Komentari na vest

Košarka u drugom planu - Partizan i Mega u čast Dejana Milojevića

A

Auu

pre 3 meseca

Koliko je providno da jedan lik uporno ovde pise Igokea,i to verovatno nije navijac Zvezde nego grobar.
G

GrobarskeFore

pre 3 meseca

Pa sto ne igraju onda revijalnu utkamicu,ako je nebitno,van takmicenja ABA lige. Instalacija uvek pravi neke decje papazjanije kao na Tasu letos,pa onda skorasnje bacanje igarcaka mecica,mede na teren,sto samo na HOKEJU,ponavljam Hokeju i na LEDU,LEDU, se inace baca,ali oni su avangarda pa ruse i te streotipe. Sad kao ozalosceni i poruka svi u crnim majicama da dodju. Drugo svojataju Milojevica,a on tek u 26 godina dosao kod njih,igrao Fmp i Buducnosti pre toga. Nekad se preteruje sa necim,a ne oseca se ili fore i reda radi sve nekako vestaka deluje i jadno.
X

X

pre 3 meseca

Postovani administratori koji ste zaduzeni za objavljivanje komentara... Ako pojedinci nemaju osnovnu kulturu i nula empatije, pricamo o utakmici u kojoj je rezultat u drugom planu, o utakmici koja je u znak secanja na velikog coveka, zlatnog reprezentativca i trenera, bez mrlje u karijeri, i da pustate i objavljujete sadisticke nebuloze od komentara tipa "igokea 2" onda svi treba da se zapitamo u kakvom drustvu mi zivimo,.da li je sve nenormalno postalo normalno zahvaljujuci i nama samima i zasto to ne menjamo vec pustamo "u kucu"... Ako podje svako od sebe i napravi bolju verziju sebe, ima nade za nas, u protivnom, blato nam.ne gine i za bolje i nismo... Molim Vas obracajte paznju na komentare i sankcionisite ovakve ispade neobjavama, za pocetak. Hvala.
A

AbaRazonoda

pre 3 meseca

pa napravite lepo memorijalni turnir i pozovite sve ekipe gde igrao Milojevic,kad ste toliko veliki humanisti. Ynaci Beovuk,FMP,Buducnost,Galatasaraj. Kod vas je inace igrao samo 3 godine. Vidim i u maju kad su deca ubijena ,kako ste odlozili utakmicu,a mogli ste protiv Reala.Ali crv pobede vas drzao da sto pre pobedite.
M

Mile Zeleznik

pre 3 meseca

Zasto mi navijaci fmp-a prozivamo Partizan da ima veze sa Igokejom? Pa mi smo promenili naziv u fmp, ali imamo istog gazdu postenog nebojsu, nema veze sto radimo za 300 e i sendvic, ali bar nemamo mozga, pa ne moramo da se nerviramo! Napred nas fmp do top 16!
D

Derbi kola

pre 3 meseca

Igokea Mega
C

Casspi Sd

pre 3 meseca

@Derby kola juce bio Fmp 1 i Fmp 2 vi sto ste ne kapirate da Partizan ima tehnicku saradnju sa Igokeom a nije se gasio i pravio fuziju sa Fmp.
R

Realno232

pre 3 meseca

Niko ne moze da zabrani igokei da bude osnovana gde hoce
Š

Šmiša

pre 3 meseca

Kako to-košarka u drugom planu??? Ma pustite vi legendu Miloja nek počiva u miru, nego zapnite da ne izgubite opet! Upropastili ste evroligu, upropastili ste ovu sezonu aba lige, pa nije to baš lepo zbog nas koji se deremo sa tribina ko manijaci!!!
e

ehh

pre 3 meseca

koga briga za Igokeu2
s

strasno

pre 3 meseca

sram te bilo
R

Raky

pre 3 meseca

Boli te FMP, ha??? Jbg...kada niko Čoviću ne može da brani kako da nazove svoj klub