Kori Volden potpisao za Galatasaraj

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 13:39

Zvijezdan Mitrović dobio sedmo pojačanje

Nastavlja se jačanje Galatasaraja u letnjem prelaznom roku. Klub iz Istanbula je doveo sedmog novajliju, po reputaciji – najzvučnijeg. Novi član Lavova je Kori Volden.

Turci su u ponedeljak predstavili Amerikanaca kao jednog od oslonca ekipe Zvijezdana Mitrovića za narednu sezonu, tako što su sa njim potpisali ugovor na godinu dana. Opciono, još 12 meseci. Ambicije su jasne, da se popravi utisak iz prethodne u kojoj je Galata jedva ušla u plej-of prvenstva i odmah u četvrtfinalu ispala od Turk telekoma, dok je u FIBA Ligi šampiona zaustavljena u šesnaestini finala.

Izabrane vesti

Pre Voldena, Galatasaraj je angažovao Miralema Halilovića, Džoana Radebaua, Akvasija Jebou, Ismeta Akpinara, Sameta Gejika i Bugrahan Tundžera.

U prethodnoj sezoni Volden je bio član Bajerna. Za klub iz Minhena je prosečno beležio 8,8 poena na mečevima Evrolige, dok je nešto slabiji bio u prvenstvu Nemačke (7,2 po susretu).

Pre odlaska u Bajern, Kori je nosio dresove Partizana i Crvene zvezde, uz napomenu da je pre nego što se oprobao u ovdašnjoj košarci igrao za belgijski Ostende i izraelski Hapoel Holon.


tagovi

KK GalatasarajKori Volden

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara