Komentari na vest

Kokoškov o Jokiću: Nadam se da će biti sa nama, ne mogu da kažem da nam je svejedno

T

Tomas ue

pre gotovo 3 godine

A kukali smo na Djordjevica..sad vidim da je bio sve u pravu..covek nam kvario tim..ajmo svi..izvini Sale..koliko nam je radosti doneo Djordjevic..a ovaj???Da cujujem??Nula bodova..sram te bilo dezerteru
N

Nik nik nik

pre gotovo 3 godine

A što pitate Kokoškova ko će igrati? Pa pitajte Miškaaa, najveće zlo u srpskoj košarci!
1

12345

pre gotovo 3 godine

Jedini razlog zasto Jokic nece igrati je taj zato sto sledece sezone treba da dobije supermax ugovor, ako kojim slucajem dodje do povrede nema nista od toga, opet dolazimo do toga da se novac stavlja ispred drzavnog dresa, svaka cast majstore na MVP nagradi, ali ne zaboravi nikad odakle si poceo i o cemu si mastao kao klinac, ZIVELA SRBIJA!!!
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Mozda je bas mastao o ovme sto radi, da li si razmislio o tome? Mozda je mastao kako kuca preko NBA legendi, kako ima ugovor od 250miliona, kako je MVP itd itd. Otkud ti znas da on ne zivi svoj san?! Ja bih rekao da ga zivi, i to ga zivi bogovski! Nemoj pogresno da me shvatis, ali mi je smehotresno sta sve pisete. Svi sve znate, a mamu rodjenu bi prodali za 50e. Mozda ne ti licno, ali vecina svakako. E sad zamisli tu vecinu da im na sto stavis 250 miliona dolara!!! Pa prodali bi familiju, prijatelje, zemlju, zapalili preko, pokupovali vile po raznim obalama mora. Ajde mi reci da ne bi bilo tako! Daj dosta vise pametivanja, jer se pameti nema. Neka radi sta mu se radi, njegov zivot i njegove pare. Niti je veci niti je manji u mojom ocima, zaboleme bas, isto kao i za Novaka, a isto kao sto i njih zabole za mene i za tebe itd. Svaka im cast na svemu, hvala im sto popravljaju sliku nase zemlje, za humanitarni rad (sto je inace cvonjak u odnosu koliko imaju), drago mi je zbog njih, iskreno jeste, svaka cast na neverovatnom uspehu i biti najbolji na svetu u necemu i pisati istoriju. Ali licno mi od toga nemamo nista, kao sto i oni nemaju nista od nas i tu je tacka kraj.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Gresis brate, vec mu je obezbedjen mac ugovor, samim tim sto je MVP automatski mu sleduje... Nego nece da igra... Prosli put ne da se nije proslavio, nego nas je usrao... Ne treba ga zvati nikad vise i to je to... Ako neceg imamo, to je kosarkasa koliko hocemo, nek bude najbolji na svetu za njega za nas nije neophodan... Da sam na selektorovom mestu, ne bih ga ni zvao ni pitao, vec bi preko interneta kao sto je on rekao: Niko nije iznad reprezentacije, i svako ima pravo da odbije, ja ga vise necu pozivati i to je to... Al to nece uraditi...
L

LakiLakiLaki

pre gotovo 3 godine

Iskreno ljudi da se ne lazemo, pljujemo Bircevica prvog kako je igrao u reprezentaciji a decko uvek dao sve od sebe kad god je igrao. Razumem da nije kalibar kao Jokic ali opet sto on nije mogao da kaze da ide na more nego svaki put dolazio i trudio se kao da igra prvi put za reprezentaciju. Koga nema ne treba ga ni moliti, nek uziva sa svojim konjicima i nek se priprema za olimpijadu, glavni je favorit da pobedi u trkama konja. Veliki si Bircevicu majstore!
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Oduzeti mu drzavljanstvo, ne prenositi vise njegove utakmice, medijski prostor za njega ne postoji, bukvalno zabraniti da ga pominju, ko ga pomene u zatvor... Severna Koreja bi Srbija bila za njega... Za mene on nije srbin, srbin biti je nesto najlepse i nema nista lepse nego igrati za svoju zemlju... A on je umislio da je bozanstvo... Kad se igra za Denver onda se srbi ne umaraju, al reprezentacija kad je u pitanju onda je teska sezona i mora da se odmori...
r

realnoooo

pre gotovo 3 godine

Ma nema plakanja, koga nema bez njega se moze i mora!!! Ko god da krene ima moju podrsku, pa bio to opet Bircevic, eto!!! Ako nista makar je uvek spreman da zrtvuje svoj odmor za reprezentaciju!!!

Bojank91

pre gotovo 3 godine

Oće neko na olimpijske igre..
B

Billy the Kid

pre gotovo 3 godine

Sto se mene tice sa Jokicem sam zavrsio, ne interesuje me nista vise oko njega. Moze da bude sto puta MVP boli me uvo. Doncic nista manje utakmica nije odigrao a odazvao se za reprezentaciju i to jedva docekao. Jokicu nulo. Za Pokusevskog i Smajlagica necu ni da komentarisem. Ja sam inace bivsi reprezetativac i bila mi je cast uvek da se odazovem selektoru, umoran, povredjen, ma nije bitno, samo da se gine za svoje, a ovo sa nasim "zvezdama" je prevazislo sve mere. Doncicu pokazao si kako se voli svoje. Sad i da ga nagovori selektor da igra, za mene je Jokic ovim gestom pokazao ko je i sta je.
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Zaboravio si da dodaš jednu ključnu stvar KVALIFIKACIJE. Dončić će da igra i kvalifikacije za Sloveniju, iako to nisu 100% njegovi. Sa svim ostalim što si napisao se slažem i kod mene je završio priču.

Bojank91

pre gotovo 3 godine

Neprijatelj ne može da izda. Samo prijatelj
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Pustite Jokica vise, zovite Gavrila Pajovic i Dragog Kalicanina, Pistoljevica i perspektivnog Subaru...
K

KućaBezProzora

pre gotovo 3 godine

Kokoškov je pravi gospodin! Odmeren u svakoj situaciji, umereno optimističan ali sa realnim procenama situacije u kojoj se trenutno nalazi. Na stranu to što je fantastičan trener. Posle ova tri otkaza, ovo što sam pročitao vratilo mi je neki optimizam. Ne znam zašto.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Imamo mi peticu, Bobi ce da eksplodira. Petrusev ce lutati izmedju 4 i 5. Beli na cetvorku. Eventualno sa 3 na 4 mogu Lučić, Kalinić. Krilo Dobrić, bek Bogdan, kombo bekovi Avramovic i Nedovic, na pleju Micic i Teo. Mesto drugog centra ce popuniti Raduljica ako se Milutinov ne oporavi. Samo da ne vodi, od košarke ooerisanog, Gudurića.
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Nista u zivotu ne boli kao izdaja!!!
д

дд

pre gotovo 3 godine

Не зовите више Јокића.Нека.увесељава амере.Срамота.Што се мене тиче Јокић.је заувек прецртан
d

deki_kg

pre gotovo 3 godine

Igore puna podrska a oko njega nemoj da se cimas, ko nece ne mora. Sav fokus na one koji hoce
S

Salenazionalee

pre gotovo 3 godine

Ma to je brat haha jedan je zivot, uzeo lik stotine miliona na racun lopte hahha dolazi iz pizde materine i sad treba da se nervira oko nekog prepucavanja. Jos bi veca faca ispao a takav je lik, da se povuce iz kosarke i ode sa parama na Karibe negdje hahaha prelagan brat
N

Nik nik nik

pre gotovo 3 godine

Idi čuvaj konje.... neko je Jokić, a neko Dončić...
N

Nik nik nik

pre gotovo 3 godine

Nikad više, ali nikad više da ih niko ne pozove! Radite na sebi? Odmarate? A ĐOKOVIĆ, Dončić, Lilard, oni ne treba da odmaraju i rade na sebi?! Ma nikad više da vas ne vidimo, ni vas ni Jokića
a

as

pre gotovo 3 godine

Đoković nije odmarao da igra za Srbiju? Koji ste vi Dejvis kup pratili? Đoković od 2010. kada smo uzeli DK, nije igrao isti više od 3 puta.
R

Ross

pre gotovo 3 godine

Polako postaje Jokić od jednog skromnog, običnog , svima simpatičnog momka do najomrazenije osobe u zemlji što se tiče sporta. A sta li je tek u glavi ostalih igrača u repki posle ovakve izjave. Jednog Bogdana ili Tea. Kakav rolerkoster. Znam da te boli konjska dlaka da igraš za repku, ali nije ti ovo trebalo Nikola.
g

gosttttt

pre gotovo 3 godine

Sve nas je razocarao nemoj vise ni da ga zoves dres reprezentacije treba da im bude svetinja napunio dzepove parama pa se uplasio da se ne povredi....bruka...
S

Stara kuka

pre gotovo 3 godine

Nemoj da je neko rekoa vise LOSU REC za Djokovica ili kako Bjelica lose igra.
S

Sve ok

pre gotovo 3 godine

AL ko vas je ubjedio da je najbolji igrac na svijetu?? to sto je mvp ne znaci da je to , aman ljudi
S

Srbijaq

pre gotovo 3 godine

Ne da me razocarao, nego od danas prestajem i da pratim Denver i ovog coveka. Razumem da je Evropsko prvenstvo, pa ajd da odmori, ali ovo je najvaznije takmicenje za svakog sportistu. Ameri jedva cekaju da igraju OI, a igraju neki i vise utakmica od Jokica, da ne spominjemo legende evropske kosarke Gasola, Novickog i Parkera. Sad citam i oni klinci odbili da igraju zbog NBA. Zamisli deca od 19 godina dobila cast da se nadju na spisku za najvece svetsko takmicenje i sansu da osvoje medalju, a oni odbijaju glat zbog pripreme za narednu sezonu. Neko je Branko Jorovic, a neko Jokic, Pokusevski i Smajilagic.
Д

Дд

pre gotovo 3 godine

И ја престајем Денвер да пратим.Него има образ неко ђон
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Cak i da Jokic igra na olimpijadi ovo je jako ruzno i mora popraviti ponasanje. Svako leto ista prica, saga. Rijaliti Sou od toga da li ce igrati ili ne. Jer ne moze da kaze kao Doncic, naravno da cu igrati ako sam zdrav. Njegov odgovor je stalno ne znam, videcemo. I onda u 5 do 12 donosi odluke, remeti selektoru atmosferu, planove.. Smucilo nam se.
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Srbija do dolara Nekada se igralo i NBA i svi (većina) su jedva čekali da zaigraju za Srbiju Jedan je Divac, Bidiroga .....
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Teodosić
G

Gostic

pre gotovo 3 godine

Raspitaj se malo da li su uvek Igrali Djordjević, Divac i ostali. Mnogo puta su oni propustali OI i EP. Samo mi imamo kratko pamćenje.
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Igracemo sa onim sto imamo, ako nista drugo bice bar manja euforija. Moramo podrzati momke koji su tu i koji su spremni da igraju za Srbiju. Cekamo Bogdana, on je uvek tu kada je zdrav.
Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

Debeljka baš briga za Srbiju i prošli put kad je igrao to je bilo preko volje,ne treba ga pozivati,njegovo pravo je da neće da igra naše je da ga ignorišemo,samo treba da bude fer i da kaže ne zanima me reprezentacija jurim pare i klupsku karijeru nema frke tvoj život tvoja stvar a ne da se femka a u pitanju su OI znači najviši nivo reprezentativne košarke pa ako tu neće da se pojavi gde će u kvalifikacijama za EP da igra sa Finskom i Gruzijom.U njegove moralne i etičke kvalitete ne bih ulazio samo ću reći da je nekorektan i da treba da bude ignorisan nek igra tu cirkus ligu i nek uživa.
S

Skopje

pre gotovo 3 godine

Izjava na mesto, onako prava selektorska… nada postoji.
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Teo kapitenski. Uvek u javnosti treba stati u zaštitu saigrača. Bravo
K

Koadzelispor

pre gotovo 3 godine

Prosto moramo da se navikneno da ćemo uvek imati neku nba zvezdu koja će mlatiti priču o umoru tako nam pedja stojaković uvek dolazio preko one stvari i bio prosek jednostavno nisu svi ko miličić bogdanović bjelica koji jedva čekaju da dodju i izgaraju za reprezentaciju... Nikog ne treba na silu terati da ide ali sada kada je mvp nba trebao je dati priliku svom narodu koji ga je svesrdačno podržavao da dodje do te titule da gleda najboljeg igrača sveta u dresu jedne male zemlje...
G

GioGio

pre gotovo 3 godine

Zaboravljaju oni da se sve to igra zbog nas koji gledamo, da nas nema igrali bi Marsovcima, za klikere, a ne za silne milione.
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

Ja sam juce ovde napisao da Jokic neće igrati za reprezentaciju ne samo kvalifikacije nego u opšte i mnogi su mi dali minuse. Čoveku je to zadnja rupa na svirali i treba ga prestati moljakati i zvati više i tačka. Ko neće nemora.
L

Ladansprixer

pre gotovo 3 godine

Ko da je njemu bitna srbija
i

ivke1

pre gotovo 3 godine

drugari pustite vi to umoran, ronaldo sa 36godina posle teske sezone za juve dodje i igra za portugal kao da mu zivot od toga zavisi, takodje messi sa 44 , pa onda vidis doncica koji je odigrao samo dve utakmice manje od nikole pa dodje na kvalifikacije,takodje verujem da ce i bogdan. nije do umora do coveka je.
j

jhhggh

pre gotovo 3 godine

Znaci Jokic nije ni selektora obavestio da nece igrati nego covek to saznaje iz novina!? Bruko jedna