Dušan Miletić i Alen Smailagić (©KK Partizan)
Dušan Miletić i Alen Smailagić (©KK Partizan)

Košarkaši Partizana paketićima obradovali štićenike doma "Drinka Pavlović"

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.12.21. | 16:43

Kompanija Mozzart podržala kompletnu akciju

Košarkaši Partizana nastavili su tradiciju koja traje više od dve decenije. I ove godine, crno-beli su posetili dom „Drinka Pavlović“ na Senjaku, koji posluje u okviru Centra za zaštitu dece i odojčadi u Zvečanskoj i obradovali štićenike doma novogodišnjim paketićima.

Ovog puta, novogodišnje paketiće su obezbedile dve velike privatne srpske kompanije, inače sponzori KK Partizan NIS, koji su na taj način još jednom pokazali društvenu odgovornost i privrženost partnerstvu sa crno-belima.

Izabrane vesti

Stigavši u Dom pravo sa treninga u Štark areni, Dušan Miletić i Alen Smailagić su se zadržali u razgovoru sa štićenicima doma uz izraženu nadu da će se uskoro videti na nekoj od utakmica. Rukovodilac doma „Drinka Pavlović“, Hristina Kadijević zahvalila se Partizanu, kao i partnerima kluba na dugogodišnjem prijateljstvu i dolasku koji je izuzetno važan za decu u uslovima smanjene socijalne aktivnosti štićenika doma koja je izazvana pandemijom virusa Kovid 19.

U ime Globos osiguranja, štićenike je pozdravila Bojana Čarmak, dok je u ime kompanije Mozzart, uručenju paketića prisustvovala Jelena Zrnzević.

Dušan Miletić, Alen Smailagić i PR Partizan Ivan Ivković (©KK Partizan)Dušan Miletić, Alen Smailagić i PR Partizan Ivan Ivković (©KK Partizan)
Dušan Miletić, Alen Smailagić (©KK Partizan)Dušan Miletić, Alen Smailagić (©KK Partizan)
Dušan Miletić, Alen Smailagić (©KK Partizan)Dušan Miletić, Alen Smailagić (©KK Partizan)



tagovi

Alen SmailagićDušan MiletićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara