Vladimir Lučić
Vladimir Lučić

Košarkaški trener Vladimir Lučić sa četiri uzastopne pobede upalio mašinu

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.01.22. | 07:45

Novi klub našeg trenera trijumfovao i nad liderom lige Jenom!

Srpski trener, koji je preporodio užičku košarku, pa posle, sporazumnog raskida sa Slobodom, preuzeo Vršac iz koga je otišao severnije, u Mađarsku, poslednje uhlebljenje pronašao je u Nemačkoj.

Čačanin Vladimir Lučić preuzeo je klub Vehta, člana Pro “A” lige, i startovao je pobedom na svom debiju.

Izabrane vesti

“Pre svega svim čitaocima Mozzart Sporta, kladiocima i ljubiteljima košarke čestitao bih Novu godinu i Božić uz pozdrav Hristos se rodi. Rasta Vehta je preozbiljan klub, sa bogatom tradicijom. Odigrali smo tešku utakmicu protiv ekipe Bremerhavena, koja je u vrhu tabele. Konačan rezultat glasio je 85:78. Imali smo odličnu atmosferu u punoj hali, uz fanatičnu podršku naših navijača. Ostvarili smo važnu pobedu”, ističe u raportu iz Nemačke Lučić.

Plan je da se klub vrati na staze uspeha.

“Drago mi je što smo uspeli da naše navijače obradujemo novim pobedama. Evo, povezali smo četiri trijumfa, a posebno mi draga poslednja, prva koju smo ostvarili u 2022. godini. Dobili smo lidera Jenu, 81:82. Predstoji nam puno rada i nadam se da ću Vehtu uspeti da vratim tamo gde joj je mesto, u sam vrh nemačke košarke. Dobro treniramo, radimo i trud se isplaćuje. Imamo odlične igrače, a uprava maksimalno izlazi u susret”, zaključuje Vladimir Lučić koji narednu utakmicu u okviru 18. kola igra sa Paderbornom

PIŠE: Đurđe Mečanin

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Vladimir LučićtrenerNemačka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara