Printscreen
Printscreen

Klinci u Turskoj oduševljeni Željkom Obradovićem: Najveći si trener, vrati se u Fenerbahče! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.03.23. | 23:33

Imao je očigledno ko da im dočara trenersku veličinu srpskog stručnjaka

Veliku pobedu ostvario je Partizan Mozzart Bet u 29. kolu Evrolige. Posle preokreta je u Istanbulu tukao Anadolu Efes, i učvrstio se u plej-of zoni pet rundi pre kraja ligaškog dela takmičenja. Raspložen što je njegov tim uzeo skalp šampionu Evrope, Željko Obradović izdvojio je nekoliko minuta za grupu dečaka koja ga je sačekala na parketu. I imao je šta da vidi i čuje.

Petnaestak dečaka, čini se ne starijih od 11-12 godina, okupilo se oko trofejnog stručnjaka i uz osmehe poziralo za fotografiju koju će, utisak je, zauvek pamtiti. I mada nisu mogli da svojim očima isprate Obradovićevu kompletnu trenersku karijeru, period koji je proveo u Fenerbahčeu su izgleda "zakačili", a imao je očigledno ko i da im dočara trenersku veličinu srpskog statega.

Izabrane vesti

Tako je jedan od dečaka tokom fotografisanja uzviknuo "ja sam tvoj najveći obožavalac", drugi "mnogo te volim", treći glasno kazao ono što mnogi misle "najveći si trener", a četvrti ono što verovatno želi svaki navijač Fenerbahčea "dođi u Fenerbahče ponovo".

Obradović je vodio Fener od 2013. do 2020. godine i u tom periodu mu doneo titulu prvaka Evrope, četiri titule turskog šampionata, tri trofeja u turskom Kupu... Nisu mu to zaboravili.



tagovi

Željko ObradovićEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara