Filip Petrušev (Star Sport)
Filip Petrušev (Star Sport)

Kraj za Petruševa u NBA: Olimpijakos ga čeka, Zvezdina vrata otvorena

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.11.23. | 09:39

Srpski centar na raskrsnici i pred povratkom u Evroligu

Nije dugo trajala NBA karijera Filipa Petruševa. Sakramento Kingsi odlučili su da otpuste srpskog centra koji bi u narednim danima trebalo da se vrati u Evropu i potpiše novi ugovor. Olimpijakos ga čeka, dok je Crvena zvezda otvorila vrata svom bivšem košarkašu. Petrušev je označen prekobrojnim u Kaliforniji posle samo dva zvančina NBA nastupa, a informacije je plasirao najobavešteniji NBA insajder Adrijan Vojnarovski.

Kako stvari stoje, rođeni Beograđanin će ponovo obući dres crveno-bele boje. Interesovanje grčkog velikana obelodanjeno je još tokom prethodne nedelje, ali je i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović u podkastu "Miljanov korner" predočio da bi beogradski tim rado ponovo video u svojim redovima video momka koji je tokom minule sezone prosečno beležio 10,7 poena i 5,2 skoka u Evroligi.

Izabrane vesti

“Čuo sam za to, kao i da je Olimpijakos da veoma pristojnu ponudu. Petruševu su vrata Crvene zvezde otvorene i sada, ali to je njegova i odluka njegovog menadžera. Da ne bude zabune, Miška Ražnatovića. Pa, neka odluče. Bez ljutnje, došao – ne došao“, rekao je Čović.

Ipak, deluje da je povratak Petruševa na Mali Kalemegdan malo verovatan i da će Srbin krenuti put Pireja gde ga, kako se pisalo prethodnih dana, čeka ugovor na 2+1 godinu.

Podsećanja radi, Filip Petrušev je nedavno završio u Sakramentu pošto je bio deo trejda sa Los Anđeles Klipersima. Prvobitno je iz Filadelfija 76ersima otišao put grada Anđela kao deo trejda Džejmsa Hardena, da bi potom postao član Kingsa u čiju timsku rotaciju nije uklopio.






tagovi

Filip Petrušev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara