Košarkaši Budućnosti: Bili smo mlaki, ubili nas iz tranzicije

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.04.19. | 09:43

“Ako u nedelju slavimo sve se ovo briše”, rekao je centar Podgoričana Filip Barović

Posle teškog poraza od Crvene zvezde  prvom meču finala ABA lige košarkaši Budućnosti ne očajavaju. Oni veruju da već sutra mogu da naprave brejk i na taj način naprave veliki korak ka tituli.

Istina, u prvom meču ekipa Jasmina Repeše gotovo da nije bila konkuretna. Razbijena je u drugom poluvremenu.
“Ne može da se igra mlako. Na kraju je presudilo što nismo mogli da održimo fokus 40 minuta. Oni su nas kaznili, a to rade dobre ekipe. Međutim, ako dobijemo u nedelju sve ovo što je bilo večeras se briše”, poručio je Filip Barović.

Izabrane vesti

Statistika kaže da Plavi nemaju mnogo čemu da se nadaju nastavku serije. Budućnost i Crvena zvezda su ove sezone odigrali četiri meča I sva četiri puta je pobedio beogradski tim.
“Rekao sam vam već da ova ekipa, I ona koja je preterpla tri poraza nisu iste. Došli su novi igrači, došao je novi trener. Nastao je potpuno novi sistem u koji ja verujem. Isto tako verujem da u nedelju možemo da iznenadimo”, dodao je Barović.

Slično je rezonovao I plejmejker Repešinog tima Nemanja Gordić. Za razliku od prošlogodišnjih duela košarkaši Crvene zvezde su odlično zatvorili reprezentativca Bosne I Hercegovine.
“Dva ili 20 poena razlike sasvim je svejedno. Igramo novu utakmicu u nedelju. Pričali smo u svlačionici, očigledno je da su drugo poluvreme bili mnogo bolji. Sad imamo motiv više da pokažemo šta znamo. Postigli su veliki broj poena iz tranzicije. Moramo to da branimo.Prvo to, pa onda sve ostalo”, jasan je bio Gordić.


tagovi

Filip Barović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara