Komentari na vest

Kolektivno vatreno krštenje: Topiću emotivno, Kaboklu najveća uloga, debituju i Gilespi, Smit i Ponitka

Branislav Tomic

pre 4 meseca

Taj će da postigne od 6-8 poena i to će da mu bude mnogo.
S

ShoneGrobar

pre 4 meseca

Derbi je vise od rostera i trenutne forme, tj nema nikakvih pravila. Generalno gledajuci domaci teren donosi neku prednost i prevagu zbog rivaliteta i svega toga sto derbi nosi. Zvezda ima bolji protok i igru u tranziciji. Ako budu dobro balansirali izmedju defanzivne i ofanzivne petorke jer nemaju mnogo "two way" igraca onda imaju vece sanse za pobedu. Partizan ima pouzdanije skorere i clutch igrace....ako bude isla tekma na jednu loptu, ima vise igraca koji mogu da rese. bas je nezahvalno prognozirati ishod. Mislim da ce biti ili pobeda Zvezde do 10-12 razlike ili tesna pobeda Partizana do 3-5 razlike. Sretna i da sve prodje fer i korektno!
P

Pazi

pre 4 meseca

Odlična analiza, ne kapiram čemu minusi čoveku. Zvezda realno ima bolji protok lopte, nekako se više timski igra. A Partizan sa druge strane ima igrače koji su bolji skoreri a ako ih krene teško ih je zaustaviti. Što se tiče rezultata i tubse slažem. Dakle ili će biti pobeda Zvezde od 10ak razlike ili tesna pobeda Partizana. Skroz realan komentar si dao. I da, nadam se i ja fer borbi u svakom smislu.
С

Стари гробар

pre 4 meseca

Коначно коментар истинског љубитеља кошарке, а рекао бих и познаваоца. Уживајмо у игри.
g

gost4

pre 4 meseca

ne bi se slozio da je bolji protok lopte direktno vezan nisacim drugim nego individualnom kvalitetu pre svih Teodosica a i brzini Jaga koji brzo prelazi u prednje polje, nije to taktika nego inspiracija pojedinaca (Nedovic moze puno u takvoj igri)
P

Pazi

pre 4 meseca

@gost4 Ne bi se složio? Jel gledaš ti utakmicu uopšte?
A

Aqa

pre 4 meseca

Zgazi ih Nelina!!!!! ⚫⚪💪💪💪💪⚫⚪⚫⚪
C

Crni strelac

pre 4 meseca

Nelina!!!
о

откуда они редови за

pre 4 meseca

карте кад сте рекли да сте продали 15 хиљада годишњих карата????2+3=6...ексел рачуница??
p

podesen

pre 4 meseca

Trebalo bi da Zvezda pobedi sa 10 razlike,ali postoji ali,ako KKP krene sut onda bi dobili GS.Ovako bez Ledeja 56-44 za Zvezdu.
G

Gaginjo

pre 4 meseca

Taj tezultat ce biti na polovini trece četvrtine.
K

Keba

pre 4 meseca

Zvezda le Zvezda le Zvezda leee
и

и на крају...

pre 4 meseca

звездооооо јоооооојјјј....
a

abrakadabra

pre 4 meseca

Najveci problem je kod Zvezde da niko ne igra odbranu od bekova, teo, nedovic, topic ko ce da zaustavi sve te igrace Partizana, ako budu igrali lazic, hanga, lazarevic napad ce da trpi, realno Partizan na svakoj poziciji bolji od Zvezde, Bolomboy se moze nositi sa Kaminski i Bruno ali kad udje onaj Gilespie pa taj momak ne zna jel je doso ili posho majke mi, da je ovo Aba liga dao bih Zvezdi prednost, ali EL tu mislim da Partizan dobija od prostu pricinu da je Zvezda mnogo slabija nego prosle godine.
d

dzonix

pre 4 meseca

Hocemo pobedu protiv partizana u krcatoj areni delije hocemo pobedu protiv partizana u derbiju u areni hocemo pobedu
д

данас у Арени иста

pre 4 meseca

екипа људи као и 17-ог Децембра....
m

milo123

pre 4 meseca

ko je bolji jasno pokazuje tabela, i ove a i prosle godine. Sad sto bismo mi voleli nesto to je drugo - cinjenica je da smo mnoge utakmice izgubili na jednu loptu, ali smo ih izgubili. I tu nema price. Ne mislim da je bilo sta izgubljeno, recimo sad partizan ima realnu sansu da udje u seriju od 3 poraza, a Zvezda isto toliko pobeda, zasto ne i 4. Da ne pricamo sto su tu i uvek zeznuti Zalgiris, Baskonija se nece lako predati, Olimpija uvek kasno pali. Polako sa tim procenama koliko ce kome pobeda trebati. Red je da Zvezda veceras pobedi u derbiju, ali opet i ako izgubi - opet nece biti sve gotovo. Ali ako dobijemo to moze da pokrene sezonu. Zvezdi pod hitno trebaju serije pobeda.
m

merllin_pfc

pre 4 meseca

Ja bi rekao da ako izgubite mnogo vise ce te da izgubite nego da dobijete ako pobijedite. Pobijedom postoji Sansa da se vratite a porazom sve je izgubljeno.
.

.......

pre 4 meseca

Partizan kvalitetnija ekipa u svakom pogledu, ali ima Zvezda cemu da se nada veceras.
B

B200

pre 4 meseca

O5 kažem, Top će ih iz topa izbaciti..
G

Gost673738

pre 4 meseca

Smarate vise,zar stvarno nemate o cemu da pisete!? Zar stvarno nista drugo od sporta nema da se pise,vec ove gluposti da se deca svadjaju u komentarima!?
1

1112

pre 4 meseca

ZDMP!!!
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Ako se bude igralo 5 na 5 biće zanimljivo, ali ako po običaju zvezda bude igrala sa 8 na 5 onda dobija sigurno.
V

Vidi se

pre 4 meseca

Ucio vas ostoja spinovanju, to je vase srednje ime
d

dkcz

pre 4 meseca

hahahahahahaha, pazi kada vi pricate o sudijama, obraz = djon
G

Gostgost

pre 4 meseca

Zvezda igra 5 na 8 vec 5 godina, otkad je Ostoja dosao. Dzaba spinujes.
G

Gost0

pre 4 meseca

Jeste, Zvezda igra 5 na 8 posebno u Aba Covic ligi
S

Samo realan...

pre 4 meseca

Juce je Barsa dobila Real na svom parketu, da li to znaci da je bolja od njega? Ne! Moze se desiti da veceras Zvezda dobije, naročito sto ce Partizan igrati bez bitnog srafa, ali ljudi, budimo svi realni da je Partizan stvarno na svakoj poziciji bolji od Zvezde.
G

Gaginjo

pre 4 meseca

Ma najbolji ste, uzimate i EL...hahahaha
C

Czz

pre 4 meseca

Bice zanimljiv derbi samo da sudije ne budu u centru paznje. Imate kvalitetniji tim a mi imamo vise nasih igraca koji mogu i da pregore zbog tereta derbija. Ako panter udje u losu seriju a zeljko ga bude forsirao odlucivace Zvezdine odluke u napadu. Sigurno ce ici zesci presing na svase sutere i ako se bude svirao svaki kontakt bice zeznuto