""
""

Košarkašice Srbije upisale novu recku na pripremama, Grčka slab sparing partner

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.06.15. | 23:24

Najefikasnija u srpskom timu bila je Dajana Butulija sa 14 poena, po 13 su dale Tamara Radočaj i Jelena Milovanović, Sonja Petrović je upisala 12 poena i sedam skokova, dok je kod Grčke najbolja bila Zoi Dimitraku sa 15

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Grčke sa 91:53 (22:19, 20:5, 20:11, 29:18) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Sportskom centru Vizura.

Izabrane vesti

Izabranice Marine Maljković zabeležile su osmu pobedu na pripremama za predstojeći šampionat Evrope u Mađarskoj i Rumuniji, pored dva poraza.

Najefikasnija u srpskom timu bila je Dajana Butulija sa 14 poena, po 13 su dale Tamara Radočaj i Jelena Milovanović, Sonja Petrović je upisala 12 poena i sedam skokova, dok je kod Grčke najbolja bila Zoi Dimitraku sa 15.

Dva tima odigraće u četvrtak još jedan prijateljski meč od 20 časova, takođe u Vizuri.
"Meni je u glavi samo prva utakmica na EP protiv Letonije, a sa ovakvim pristupom mi nemamo šta da tražimo u tom duelu. Skok je segment gde uopšte nisam bila zadovoljna, pa očekujem bolju reakciju igračica u drugoj utakmici protiv Grčke", rekla je Maljković, koja je na večerašnjem meču odmorila Milicu Dabović i Danijel Pejdž.

Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Rumuniji igra se od 11. do 28. juna, a Srbija se nalazi u C grupi sa Hrvatskom, Letonijom, Rusijom i Velikom Britanijom.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaMarina MaljkovićKošarkašiceEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara