Kompanija Mozzart navijačima Borca poklanja brendiranu opremu na utakmicama ABA lige

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.03.22. | 08:06

Grad kraljice igara uveliko je navikao na slična darivanja

Kompanija Mozzart je ekskluzivni beting partner OSS, KSS, FSS i RS Srbije. Pored toga uspostavljena je sportsko – poslovna saradnja sa KK Partizan, FK Crvena zvezda, FK Vojvodina, KK Mega Mozzart, FK Željezničar...

Sada, u dugom navratu, Mozzart je jedan od sponzora KK Borac iz Čačka. Pored Borca, u gradu na Moravi, naša kompanija pomaže niz sportskih, ali ne samo sportskih kolektiva.

Izabrane vesti

Pomenimo samo neke od aktivnosti Mozzarta u Čačku: duži niz godina pomažemo KK Železničar, obnovili smo dva košarkaška igrališta u akciji „100 terena za jednu igru“, u akciji „Novi dresovi za nove šampione“donirali smo sportsku opremu FK Sloboda, FK Polet Ljubić, ŽRK Košutnjak, KK Železničar, FK Mladost – radost, STK Borac...

U više navrata uputili smo pomoć Opštoj bolnici Čačak, pomoć porodilištu kroz Humanitarni tiket u podne, donirali smo inkubatore, aparat za ispitivanje sluha, novčanu pomoć na početku pandemije, donirali smo sveže voće i sokove za zdravstvene radnike...Donacija je otišla za Dom slepih, za penzionere i lica sa lošom materijalnom situacijom, Udruženje distrofičara MO.

Mnoge donacije propustili smo da pomenemo, a interesantno je da je kompanija Mozzart, uz pomoć čačanskog ABA ligaša, na više utakmica darivala navijače brendiranim majicama, košarkaškim loptama i dresovima. Takođe, na lokalnom derbiju Železničar – Čačak 94 delili smo sportske rekvizite.

Ova akcija naišla je na opšte odobravanje navijača, a među poznatim Čačanima (i ostalima) nagrade su dobili doktor Ljubiša Dmitrović, direktor Gimnazije Ivan Ružičić, Mihailo Velec Veličković, Mirko Drobnjak, Ivan Drobnjak, Đuro Ostojić, Vuk Obradović, Jordan Kojić, Milan Bojanović...i mnogi drugi Čačani.

Nadamo se da ćemo nastaviti sa praksom nagrađivanja navijača na utakmicama KK Borac, a svi koji žele da otvore naloge na Mozzartbetu tu su naše mlade i šarmantne asistentkinje Ana Zečević i Maja Đoković. Dovoljno je da okrenete mobilni broj telefona 066 311 344 i Ana i Maja će Vam otvoriti nalog, uplatiti novac na Vaš račun, ali i isplatiti dobitak ukoliko budete uspešni kladioci. 

PIŠE: Đurđe Mečanin

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

kompanija mozzartsportska opremaKK Borac ČačakABA ligapokloni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara