"Košarkaši Borca"
"Košarkaši Borca"

Konstantin – nerešiva enigma za Borac

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.01.14. | 14:54

Čačani i drugi put u sezoni poraženi od niškog tima. Nikola Pešaković smatra da su Zebre šansu izgubile već na samom početku

Košarkaši BorcaImali su Čačani motiv više da se Konstantinu revanširaju za poraz pred domaćom publikom iz prvog dela sezone, ali su Nišlije još jednom pokazale da imaju lek za Borac MOZZART Sport. Pobedom od 77:73 prekinuli su malu pobedničku seriju gostujućeg tima.
"Mislim da je presudila prva četvrtina kad smo gubili sa 15:2", ističe jedan od najboljih igrača Borca Nikola Pešaković, bez obzira na to što je prva deonica završena rezultatom 20:20.
"Loše smo otvorili utakmicu i potom pokušavali da stignemo rivala. Bilo je perioda kad smo bili u egalu, odnosno kad smo gubili sa poenom ili dva razlike. Početno vođstvo je, ipak, dalo vetar u leđa domaćinu".

U pobedničkom sastavu najefikasniji je bio Vladimir Đorđević sa 15 poena, a kod Čačana Aco Mandić sa 18. Posle poraza u Nišu Borac MOZZART Sport je i dalje na deobi prvog mesta zajedno sa FMP-om i Crnokosom (svi skor od 12:5). Konstantin je četvrti sa dve pobede manje.
"Ostali rezultati su nam išli na ruku tako da se možemo fokusirati na meč sa ekipom iz Valjeva. Metalac je peti sa skorom 9:8. Ukoliko dobijemo sledeću utakmicu mnogo toga smo rešili za Super ligu", zaključio je Pešaković.

Izabrane vesti

Posle prvenstvenog meča sa Metalcem, Čačane očekuje učešće na završnom turniru Kupa Koraća, a potom i derbi sa Crnokosom.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Nikola PešakovićklsKK Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara