Kino Kolom (Foto: MN Press)
Kino Kolom (Foto: MN Press)

Kino Kolom se seli u Grčku, igraće sa Jelovcem

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.07.21. | 10:03

AEK u pregovorima sa bivšim košarkašem Crvene zvezde

Kako prenosi SDNA, iskusni španski košarkaš Kino Kolom nalazi se u završnim pregovorima sa atinskim AEK-om. Bivši igrač Crvene zvezde bi tako trebalo da se pridruži srpskom internacionalcu Stevanu Jelovcu, koji je nedavno parafirao saradnju sa klubom iz glavnog grada Grčke.

Kolom je je krajem minule godine iz Valensije prešao na Mali Kalemegdan, ali se nije snašao u crveno-belom dresu. Imao je problema i sa virusom korona, pa je u finišu sezone napustio klub i vratio se u domovinu, gde je završnicu takmičarske godine odigrao u dresu Baskonije.

Izabrane vesti

Sada je slobodan igrač, AEK je pokazao interesovanje i otvorio pregovore sa 33-godišnjim plejmejkerom. Tim iz Atine je za trenera ovog leta postavio domaćeg stručnjaka Stefanosa Dedasa, koji je već imao priliku da sarađuje sa Kolomom u turskom Bahčešehiru.

Iskusni Španac je upisao samo osam nastupa u dresu Crvene zvezde u Evroligi (prosečno beležio 6,6 poena), dok je u ABA ligi ubeležio dvostruko manje (7,3 poena i 3,5 asistencije po meču).

AEK se ovog leta dogovorio i sa srpskim košarkašem Stevanom Jelovcem, a prethodno je angažovao i Amerikanca Erika Grifina, kao i argentinskog reprezentativca Huana Pabla Vauleta.



tagovi

Kino KolomKK AEK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara