Komentari na vest

Kris Pol u Golden Stejtu!

G

GrobarNS

pre 10 meseci

Izgleda ja ne znam nista o kosarci, dajes 20godisnjaka, ok nisu ni prvi ni poslednji koji daju buducnost zbog sadasnjosti. Ajde de ove sezone je bio nesto slabiji no proslu, ali jos je jako mlad. Za sta ga menjas, nije ni Beal ni Porzingis, no 38godisnji igrac koji je ocaj izgledao ovu u plej ofu protiv Denvera, takav je bio i proslu Protiv Dalasa. Pride ih pocastis sa prvim i drugim pikom....
a

au

pre 10 meseci

i opet neće osvojiti titulu..
P

Poole +

pre 10 meseci

Dobio i Poole svoju franšizu, ide preko svaku sad. Biće kao Shai u Oklahomi.
R

Ragina Glava

pre 10 meseci

Au sta je ovo?! Finiks je dobio 15+ poena sa klupe, igraca sa ogrimnim ugovorom, kome je kardinalna serija sa Lejkersima presudila. GSW je dobio starog, cesto povredjenog Pola, koji ce da rastereti Karija. Bice zanimljivo sledece sezone, sada je jasno kao dan. P. S. A Nidzo nas uziva, odmara, i samo se smeska svim ovim silnim trejdovima. . -)
S

Srbin SVETOSAVAC

pre 10 meseci

Ebo te nidzo,nek napravi nesto sa reprezentacijom.
f

fejkir

pre 10 meseci

Ovaj trajde nema nikakvog smisla, ekipu koja je sve starija su još postarili i to sa likom koji je ozljeden vecinu vremena. CP3 je hall of fame igrac, ali uz currya i u ovim godinama apsolutno nepotreban.
n

nemanja1512

pre 10 meseci

nemas ti pojma, rasteretice karija i to dosta
f

fejkir

pre 10 meseci

Kako ce ga rasteretit, brat se svaki playoff ozljedi
b

barranjaccccccc

pre 10 meseci

@fejkir Tako što će ulaziti sa klupe postići svojih 12-15 poena po utakmici i samim time se neće forairati i imaće više odmora tako sa se smanjuju šanse za povredu.