Vil Klajburn
Vil Klajburn

Klajburn udario na Hejsa Dejvisa: Uvek sam bio najbolje krilo, tako će i ostati

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.04.24. | 02:53

Zanimljiva scena posle pobede Efesa nad Fenerom u 33. kolu Evrolige

Prštalo je na sve strane u Istanbulu u 33. kolu Evrolige kada je Efes zabeležio najbitniju pobedu u sezoni savladavši velikog rivala Fenerbahče čime je rastužio Partizan, ali to nije nešto na šta se osvrtao Vil Klajburn. Najbojli pojedinac meča i strelac 21 poena. On se posle meča po svemu sudeći obratio kolegi na drugoj strani... Najdželu Hejsu Dejvisu.

Naime, Hejs Dejvis je u prethodnom periodu bio u centru pažnje zbog rekordnog izdanja protiv Albe kada je ubacio 50 poena. Mnogi su tada istakli da je Hejs Dejvis najbolji krilni igrač Evrolige, ali Klajburn očigledno misli drugačije.

Izabrane vesti

U direktnom duelu je odneo pobedu i posle meča svima stavio do znanja šta misli.

"Ako se neko dvoumio ko je najbolje krilo u Evropi, to sam još uvek ja. Uvek ću to biti ja", rekao je Klajburn.

Iako je na terenu Klajburn taj koji je zaslužio pohvale, mora da se istakne i Tomislav Mijatović. Trener Efesa. Hrvatski stručnjak je preuzeo tim posle Erdema Džana i istinski preporodio ekipu.

"Momci su bili neverovatni. Nemam prave reči. Za nas je svaka utakmica kao finale i tako se ponašamo. Veoma sam ponosan na ovaj tim", rekao je Mijatović.

Sa druge strane Šarunas Jasikevičijus nije mogao da bude zadovoljan.

"Nismo igrali našu košarku. Previše izgubljenih lopti. Borili smo se do kraja, dali sve od sebe, ali jednostavno nismo igrali našu košarku", rekao je Jasikevičijus.


tagovi

Vil KlajburnNajdžel HejsEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara