Komentari na vest

Košarkašice Crvene zvezde ubedljivom pobedom nad Art Basketom odbranile Kup Milana Cige Vasojevića

K

Kurir

pre oko 1 godinu

Realno koga boli uvo za ovo iako sam zvezdas
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Bravo za njih! Mogle bi da se pojačaju iz muške ekipe, niko neće primetiti razliku
L

Liga 1

pre oko 1 godinu

Nemamo masovnosti u košarci. Marina preko akademije pravi prave stvari. Odbojka je odvukla sve devojčice. Uzeli su primat u ženskom sportu. Sve visoke cure su u odbojci i to je problem. Mnogo je lakše napraviti karijeru u košarci. Pre neki dan izađe negde podatak da 100 000 devojčica ima u odbojci i 120 000 dečaka fudbalu. Tu moraš biti klasa da budeš među 11 ili 12 u timu. Mislim da u ženskoj košarci ima oko 3500 igračica sve ukupno..
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Bravo bravo 👏👏👏👏devojke. Vi ste ponos našeg Sportskog Društva. 33 titule šampiona Države. 15 kupova. 1 titula šampiona Evrope. Još 1 finale kupa šampiona. 1 osvojeno treće mesto kupa šampiona. 5 puta polufinala kupa šampiona. Hoćemo ŽKK CRVENU ZVEZDU da se vrati tamo gde pripada, u sam vrh Evropske košarke.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

To vam je jedino i ostalo posto vam je muski KK ugasen i niko nema pravo da mu zabrani kako ce se zvati.
@

@Gosthjk

pre oko 1 godinu

Samo se ti teši ovim glupostima. Željko za sad protiv Zvezde vodi 0:4 u trofejima, ili 0:3, ako se bežanija ne računa,
B

Bole-bg

pre oko 1 godinu

Čuj ovog Zvezda vodi 3:0 protiv Zeljka😂😂😂😂😂😂,pa Dule vodio protiv vas 25:0 u trofejima😂😂😂😂😂, e moj sine koliko si ti zelen.
@

@Bole-bg

pre oko 1 godinu

Misliš na onog Duleta koga je Radonja poslao u Rumuniju? Pričam o odnosu, od kad je došao najveći od najvećih, Greg Fil Obradović. I još nešto, kad pobegneš sa terena to se ne računa, pa misliš 0:3?
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Bravo devojke!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Krajnje je vreme da se vise ulozi u zensku kosarku u Srbiji.Cestitam kao navijac Partizana kosarkasicama Crvene Zvezde na pobedi protiv Art basketa i osvojenom trofeju.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Pobeda je rešenje. Druže svak čast na tvojim komentarima. Tvoj Nik sam zapamtio, i video sam da si pre svega ljubitelj sporta. I da nisi od onih bolesnih navijača koji gaze preko mrtvih da bi iskazali svoje navijačkoj opredeljenje. Iz svakog tvog komentara se vidi da si ne iskvaren. Treba znati kada može šala i podbadanje a kada ne može. Što se tiče ŽKK Crvena Zvezda, oni spadaju u medju najtrofejnijim ekipama u sportskom društvu Crvena Zvezda. Sada sam baš na ovoj vesti ostavio komentar o uspesima ŽKK Crvena Zvezda, pa da se ne ponavljam opet.
p

po kvaren

pre oko 1 godinu

ne iskvaren. Tuga
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ne iskvaren :) to su oni tipusi koji misle da su bas inteligentni, samo eto sticajem okolnosti ne zna upotrebu recce ne . :) Vito za tebe je kanal i ulje da menjas.
@

@Gosthjk

pre oko 1 godinu

A ti misliš da si mnogo pametniji iako očigledno ne umeš da prebaciš tastaturu na srpski.... tako da bi i ti mogao da promeniš zanimanje i pređeš na sisanje penzionera... mislim na šišanje.
M

Makarona

pre oko 1 godinu

Art basket??? Ovo je prva vest koju negde možemo videti za žensku košarku. Ne pamtim kada je na TV bila utakmica naše lige. Totalno u senci muške košarke. Nije ni čudo što neće devojčice na košarku.
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Taj Art Basket za koji nisi cuo pobedio Partizan u 1/2.
G

Gost222

pre oko 1 godinu

Art basket je zenska sekcija Mege
D

Da li da LI

pre oko 1 godinu

Partizan ima žensku košarku? Ja sam mislio da u ženskom rukometu i košarci nema Partizan. Znam da se skoro oformio ženski odbojkaški klub Partizan koji ima 750 devojčica. Ćerka od druga trenira odbojku pa znam.

Mladen

pre oko 1 godinu

Navika podizanja trofeja.Bravo crveno bele dame.
G

Gost43

pre oko 1 godinu

VELIKI NOVAC VLASTI JE PRAVA NAVIKA.