Foto: KK Partizan
Foto: KK Partizan

Kodi Miler-Mekintajer negativan na Kovid-19, pauzira zbog stomačnih tegoba

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.08.20. | 19:02

Plejmejker će se priključiti ekipi do kraja meseca kada je planiran povratak iz Vrnjačke Banje

Ovosezonsko pojačanje Partizana Kodi Miler Mekintajer izolovan je od ostatka tima i prebačen na dalja ispitivanja u Beograd jer se pre dva dana na pripremama u Vrnjačkoj Banji požalio na povišenu temperaturu i stomačne tegobe. U skladu sa postojećom globalnom pandemijom Kovida-19, plejmejker je testiran na virus koji mesecima hara svetom, a nakon urađenog testa u taboru crno-belih mogli su da odahnu.

Izabrane vesti

“Rezultati su stigli i nalaz je onakav kakav smo se i nadali - negativan. U redovnim okolnostima, ovakve stvari bismo tretirali kao tekući problem i verujem da niko ne bi tome pridavao pažnju. Sa druge strane, u javnost su nekim alternativnim kanalima izašle informacije koje nisu tačne i koje niko nije proverio. Na taj način je unet nemir među goste hotela i same članove našeg tima. Smatram da je u okolnostima globalne pandemije izuzetno neodgovorno plasirati informacije ovog tipa bez prethodne provere", poručio je doktor Momčilo Jakovljević koji se nalazi na čelu medicinskog tima KK Partizan NIS.

Kodi Miler-Mekintajer, ostaće u Beogradu do povratka ostatka ekipe ovog vikenda, kada će im se ponovo priključiti i nastaviti pripreme za predstojeću sezonu. Beogradski tim bi prve pripremne utakmice trebalo da odigra na turniru u Sarajevu od 4. do 6. septembra u konkurenciji Igokee, podgoričke Budućnosti i francuskog Metropolitansa.

 


tagovi

Kodi Miler Mekintajer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara