Komentari na vest

KLS pokreće disciplinski postupak protiv Partizana

R

Regularnost?

pre gotovo 2 godine

Kako polufinale i finale može biti liga? Kako se određuju parovi polufinala na osnovu rezultata iz ABA lige i to još dok finalna serija nije bila završena? Kako Crvena zvezda i FMP mogu igrati u istim takmičenjima?
i

igokea

pre gotovo 2 godine

dodjite kod nas u Srpsku da se opet fuzionišemo...Zajedno osvajamo ligu Republike Srpske.Dodik garantuje...

Veca1971BGD

pre gotovo 2 godine

Lepo sam ja rekao da je to sekta, ista prica i sa fudbalskim klubom, licemerstvu nikad kraja. Brinu se za budućnost srpske kosarke i onda izadju iz takmicenja gde isti ti srpski igraci treba da dobiju priliku, sve to pod izgovorom huliganstva. Lozi babu da ti štrika Najke.
z

zvezdašpravi

pre gotovo 2 godine

e sada da vidimo da li smo država i da li postoji zakon.i juventus je izbačen pa može i partizan.3. rang,oduzimanje svih državnih sponzora i samim tim izbacivanje iz aba lige(neće biti među 4 bajbolja tima) pa nek igraju takmičenje ono na kojem ih individualno pozovu

Info b

pre gotovo 2 godine

Klub koji se 2 godine ne takmici ispada iz saveza to nije vazilo za Zvezdu kad je Fmp igrao umesto nje 4 godine pa jos prisvojila sve trofeje ,Zvezda nije imala pravo nastupa u jadranskoj ligi tada.
P

PFCPancevo

pre gotovo 2 godine

ABA liga je privatna i u vlasnistvu je klubova tako da Partizan igra ABA ligu jer je vlasnik dela lige. Moze KLS da izbaci Partizan u trecu ligu ali dzabe je to kada mi ne igramo KLS ligu, vec se na osnovu plasmana iz ABA lige plasiramo u polufinale KLS. Tako da bilo koja kazna KLS nema nikakvo znacenje...PARTIZAN U EVROLIGI.
P

PFCPancevo

pre gotovo 2 godine

Slobodno lupajte minuse, ali to su pravila i realnost. NAPRED PARTIZAN....
R

Rama lama ding dong

pre gotovo 2 godine

Koga zabole za cokijevo rama lama ding dong takmicenje. U finalu i tako igraju oba njegova kluba FMP1 Vs FMP2 . Smesno ali realno!!!
D

Delije pv

pre gotovo 2 godine

I ne treba da igraju ovu glupost
B

BD

pre gotovo 2 godine

Malo je ovo glupo istupiti iz KLS.Pa zar nasu ligu ne treba da igraju mladi partizani,budućnost Srpske košarke sa najtrofejnijim Evropskim trenerom,dobrim čovekom,koji relaksira odnose sa nama.Kakve veze ima to sto neće igrati stranci Panter,Lesor,pa i nama neće igrati Cirbes,Vajt.MLADI PARTIZANI,moš misliti.Velike grobarske SUZE.NEPROCENJIVO.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Da ste stvarno brinuli o bezbednosti ucesnika sportskih pripredbi ne bi od pocetka sezone medijskom kampanjom animirali, fanatizovali, i okretali protiv drugih svoje navijace. Sad kad je ulozen ogroman novac a sezona propala, licnu odgovornost za neuspeh sa sebe prebacujete na pleca "huligana".
M

Micura

pre gotovo 2 godine

Extra......sredom na Real , Barsu , Milano, a subotom na Sopot, Smederevo,Barajevo
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Da li se meni čini ili ako ekipa istupi iz domaćeg prvenstva, samim tim gubi i mesto u ABA ligi?
M

Marko80

pre gotovo 2 godine

cini ti se,partizan je suvlasnik ABA Lige koja je privatna i samim tim ce uvek ucestvovati u njoj. to ti je ista situacija kao kod Evrolige. Vlasnici A licence igraju makar i ne igrali nacionalne sampionate. Sto se tice ABA lige, Partizan je jedan od vlasnika A licence,
b

bgddgb

pre gotovo 2 godine

Dobijas sredstva iz budzeta Srbije, taj isti budzet popunjavaju gradjani Srbije. Imas sponzore (ne mali broj) koji su u vlasnistvu republike Srbije (samim tim i oni se finansiraju iz budzeta) i ti onda kazes e necu da igram ligu republike Srbije. Izgovor uvek moze da se nadje ali da li je to stvarno razlog ili ne moze samo da se nagadja. Ono sto jesu cinjenice posebno ove sezone, ogroman novac je usao u kkp, doveli su citavu plejadu igraca, najvise stranaca. Tu mozda lezi problem, prevelik broj stranaca da bi se igrala domaca liga. Neko se tu opako zaigrao i racunao da ce osvojiti nesto (ec ili aba) i onda domacu ligu mogu i da otaljaju. A ovako posto nista uradili nisu, nisu osvojili nista gle cuda opet oni krenuli da moralisu. Cutite i igrate dok se nekome vredja zena, dete, otac i sva bliza i dalja familija (uglavnom im se navijanje protiv Zvezde na to i svodi). Sve vam bre nesto smeta, sve se bre nesto urotilo protiv kkp pa i pfk. Pa dobro bre ajde malo i realnosti i sportske kulture, ajde malo da se pozabavite svojim dvoristem, nemojte nasedati na diznijeve price svi su protiv vas. Pa i vi neverujute u to ali i dalje pricate,pisete i kukate. Jel bilo sranja, jeste. Jel ispraznjena hala, jeste. Nemojte te fore glupo je i onako bas naivno. Stisni zube bori se igraj. Nemoj ovako kao KUKAVICA!!!
g

gns021

pre gotovo 2 godine

Da malo pojasnim stvari koje su veverice iz Zeleznika brzo zaboravile a i nas KSS.Kada se osnovala privatna ABA liga koju je izmedju ostalog osnovao i Covic koji ima dva kluba u svom vlasnitvu sto je jako proverljivo izjavom na B92 2011 godine da je FMP kupio ime Crvena Zvezda,tada Partizan nije hteo da je igra i u EL se islo iz nase Srpske lige.Brze bolje vlasnik FMP je preko KSS naterao PArtizan da udje u ABA ligu jer ukoliko nebi usao KSS bi ga izbacio iz saveza. Tada je počela propast Srpske kosarke unistavanjem Hemofarma Borca i Vojvodine i stvaranjem jos jedne privatne lige ABA2 kako bi vlasnik zvezde i drugi klub ubacio jer sa jednim ne mozes oprati puno para sa Kosova. I sada ko je unistio Srpsku kosakru da li poznati Vozd od kosovskih para ili Partizan. Ali dobro budite veverice mali Zeleznički misevi i dalje verujte svome vozdu a istorija ce vas kazniti.
I

Ivica1708

pre gotovo 2 godine

Ti sad hoces nas sve da ubedis da je velikana evropske kosarke ubedila, naterala veverica iz Zrleznika da uđe u ABA ligu? Pa kako se taj mocni velikan nije odupro tome? Ili ce biti da mu je bilo super dok je sisao sa državne sise Tadić Borisa i dok je vladao svim ligama. Kad sisa presuši onda svaka beba place tako i velikan evropske kosarke.
K

KK partizan drugoligaš

pre gotovo 2 godine

Onaj osećaj da kada klub iza koga je skoro pa jedan ceo VEK stajala JNA sa svim pretnjama i otimačinama priča o pritisku! Mogu donekle da razumem jer velika većina navijača dotičnog kluba ne zna istoriju istog. Znaju samo ono što im serviraju kvazi sportski novinari i čelnici tog kluba, oni najbolji, najjači samo im ne daju da pokažu njihovo umeće. Tako je bilo od kad taj klub postoji i tako će biti dok se ne ugasi. Uskoro se vraća tamo gde i pripada, treća ligo širi svoje grane da prihvatiš mlade partizane.
G

GNS021

pre gotovo 2 godine

@Ivica1708 kako se velikan nije odupro? Nije se odupro jer je taj isti KSS koji sada prica kako je ova odluka skandalozna izdao obavestenje da ce ukoliko ne budu usli u ABA ligu biti izbaceni iz saveza.A za tebe senilnog koji se seca samo stvari koje mu odgovaraju sve je zapoceo tvoj gazda pod plastom da ucesce u ABA ligi je prosperitet srpske kosarke iako je ugasio dva kluba zarad svojih a igrao je i Makabi srpski klub. Jel ti sada jasnije? Seti se kako je Partizan nateran od saveza da odbije licencu EL zarad srpske kosarke ili se i toga ne secas? Bi ste li vi sada odbili tu licencu zarad srpske kosarke?
C

CSF

pre gotovo 2 godine

Kakav postupak. Presuda je jasna. Druga liga. I samim tim nema više finansija od države. Drugoligaši se ne finansiraju od države.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

pa 10 godina se i nismo finansirali od drzave ..sta mislis kako ste dosli na vrh ?? igrali smo godinama sa djokom salicem ,vrabcom i vasim otpatcima tipa cvetkovic, trifunovic, dangubic . Dolazi Ostoja imamo dobru sezonu ,dobrog trenera sezona se prekida zbog korone !! pazi slucajnosti ...a bez pobednika lige i dalje FMP igra EL . A neka i igrajte nek vas pamprci ko stigne za nas to i nije ,realno . Ovu godinu u kupu mi igramo 3 dana 3 utakmice vi odmarate dan !! cekaj daj objasni taj raspored ?? al zna s sta je najbitnije ?? da klub postoji da ne navijamo za nekod drugog , da nam gazda javno nije izjavio kupite sebi klub pa radite sta hocete jal su zeleli da budu placeni da bi dolazili , kao kod tvorze .
@

@metalica moj dobar drug

pre gotovo 2 godine

Који спин, убили смо вас, када су играли Ловрењ, сало павловић, Мачван, Гагић, а сезону пре вас је Нолан Смит УГАСИО!!!!!
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

krivo mi je jer ovde bi se video pravi odnos snaga jer sude domace sudije kao u finalu kupa koraca gde nisu naginjale ni na jednui stranu osim sto je radonjic iskljucen a a zelimiru nisu smeli tehnicku ostalo je bil ok i bilo je 17 razlike.zato je ostoja i pobego jer nema boltauzera
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

bilo je i 28 razlike kad igras na domacem terenu pa nema ko da preti, remeti, prekida....a bilo bi i 35 taj dan da nije menjano
P

Piksi-iz-kornera

pre gotovo 2 godine

Može li neko da mi objasni o čemu su radi? Prvo su hteli da istupe zato što se KLS pridržava pravila usvojenog PROŠLE GODINE da se domaćinstvo uvrk gleda po plasmanu na kraju regularnog dela ABA lige, a sad se bore protiv huliganizma?! Baciš toposvki udar, pogodiš sudiju upaljačem, o verbalnim stvarima i da ne pričamo i TI se boriš protiv huliganizma. Biće da je ipak u pitanju da legija stranaca neće da igra, da Partizan nema igrače koji bi mogli nešto više od još jednog trećeg mesta, pa je najveći od svih rešio da se ne kocka sa ono malo ugleda što mu je ostalo. P.S: Po pravilima, ako odbije da se takmiči klub leti u treći rang takmičenja pa me interesuje koliko stranaca sme da igra III srpskoj liZi?
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

realno nema razlike medju navijacima tako da bi od sada trebalo igrati bez publike i plus sa stranim sudijama pa ko pobedi svaka cast .
P

Piksi-iz-kornera

pre gotovo 2 godine

@metalika moj... Apsolutno se slažem. Uopšte nije bitno ko je počeo. Umesto da i jedni i drugi sednu zajedno sa državom koja očigledno, takođe nije zainteresovana sa rešavanje ovog problema i nešto urade, ovi pričaju bajke i "bore" se protiv huliganizma.
L

Lepi B

pre gotovo 2 godine

Beton liga,Punter i Ledej su vec zapalili.....propast dug preko 13 mil evra.......
Y

Yoks

pre gotovo 2 godine

Čuj u pravilniku, pa ovdje se ne poštuju Ustav i zakoni, a sad još treba božje slovo biti neki pravilnik.
@

@Yoks

pre gotovo 2 godine

Hajde jos koji put pusti isti komentar na svaku danasnju vest...malo je ovih 50 ponavljanja
Z

Zulu

pre gotovo 2 godine

Haha, žoc samo treću ligu i može da osvoji. Bez stanaca u KLS bi ga FMP oprao!
B

B.C

pre gotovo 2 godine

Gledam na tv prva saopštenje KK Partizana! Optužuju KLS da neko drži monopol, naravno, zna se na koga se to odnosi a sami su učestvovali u pravljenju pravila odigravanja lige KLS a i njihovi bivši članovi sjede na najvišim mjestima KLS-a!!!! A znaju uzimati pare od države čiju ligu neće da igraju!
D

Dexiii

pre gotovo 2 godine

A zasto se sve ljepo umotava,zasto se ne kaze dal ce ukoliko uopste i budu kaznjeni moci da nastupaju u ABA ligi sledece sezone,da li ce im se i dalje obezbjediti budzet od strane drzave....ali kod nas se uvijek ostavlja sta ako,ako nece pa onda i ne treba da igraju taj plej-of boli oh uvo moze im se
A

Ajmo crno-beli

pre gotovo 2 godine

A valjda ima Crvena Zvezda 2 u regionalnoj ligi centar (tj trećoj ligi)? Eto prilike za pobedu u derbiju, idemooo bre
B

Bnm

pre gotovo 2 godine

Al je ovaj Jela prso brate, čovek veruje u deda mraza!
G

Gostmkg

pre gotovo 2 godine

Moram i vas da pitam, ovi na B92 nisu znali, ima li Srbija treću košarkašku ligu?
T

Tz

pre gotovo 2 godine

Ima. Ide kls, pa druga liga pa prve regionalne lige ( to je treći nivo) i na kraju druge regionalne (četvrti nivo)
B

Bnm

pre gotovo 2 godine

Ja kao grobar podrzavam odluku kluba. Vidim da se mnogo vas raduje sto mozemo da zavrsimo u 3 ligi. Sto se mene tice moze i u 5 ligu. Do cega smo doveli nasu ligu da se igra za kikiriki, prvak sem limenog pehara ne dobija nista vise, a u evropskim krugovima se i ne cuje vest ko je prvak Srbije. Pratio sam finale ABA zbog EL ulaznice, Zvezda dobila 3 razlike, svaka cast bilo je jedva. I da je Partizan pobedio ne bih pratio KLS finale. Mozda i odemo u 3 ligu, ali vaucerce za EL se smesi za koji dan pa da vidimo ko ce biti bolji sledece sezone...
J

Jocke

pre gotovo 2 godine

Grobari, Kls vam je bila (mozda) jedina sansa da nesto osvojite ove godine. Nerazumem ovakav kukavicluk, u istoriji kosarke, a pratim je od 1970. godine, nijedan klub nije pobegao sa sportskog polja. Velika sramota!
u

uzicanin

pre gotovo 2 godine

A disciplinski sudija KLS od ove sezone je Vladimir Djukanovic Djukaistaknuti clan sns i osvedoceni navijac Cz.Puna podrska istupanju iz KLS , pa ako mora u 3 ligu.
G

Gennaro

pre gotovo 2 godine

A inace da je Mirko Marjanovic ili Boris Tadic mogli bi da krsite ugovore i dogovore. Znam sve...
T

Teča

pre gotovo 2 godine

Imate neverovatnu potrebu da patološki lažete. Disciplinski sudija KLS je Ilić Dragutin. Ne znam za koga navija ili čime se bavi još u životu, iskreno ne interesuje. Sve imaš na klik na sajtu ali ne ne...Ti si izabrao da bolesno slažeš, onako partizanski da ne trepneš. Sramota.
G

Gate7

pre gotovo 2 godine

НЕ ПОМАЖУ ПАРЕ, НИ ПАНТЕР НИ ЛЕСОР :)
P

Paokara

pre gotovo 2 godine

Zašto KSS ne sprovede disciplinski postupak protiv tima i njegove filijale, koji imaju istog vlasnika i igraju u istoj ligi? Pod kojom tackom zakona ili statuta se nalazi ta stavka?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Misliš Mladost i Partizan!? Zar nisu u istom rangu takmičenja?
G

Grobarija

pre gotovo 2 godine

Šta nas briga bili smo prvaci, druge, prve lige i kupa šampiona, taman da upotpunimo vitrinu sa trećeligaškim peharom
J

Jela

pre gotovo 2 godine

1. Najavili su negiranje KLS još pre nemilih scena u finalu ABA Lige, 2. Izigrali su svoje navijače u borbi za jedan trofej, 3. i najvažnije, nisu oni tijelo koje treba da rješava problem sa huliganima... Jednostavno, osim Zagorca i Avramovića, nemaju kvalitetnih domaćih igrača, i to je jedini razlog.
O

Objavite komentar

pre gotovo 2 godine

@Jela napisali ste pod 3. nisu oni ti koji će da rešavaju problem sa huliganima. A ko jeste? Odgovorne ljude to ne interesuje, Crvenu zvezdu još manje, ostale klubove takođe. Pa mora neko! Kao kada imate huligana u školi koji tuče drugu decu i ne želi da reaguje niko u razredu, razredni starešina, i direktor škole. A ni socijalne službe. Pa mora neko! Bar roditelj đaka kojeg huligan tuče. Ne mogu da verujem da zakon može da se poštuje u Švedskoj, Finskoj, Norveškoj, Španiji, Belgiji, Francuskoj, Holandiji, Austriji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji itd. a da kod nas nije moguće. Šta smo mi Albanija, Turska? Ovo je definitivno najbolja odluka nekog kluba u poslednjih 20 godina. Da bar probaju da zaustave ili skrenu pažnju na ljude koji nisu navijači nego životinje.
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Drvo, ti li si?
m

mmmm

pre gotovo 2 godine

Bore se protiv huligana tako što ih puste 2000 više od dozvoljenog u halu? A to dovede do neverovatne kondezacije u hali i klizavog parketa koji dovodi igrače u veliku opasnost od povrede. Iste te igrače koje sada hoće da zaštite od huligana? Svako ko je igrao košarku zna šta znači klizav parket i do kakvih povreda može da dodje.
A

Artizan

pre gotovo 2 godine

Ako se za prednost domaceg terena gleda poredak iz Aba lige, zasto bi se onda i igrala KLS, samo nek prepisu plasman srpskih klubova u ABA ligi...
J

Jela

pre gotovo 2 godine

A kako drugačije da se odredi prednost domaćeg terena? I zašto vam to sada smeta, a svih prethodnih godina nije? Zato što bi najtrofejniji evropski trener, nakon gubljenja kupa, ispadanja u EK i gubljenja ABA, bio vaša najslabija karika. Ovakve rezultate, sa ovakvim timom, vi nikada nebi oprostili Šćepanoviću, Džikiću, Članku, bilo kome... Ovaj potez je poslednji pokušaj spašavanja Željka Obradovića.
J

Jela

pre gotovo 2 godine

A kako drugačije da se odredi prednost domaćeg terena? I zašto vam to sada smeta, a svih prethodnih godina nije? Zato što bi najtrofejniji evropski trener, nakon gubljenja kupa, ispadanja u EK i gubljenja ABA, bio vaša najslabija karika. Ovakve rezultate, sa ovakvim timom, vi nikada nebi oprostili Šćepanoviću, Džikiću, Članku, bilo kome... Ovaj potez je poslednji pokušaj spašavanja Željka Obradovića.
J

Jela

pre gotovo 2 godine

A kako drugačije da se odredi prednost domaćeg terena? I zašto vam to sada smeta, a svih prethodnih godina nije? Zato što bi najtrofejniji evropski trener, nakon gubljenja kupa, ispadanja u EK i gubljenja ABA, bio vaša najslabija karika. Ovakve rezultate, sa ovakvim timom, vi nikada nebi oprostili Šćepanoviću, Džikiću, Članku, bilo kome... Ovaj potez je poslednji pokušaj spašavanja Željka Obradovića.
G

Gost33

pre gotovo 2 godine

Partizan je za to glasao pre početka aba lige, ali je tada verovao da je sigurni šampion, samo je koristio neispravan digitron.
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Sad nek se Partizan dogovori sa Hrvatima, Crnogorcima, Slovencima da naprave novu ABA ligu bez Zvezde, a onda nema ni EL za Zvezdu.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...i tu ne biste osvojili titulu, a mislim i da vam je mesto u takvom drustvu.
G

Gost90

pre gotovo 2 godine

@realno makar nismo ugasili klub i iznajmili novi.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Zaboravio si da taj klub od 2011 ne postoji svakako
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...jeste ugasili klub. Objavi komentar, nema nikakve uvrede.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Без ангажмана су Лука Дрча, Страхиња Милошевиќ и наравно дежменкасти Мајлс! Таман да догодине освојите бетон лигу
K

Karma

pre gotovo 2 godine

Stigle su vas Hemofarmove suze grobari, ne Zvezdine. Potrajaće vaša tuga dokle god se Dule i Danilović iskreno ne pokaju za svoja nedela, pretnje, gepekovanja, trgovinu uticajem, i to javno. A do tada, pa ima i to prvenstvo Rumunije.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

Jedva čekamo nikad neizvesnije finale između FMP1 i FMP2
B

Bane92

pre gotovo 2 godine

Konačno da osvoje nešto sledeće godine, treći rang Srbije
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Oni su i ispadali u bivšu jugu u drugu ligu, to im neće biti strano.
G

Gost1962

pre gotovo 2 godine

Misliš kao pokojna Zvezda 2011 ! ?
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Popucaše od principa,vajno neće huligane a Belivuk i "Principi",im gazduju na stadionu sa sve bunkerima,strelistima i Boga pitaj čime???I Zvezda nije cvećka,no ovi ultrasi bojkotoju ABA ligu EL,takođe.Ono šte je besramno,je da su za ovu godinu iz državne kase uzeli 10 miliona €,a bojkotuju domaću ligu.Zalazi se vajno,da se domaća liga ojača,neća da je igraju..Dakle hrpa ČA foliranata..Od Ostoje,Žoca,Androića preko uprave...Sad treća liga i plus da one poreze preko 5 miliona € drzavi da plate..pa polako.Nije Trinki pljeskavica,jedini kog su uradili za pare
G

Gost455

pre gotovo 2 godine

Hrvatska A1 liga ih ceka
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Bolje tamo nego u Čovićevoj.
@

@atila

pre gotovo 2 godine

Tebi bi odgovaralo vise i u Madjarskoj?
O

Ojsa

pre gotovo 2 godine

Zbog ovakvog bahacenja i zbog svega sto su radili ove sezone,pocevski od dovodjenja najtrofejnijeg trenera Evrope,pa do F4 igraca,NBA igraca,najboljih igraca Evrokupa,pa do te euforije gde su sve uzeli jos u Septembru,a na kraju drzavne pare bacene za 0 (nula) trofeja. Zbog svega toga im zelim sve najgore ali ne gasenje kao oni nama,nego situaciju u kojoj smo mi bili pre 14,15 god kad smo igrali sa klincima,kad nismo imali drzavu iza sebe,kad su nam skidali koseve,kad smo dovodili nepoznate strance,kad smo igrali bez sponzora ili nam je glavni sponzor bio "Kokta",kad smo se borili za sredinu tabele,a oni se izivljavali nad nama sa pobedama od 30,40 razlike,e to sve sad ja zelim njima od srca!
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Na tvoju veliku žalost ostaće to tvoje puste želje.
G

Gost 9589

pre gotovo 2 godine

Samo si zaboravio da kazes,da nas ON ne bi ugasio,moramo da se zahvaljujemo na svaka 2-3 meseca,vi niste hteli,vec pevali Borise,spasi Sbiju ....i jos nesto,mi ni blizu nismo dobijali kao vi sada,jer Vodja sa Severa jako voli Zvedin fudbal i kosarku
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

IZAĐI MALA IZAĐI MALA IZAĐI BAR NA ČAS
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Koja bre superliga,domaca liga i ostale gluposti,igra se samo polufinale i finale po nekom skracenom sistemu u kome da bi Partizan postao prvak i bio sampioni ko zna cega,treba da pobedi dva Coviceva kluba i da se usput poubijaju i na terenu i na tribinama.
O

Objavite komentar

pre gotovo 2 godine

Prava odluka. Ovo je bukvalno jedini način da se omogući normalno gledanje košarke sa tribina a ne da su u opasnosti igrači i stručni štab na terenu ili navijači na tribinama jer lete petarde, upaljači, čaše, mobilni telefoni itd. Je l' razumete primitivci da neko može da ostane bez npr. oka i da je zakonski kažnjivo da se do dešava. Ajde bre, iskorenili divljaštvo na engleskim stadionima a kod nas to nije moguće. Šta smo mi najveći divljaci u Evropi? Dosta sa tim.
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Уххх...Да нас нећете избацити из Човићеве лиге😂😂😂😂
B

Bokan....

pre gotovo 2 godine

Otkud Covic ima ligu u CG?
p

pfc

pre gotovo 2 godine

gospodo iz mozzarta,sad napisite tekst i o tome,zasto fmp,cacak i mega nisu hteli da igraju ligaski deo kls lige.i nadjite propozicije..
S

Sasa1234

pre gotovo 2 godine

Aj bar im nije prvi put da ispadnu iz prve lige ...
0

0211

pre gotovo 2 godine

Auuuu sada kada krenu da obaraju rekorde u trećoj ligi 😆
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...izgleda da ce Obradović ipak da osvoji titulu, prvak trece lige dogodine.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Sad ce Predrag Sasa da ih podalje u treću ligu. Sa ovim su se složili...
L

Lukalaban133_376630838@twitter.com

pre gotovo 2 godine

ja se secam da Partizan nije hteo ni u ABA ligu pa su ga naterali!
:

:3

pre gotovo 2 godine

Ako već ne igraju, nek KLS spoji finale FMP-Mega, a da Zvezda čeka boljeg u finalu, jer bi suprotno bilo apsurdno. Bilo bi bolje da je ubace Borac u polufinalni par, ali verujem da su raspustili tim pošto ovo nije bilo predviđeno, pa onda se nameće samo jedno logično rešenje.
g

gost iz draznja

pre gotovo 2 godine

Čekamo da čujemo šta kaže Vladan Tegeltija,ipak je on najmerodavniji od svih,Tegi iznad svih hahahahah
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Tegi je blaza verzija Zeljka Pantica. Nema normalan voditelj da sagleda cinjenice,vec samo navijacki i sa puno mrznje prema Zvezdi.
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Tegi je gora verzija željka pantića.Zex mrzi zvezdu i to ne krije.Ali fegijev život se zasniva na mržnji prema zvezdi.
Z

Znaci...

pre gotovo 2 godine

Prvak trece lige sledece sezone je verovatno poznat..
B

Bogami

pre gotovo 2 godine

Pita se nešto i Sveti Đorđe iz Žitišta valjda
G

Gennaro

pre gotovo 2 godine

Jel to napokon znaci da ce kkp dogodine biti prvak. Zli jezici bi rekli da se to ne vazi jer je treca liga?
M

Mr.

pre gotovo 2 godine

Izbacite nas i iz ABA opusteno :) Totalno nebitno takmicenje, a i onda bi morali samo da namestate protiv cedevite i buducnosti... ;)
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Tačno Aba liga je nebitno takmičenje posebno kada je ne osvojite.😝😝😝
N

Neki gost

pre gotovo 2 godine

Za ovaj akt svesnog i sebičnog urušavanja srpske košarke, kazniti KKP najbrutalnije, kao i sve relevantne odgovorne osobe kluba.
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Ako je ovo istina, ne radi to Obradovic dzabe, ima sve svoje razloge. Mozda Partizan zeli da istupi iz ABA, mozda ima dogovor sa EL, mozda prihvata VTB, videcemo...
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

a možda i da vrati pare drzavi, čije takmičenje bojkotuje?
K

Kaboom

pre gotovo 2 godine

Partizan nije želeo da igra KLS još pre finala ABA, tako da pominjanje huligana i bilo čega drugog je samo traženje alibija da pobegnu Zvezdi sa megdana, jer im je jasno kao dan, da će izgubiti i ovo. Treba brinuti o reputaciji najvećeg trenera kog je planeta imala!
Z

Zeka Manijak

pre gotovo 2 godine

Samo pokušavaju da iznude nešto što su tražili, a nije im odobreno...šta je to, saznaćemo kad se predomisle i prihvate da igraju.
h

heoresds

pre gotovo 2 godine

Kako ce da se takmici u ABA ako se preko KLS da plasiras u ABA ???
l

letecagugutka

pre gotovo 2 godine

Ne ide se vise preko KLS-a u ABA ligu.
G

Gazda Srba

pre gotovo 2 godine

Bravo, istupiti i iz ABA lige u koju nas je uvukao čovek sa 1,50m i naočarims.
u

uvek neko drugi kriv

pre gotovo 2 godine

taj čovek vas je samo spustio na zemlju...ali pošto ste vi grobari, kopate dublje...