao divljake koji nisu u sistemu
G

Gost13

pre 6 meseci

Rođače ds te pitam, gledaš li ti to uopšte? Ima par akcija ali mnogo toga zavisi od individualnih kreacija igrača da se ne lažemo.
@

@@Rebel

pre 6 meseci

Toliko su nam napadi organizovani da smo protiv Efesa izgubili 20 lopti, ej 20! A takva disciplina vlada u igri, naročito u odbrani, da u zadnjih mesec dana primamo 50 poena za poluvreme skoro do svakog tima. Mlađi igrači se plaše svoje senke, vidljivo je da velikom broju igrača ne prija Željkovo konstantno vikanje i dranje na bulvalno svaku grešku!
R

Realnoo

pre 6 meseci

Jao šta se sve piše ovde 🙄. Evo da vam objasnim. Željko Obradović je čovek koji ima svakog trenutka po 10 akcija u glavi. Problem je što je košarkaš živa osoba a ne robot i oni imaju poteškoća da uče desetine i desetine tih akcija i da u svakom trenutku znaju za koju akciju gde ko stoji i ko šta radi. Da bi se to ostvarilo potrebna je tolika uvežbanost (koja se radi na treninzima) da dođe do automatizacije. I potrebna je non stop koncentracija koju takođe sportista ne može da ima non stop. Zbog toga izgubljene lopte, zbog toga brzopletost. Ali, to sve legne. Sezone Željka Obradovića su u svakom klubu preslikane pa evo decenijama. Spor početak, loša igra, a kada dođe to automatizacije sve ide odlično. Možda niste primetili, Partizan je pre ovog kola bio najpoenterska ekipa od svih koje igraju Evroligu. I to još ovako neuvežban, bez nekog klasičnog pleja i bez Pantera.
R

Realnoo

pre 6 meseci

Dakle, ne postoji nikakav problem u napadu (čak i u ovoj ranoj fazi sezone), problem je odbrana i preuzimanja. Ono što Željko traži je da svako svakog preuzima a tu kada neko ispadne stvara se pukotina i neko je uvek sam, jbg. to je Željkov stil. Prošle god. je imao Lesor problema sa tim do pola sezone kada se popravio odbrana je bila dobra, ove god. Kaminski jednostavno biološki je spor tako da ne može da stigne (mada se on lično popravlja). Ali nije to jedini i isključivi problem, problem su bili i skokovi pod košem a oni su i pitanje motivacije. U ABA ligi igrači su izlazili potcenjivački u fazonu lako ćemo pa kada su gubili sa -20 od Mege i Igokee i kada su stizali na kraju uz frku ipak su gubili mečeve (sportska sreća zbog pristupa). Skokovi su popravljeni na poslednje dve utakmice. Od Efesa se izgubilo zbog prevelikog broja izgubljenih lopti i promašenih bacanja a ne zbog skokova. Sve u svemu, samo polako, čeka nas još 6 meseci košarke. A Željko svakako zna šta radi, sada će igrači biti dovoljno vremena u Bg. imaće vremena za treninge i rezultati će se videti.
@

@realno

pre 6 meseci

Postoji problem u napadu. Isti je u odbranu. Partizan se zaleće u ranom napadu pa su sve utakmice na veći broj poseda sa više šansi onda da padnu koševi na obe strane. Takva košarka se u žargonu ovde naziva "divljačkom". Nikako da stanu na loptu i organizuju pametan, dug napad. To da li on ima u glavi u svakom trenutku 10, 20 ili 10000 akcija je nebitno jer igra isto svaku utakmicu i ne pokazuje nikakvu promenu. A inače je svaki napad akcija u košarci, bilo da je to 1vs1 izolacija ili napad gde svih 5 igrača dodirnu loptu.

1992

pre 6 meseci

Ataman nije neznalica ali je za Željka amater. Pet šest godina je mlađi, a Željko ima bruku trofeja više.
G

Girona

pre 6 meseci

hmm iskreno Nan sjajan igrac, ali iskreno koliko bi onda njegovim dolaskom gubili na Panteru ili obrnuto?
P

Psi ho

pre 6 meseci

Pa imao je PAO ako uporedimo sada i kada im je Zeljko bio trener, za to vreme i ovo sada mnogo veci budzet ranije... Tako da ovo ove sezone nije nista spektakularno
G

Girona

pre 6 meseci

Kada ce ljudi skapirati koliko stete Ostoja i Zeljko svojom sujetom donose...?
M

Mega Miško

pre 6 meseci

Ko još nije odbio Žoca, spisak je predugačak. Bez Miška su pukli.
u

undertakers

pre 6 meseci

Kojeg to dobrog igraca je misko pustio u Partizan,a da taj isti igrac nije bio osakacen povredom ili u padu karijere? Vidi se po Zagorcu,Dangubicu,sta je uvalio za velike pare,a igra i forma katastrofa.....Covek sabotira svaki transfer ove sezone....Kakav je ljigavac,vidi se po sabotiranju sopstvene reprezentacije......
@

@undertakers

pre 6 meseci

E prvo kao grobar da ti kazem, niko nama nista nije uvalio, sami smo hteli da dovedemo. Cisto sumnjam da Zeljku sa reputacijom koju ima, bilo ko moze nekog igraca da uvali. A pretpostavljam za pomenute igrace da su upravo dovedeni ka jeftinija resenja na poziciju domacih igraca.
@

@undertakers

pre 6 meseci

Sabotirao repretentaciju? xD Pa 9 od 12 igrača koji su igrali na SP su Miškovi agenti, bukvalno je njegova reprezentacija bila. Nije čovek samo Jokiću agent
M

Mega Miško

pre 6 meseci

Trenutno u sadašnjem sastavu imaš 3 njegova igrača. Inače doveo je Veselog, Jaramaza, Gordić, Kinsija, Madara, Lovernj ...., a i posrednik je Jogi Ferelu koji bi završio u Partizanu da su odnosi ok. Imaš njegovu klijent listu dostupnu pa istražuj.
i

isprani undertakers

pre 6 meseci

...taj zagorac je bio najtrazeniji igrac prelaznog roka koga su zeleli i zvezda i partizan, to sto se nije razvio kako se ocekivalo nije do miska. dangubic je u zvezdi igrao evroligu kao starter godinama, i to kao klinac, a u partizanu nije bilo mesta za njega ni za igraca uloge 10-15 min. sto opet govori mnogo o drugim stvarima, ako mozes nanelija i papapetrua i zelis nana, naravno da dangubic ne zadovoljavava i da za njega nema mesta.
@

@isprani undertakers

pre 6 meseci

Misko nijednog domaceg igraca nije dao u Partizan dok taj isti nije propao,Zagorac u betisu,danga u estudijantesu,jaramaz u burgosu........Lovernja je vesterman preporucio Duletu,a veseli je dosao iz geoplin slovana gde nije igrao....Misko je imao sukob sa zocom oko petruseva.......Svaki igrac je mogao prosle sezone da ode iz Partizana jer se kasnilo sa platama,a jedino je zbog toga otisao Madar,koji je pre toga promenio menadzera?slucajno je to misko??? Za reprezentaciju sam mislio na period pre 10 godina,kad je selektor bio Djordjevic......
@

@undertakers

pre 6 meseci

Pekovića na primer? Iako je čovek krenuo za Vršac da potpiše. Aleksu Avramovića takođe. Iako je zvezdaš (bio) i prva mu Zvezda poslala ponudu, Miško mu sredio bolju u kkp i veću ulogu. Anđušića je takođe doveo
s

sasa70

pre 6 meseci

Malo mi je cudno kad se pise "Cela Evropa se hvatala za glavu u neverici šta se dešava u Atini, kakav se "drim tim" stvara". Panatinaikos je 2009 imao budzet 35 miliona €, to je danas kao da imad budzet makar 50 milki. Znaci nije bas toliko spektakularno sta je Panatinaikos uradio ove godine!!
r

rea

pre 6 meseci

Ovaj tim PAO-a je prosek proseka. Lesor mi je najdraži igrač KKP-a zadnjih godina, ali on nije klasa ranga najjačih petica Evrope, Balčerovski je igrač za Evrokup. Četvorke Mitoglu i Ernangomez zavise isključivo od šuterske forme. Na trojci jedini igrač im je Papapetru, zahvalan igrač. Na 1-2 imaju gomilu igrača sličnog kvaliteta i ne može svih tih 7-8 plejmejkera igrati po 30-35 minuta.
A

Archie

pre 6 meseci

Ajde nabroj sve te centre koji su bolji od Lesora.
@

@rea

pre 6 meseci

Zato ako ih ne zgazimo ne vredi vise nista ni da pricamo bilo sta... Sve ostalo je bezanje od odgovornosti. Cak i kladionice nas dosta favorizuju protiv njih
@

@Archie

pre 6 meseci

Milutinov, Tavares, Hernangomez, Fall, Nebo, Papagiannis...
r

rea

pre 6 meseci

@Archie, + Motli, Poarje, Ibaka.
@

@@Archie

pre 6 meseci

Pa pazi Nebo sigurno nije... Spanac nije bolji, Papajanis meni licno nije bolji, Miutinov, Tavares i Fall su realno tri najbolja centra, ali iskreno medju Milutinovim i Fallom na toj duzini mi je i Lesor. Tavares daleko iznad svih, bar prema mom misljenju da se ogradim
@

@sasa

pre 6 meseci

...35 miliona 2009. je kao 70-80 miliona danas, minimum. alba je tada imala budzet 3 miliona, plate su bile daleko manje. a ovaj pao tesko prelazi i tih 35 miliona.

EL

pre 6 meseci

Prvo tada je i Barselona imala 40 miliona po mnogim izvorima i CSKA i Real nisu sigurno imali manje tako da u toj konkurenciji Zeljko je bio u inferiornom polozaju.Druga stvar je moze se porediti vrednost novca tada i sada ali to je zato sto su narocito sada mnogi igraci preplaceni a kvalitet slabiji nego onda. I u Zvezdi i Partizanu ista prica,u to vreme Partizanov kompletan tim bio placen u vrednosti 2 igraca jednog ili drugog vecitog danas a kvalitet upitan.
P

Pekic

pre 6 meseci

Lepo je rekao da iako je trojka blize, teze je pogoditi je, odnosno imati otvoren sut zbog manjeg terena i brze rotacije u odbrani
t

tako je

pre 6 meseci

Odbio je vise para zarad slobode
8

81818

pre 6 meseci

Ima li.igraca na planeti da ga Partizan nije zvao ali ozbiljno ? ovo je neverovatno
N

Neba8ea

pre 6 meseci

Pa ne zove Partizan igrače, nego menadzeri nude igrača svim klubovima, pa ko zagrize. Ovaj nije mogao da nadje klub u Americi, pa je ponudjem svim klubovima u evroligi od strane njegove menadžerske agencije. Partizan ga je hteo i ko zna ko jos. Neki su otpali zbog para, neki zbog sredine, i na kraju se agencija i grac odluče za jedan. Nema tu ljubavi nego čist interes. I tako sa svim igracima
@

@Neba8ea

pre 6 meseci

Momak procitaj tekst, Nan nije rekao da ga je agent nudio Partizanu, nego da ga je Partizan vise puta zvao
@

@@Neba8ea

pre 6 meseci

Vidi se da nemas pojma kako funkcionise profi sport. Jeste, Partizan nasumicno pozove igrace da dodju. Nije mislio da su ga bukvalno zvali druze, na kojoj ti planeti zivis...
@

@Neba8ea

pre 6 meseci

Znaci iz tvoje price posao skauta ne postoji... To sto ti pricas je ok i to se desava, ali ti ja kazem da to u ovom slucaju nije ta situacija.
r

reb8888

pre 6 meseci

...covek vrlo jasno rekao da su ga zvali vise puta iz partizana i da su iscimali njegovog trenera da ga ubedjuje da je partizan pravi tim za njega. a na primeru svih igraca koji su dosli smo culi ko je njih zvao i ne znam cemu ove prazne price. tu pada i prica o miroticu u vodu, jer vidimo da odluka nana nema nikakve veze sa njim...
z

zene lova grad

pre 6 meseci

porodica , zemljaci koji vec igraju...sve to odlucuje a ponajmanje novi klub..... a na leto zovu svi svakoga, tako to ide....