undefined
undefined

Korona u čačanskom Borcu

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.10.20. | 12:56

Zarežen košarkaš i član radne zajednice

Prvo su u redovima Cedevita Olimpija morali da se bore sa virusom korona, potom se COVID-19 pojavio u Mornaru, Emanuel Teri je bio zaražen odmah posle potpisa ugovora sa Crvenom zvezdom... Regoonalno takmičenje se i dalje igra, ali ABA liga je u velikim problemima.

Virus korona se pojavio i u redovima Borca. Klub iz Čačka je u formi zvaničnog saopštenja obavestio javnost da je jedan od košarkaša prvog tima dobio pozitivan nalaz PCR testa. I da se trenutno nalazi u samoizloaciji.

Izabrane vesti

“KK Borac, nakon testiranja igrača i članova stručnog štaba na prisustvo virusa COVID –19, po zdravstvenom protokolu ABA lige, a koje je ekipa odradila u petak, obaveštava javnost u Čačku, Srbiji, ali i regionu da su jedan igrač, kao i jedan član radne zajednice, pozitivni na virus COVID – 19.Kod pomenutih je utvrđeno asimptomatsko prisustvo virusa COVID – 19, zbog čega se oni nalaze u samoizolaciji”, piše u saopštenju čačanskog Borca.

U okviru petog kola Jadranske lige Borac iz Čačka bi u ponedeljak trebalo da gostuje FMP-u. Još nije pozanto hoće li taj duel biti odigran u predviđenom terminu.


tagovi

Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara