Komentari na vest

Košarkašice Srbije nemoćne u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, Amerikanke su ipak druga dimenzija

G

Gost4

pre preko 1 godinu

E kad bi bili u svim drugim delatnosima u 8 na planeti gde bi nama bio kraj, svaka cast za pozrtvovanje i borbu
m

milivoje m

pre preko 1 godinu

Dobro je ,ne moze pored ove sinteticke amerike.Borbenost kao uvek na nivou,bravo.Hvala za sve ,a sad idemo pripreme za odbranu trona Evrope, vi to mozete uz volju i zelju sa kojom nosite dres reprezentacije.NAPRED NASE ZLATNE LAVICE.
1

123456789V

pre preko 1 godinu

Neverovatno koliko očigledna neupućenost, ili ti neznanje ne sprečava ljude da ostave ostrašćen komentar. Pa ženska košarkaška reprezentacija SAD je najdominantniji tim u svim kolektivnim sportovima. Sa njihovom dominacijom može da se poredi samo originalni drim tim iz Barselone i niko više. Kada vidite da je neko od njih poražen sa samo 10-15 razlike, to je samo do njihove nezainteresovanosti, nikako do otpora protivnika. Bez problema mogu svaki tim na svetu, u svakom trenutku, da dobiju sa 30+ razlike.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Tacno, slazem se, prilike za nesto vee su propustene u grupnoj fazi.
P

PodrškaZaDevojke

pre preko 1 godinu

Iskreno nisu mi jasni ljudi koji pljuju na rezultata reprezentacije. Pa budite realni. Igrali smo protiv Amerikanki koje su neprikosnovene! 7 zlatnih medalja sa OI uzastopno! Razmislite malo pre nego sto komentarišite, kao 30 razlike, pa šta? Imam osecaj da niko od vas nije pogledao nijednu utakmicu ženske kosarkaske i samo vidite broj i kao uzbuna, nisu se borile, nisu predstavljale grb, a devojkama svaka čast za sve! Treba biti realan pre svega. Pogledati koliko stanovnika ima Amerika, a koliko Srbija, koja je razlika u nivou takmicenja pa doneti sud. Sledeći put, molim vas pogledajte utakmicu pre nego sto dođete na online sportske novine i sirite negativnu energiju. Hvala!
G

Gruja B

pre preko 1 godinu

Sramota! Kosarka je pukla! Srbija je zemlja fudbala! Za razliku od nasih kosarkasa, fudbaleri su pokazali kako se bori za majku Srbiju. Orlovi su ponos nacije.
A

Alkos

pre preko 1 godinu

Zemlja fudbala daj ni jedne vise
G

Gostik

pre preko 1 godinu

sramota da ne budu ni egal bar
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Svaka čast, nema nijedne zamerke, tako se bori. Odusevljen sam igrom Nogic i Race, ona Crvendakic je valjda povredjena, i ona je vrh. Nema zime za budućnost srpske zenske kosarke. Sa ovim su se složili...
G

Gostik

pre preko 1 godinu

sjajni smo samo 30 razlike smo pukli