Komentari na vest

Kuruc se još traži: Ne razumem do kraja šta Obradović želi od mene na terenu

G

Gostiiii

pre preko 2 godine

Ovaj Koma ima 9 godina i prosipa ovde priče. Juče naučio latinicu
l

linoleum

pre preko 2 godine

dobro ovaj kuruc i nekako ali panter od 2ipo miliona je kosarkaski sejduba suma,predstavljen kao suter tipa stef kari a sutira trojke 19-1 od andore do sad.au kakav blamau kakav promasaj
B

Borky

pre preko 2 godine

Cinjenica da je Obradovic veliki trener al isto tako je cinjenica da je uvjek radio sa vrhunskim igracima kojima nije morao objasnjavati osnove kosarke. Jednostavno moje misljenje da nije Kuruc jedini koji ima problem da razumje sta Obradovic zeli jer on trener sa veceg nivoa i nikada nije radio sa igracima ovog tipa. Ovo je isto kad profesoru na fakultet dodje student koji slabo cita pa ga ovaj prvo uci citati da bi mogao razumjeti gradivo. Tesko ce ovo ici jer ne vjerujem da ce Obradovic sada mjenjati svoj sistem vodjenja ekipe i jedini nacin da mu Partizan dovede 12 igraca sa f4.
M

Mk

pre preko 2 godine

Kurucov problem je sto nema ni minut odigran u evropi, on je bio kao klinac u Barseloni B i jako rano otisao u NBA, gde je imao ulogu "garbage time" igrača, nije naucio osnove kosarke nego je igrao rekreativne utakmice u Americi, 4-5 minuta u proseku. Dobre fizicke predispozicije i odbrana 1 na 1, šut za 3 i zakucavanje to je ono sto ga krasi, pogledao sam par snimaka. Mozda se od njega previse ocekuje jer je stigao iz Nba ali on je meni nekako neizbrusen igrač, ima mnogo potencijala al nemamo vremena da ga cekamo
H

Hehhehe

pre preko 2 godine

Pitajte Kalinu ko je doktor tempiranja forme pa se vidimo u plejofu :)
G

GosTn

pre preko 2 godine

Bas kad smo igrali protiv Buducnosti razmišljam o njemu, šta se dešava itd... Mislim da je ograničen lik, fizički dominantan, ali da mozak slabije koristi. I realno ima ono što je potrebno za NBA, u Evropskoj kosarci moraš više mozak koristiti nego u NBA. Bojim se, ali se nadam da grešim, da od ovog nema ništa. Ne vidim drugo objašnjenje nego da je lik tupson ako za evo skoro 3 meseca i dalje ne kapira šta se traži od njega. Eventualno ako je jezik problem, ali opet, bio je u Americi i tamo mu je trebao jezik, pa se bolje snašo.
K

Koma

pre preko 2 godine

Zvezda je više problema imala protiv Filipovskog nego protiv Žoca. Toliko o tome.
Z

Zole

pre preko 2 godine

Imala je jer ste i vi bili teski raspad kao i Partizan. Ne zna se ko je bio gori. Razlika ove sezone je sto je Radonjic uvideo sta mu treba i doveo igrače sa kojima je ranije saradjivao - Volters, Kalinic, Mitrovic, Cirbes + su tu od ranije Lazic, Dobric, Davidovac, Simonovic, Kuzmic, to ti je 9 igrača sa kojima je saradjivao. Ivanovica zna iz reprezentacije cg i aba lige. Jedina nova lica su Hollins i White. Sa druge strane Obradovic se posle 30 godina vratio u nasu ligu, gradi tim od nule gde su ostali samo Zagorac i Dangubic, dva najnebitnija igrača. I bilo je logicno da ce Partizan tesko do pobede u prvom derbiju, u onoj atmosferi linča gde su se mnogi igrači pogubili. A ti ako mislis da je to bilo pravo lice Partizana i da Partizan ne moze bolje od ovog, jako ali jako malo znas o kosarci, da ne upotrebim neku grublju reč. Videces u Februaru o čemu pričam, mada tebi izgleda ne vredi ni crtati
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

@Zole Znači da ste i vi iz istog razloga dobili one, Lijetuvoskabaletis ili kako se već zovu.
G

Gost sa fb

pre preko 2 godine

Strašan potencijal. Samo ako ga istrpe.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Doveden je iz NBA kao startna trojka sa ogromnom platom. Vi se lozite kao imamo mlad tim, imamo potencijale, a to u stvari igraci koji su ili igrali u NBA ili bili na pragu, sa platama koje su skoro pa milionce. Nema se vremena tu za cekanje, on mora odmah da dere da bi opravdao ocekivanja. Od tih ulaganja pogodili ste sa Smajlagicem, promasili sa Kurucom i Madarom za kojeg je samo za obestecenje placeno 300k dolara (plus plata), sto je najvece obestecenje ikad placeno od nekog ABA kluba. Koliko ja znam sledeci je Luka Mitrovic koji je placen Hemofarmu 75k.
e

eto tako

pre preko 2 godine

@Drvo To da je potencijal je činjenica. Da je imao pola sezone u NBA isto je činjenica. Da je bio bez ugovora i da nije imao druge ponude činjenica. Imao porodičnu tragediju nedavno. Takođe treba da znaš da u NBA rukiji imaju ograničene plate kao i u razvojnoj ligi. Nije baš dođeš tamo dobar dan, dajte mi milion. Činjenica je isto da ni ti ni ja ne znamo kolika mu je plata, kao ni za Kalinića ni Vajta, Koprivicu, Pantera ili bilo koga drugog. Dok to ne znamo možemo samo da lupamo, kao što ti lupaš iz dana u dan da svi u Partizanu imaju milion i više, a u Zvezdi niko.
A

Aebre

pre preko 2 godine

Čuj startna trojka u NBA neverovatno šta ljudi pričaju.Partizan ima disbalans u sastavu sa 3-4 igrača sa reputacijom i platom dok je ostalo mlado i poprilično skromno.Zvezda ima tim sa evroligaškim igračima u najboljim godinama kao i domaćim igračima koje godinama drži u klubu što nikome nije pošlo za rukom nikad.E sad mi svi možemo da lupamo cifre od 300K do 5 miliona ali jedno je sigurno da niko to ne zna.
G

Gos

pre preko 2 godine

Obeštećenje za Madara je 130k, postoji zvanično saopštenje kluba iz Izraela na internetu.
l

ludnica

pre preko 2 godine

al se ovaj drvo nalupanza obeštećenja... Pa kako najveći Luka Mitrović? 100k plaćen Gljivicama onaj prošle godine plej, 250k plaćen Volden Partizanu to su dva primera najsvežija. Madar je plaćen oko 150k dolara kako je pisao mozzart i teško da su s njim promašili.
K

Koma

pre preko 2 godine

Volden nije plaćen Partizanu ni dinar. Čovek je došao za oprost dugova, odnosno sam sebi sredio obeštećenje. Partizan ima disbalans jer su očekivali 12 igrača sa F4 EL, a zašto se to nije desilo, a verovatno je trebalo, saznaćemo valjda nekad. Da je umesto Pantera od milion i po i Ledeja od milion došlo 6 igrača od 400-500 hiljada, druga bi se pesma pevala. Žoc nije naivan da ne zna ovo, neko mu je nešto obećao, ali obećanje ludom radovanje. Zvezdini igrači su po reputaciji smešni, to su uglavnom solidni igrači sa energijom u odbrani. Ono što ih čini jakim je to što su došli u gotov sistem koji se gradi već deceniju.
K

Koma

pre preko 2 godine

Polako, druže, biće sve na mestu kad dođe Žoc i oduči Radonju od košarke. Šta, već je došao i bio odučen? Okej, ništa onda, pozz!
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Dodjoh, videh Radonju. Tacka.
D

Dajvak

pre preko 2 godine

Džabe trošiš struju, treba te isključiti s aparata.
K

Koma

pre preko 2 godine

Istina boli, ali je lekovita.
s

samo radi kralju

pre preko 2 godine

S obzirom da ti je plata 220 hiljada a na primer igracu iz suprotnog tabora koji igra istu poziciju 3,4 miliona za dve sezone cekacemo te,jer nismo mi milioneri iz Zeleznika da kupujemo 9 evroligaskih iskusnih produkata i sacuvamo najbolje domace igrace mi imamo samo za dva i ostalo klince koji su dobili otkaze i koji treba da napreduju..neka ti to bude samo motiv da dobijes tim u koji je ulozeno 20 mil drzavnih para i tako vec deset godina koliko postoje.. Napred Zeljko napred Partizan!
d

djile

pre preko 2 godine

Dal je tebi dobro.. Odakle vam ta glupava inspiracia. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti
9

951357

pre preko 2 godine

Jeste, tako je. Niste vi Zvezda da dovedete evroligaške igrače od preko 30 godina koje niko neće, vi samo dvojicu, ali F4. Toliko ste ih malo platili da njihova F4 ekipa izjavi da su im dali ogromne pare a nisu mogli da pariraju. A onda i ova NBA pojačanja, i to je sve došlo za džabe da igra, ipak je draži srpski kikiriki od američkih miliona. A tek ti klinci. Jedan srpski reprezentativac koji je igrao u Španiji, drugi albanski reprezentativac, treći izraelski reprezentativac za kog je i obeštećenje plaćeno. Kuruca nisam ni spomenuo ovde, ali dodaj ga na spisak. Sve sami klinci i svi igraju za dž. Jeste, sve je tako.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Дошао из НБА с плате од милион ипо да игра за 220 000 ципирипи?!? Ал је вама добро...
@

@951357

pre preko 2 godine

Na jednoj strani: Madar,Glas,Trifunovic,Smajlagic,Koprivica,Miletic,Kurucs a na drugoj milioneri Holins,Kalinic,Walters,White,Ivanovic,Markovic.. I posle porede vrednost timova neko! S jedne strane gotovi evroligaski iskusni milonerski produkti a sa druge klinci od 20 godina a da fali Zagor i Danga...Hahaha smesno.. Pa da nemamo Pantera i Lideja vredeli bi 3 miliona kao proslih sezona...
9

951357

pre preko 2 godine

@@ - Pa sad kad si ih tako naređao, sve je jasno. Samo što se za Madara, barem po vašim rečima, tuklo pola Evrope, a opet ste plaili obeštećenje i plus ne igra za malu platu, Smailagić i Kuruc NBA igrači, Koprivica isto iz Amerike došao, svi oni imaju jake plate. Taj Glas i ovaj što pumpa mišiće su jedini koji nemaju veliku platu tu. Dodaj Pantera i Ledeja koje Olimpija nije mogla da isplati onoliko koliko ste vi. A ovako si našao koga da spomeneš. Sve igrači oko kojih se pola Evrope tuklo. Oni jesu iskusni igrači ali svakako nisu skupi igrači. Nijedan od njih. I u tome je razlika. Mi malo platimo iskusne i dobre igrače a vi mnogo platite prosek. Zato je Zvezda prva već duže vreme, jer su budžeti do ove godine bili maltene izjednačeni.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Placen 800k, a nisu mu proverili IQ pre potpisivanja.
d

dobrila

pre preko 2 godine

Malo je to. 4 miliona bilo obeštećenje
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Али најјачи је коментатор када каже играчи партизана нису навикли на овај ниво такмичења а Куруц и Смајлага играли против леброна
B

Borky

pre preko 2 godine

Jos na to 2 igraca direkt sa f4 eurolige, drugi strelac spanske lige i rep. Srbije, nba Zagor,Dangubic visegodisnji euroligaski igrac, najveci talenat europe koji je par stepenica veci talenat od Petruseva, amer koji je igrao par godina europsku kosarku pun iskustva i u Kini davao 30p u prosjeku. Partizanove bebe!
E

Elessar

pre preko 2 godine

TEK JE NOVEMBAR
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Ali razumeš da ćeš za godinu dana staviti 800 hiljada zelembaća u džep
r

rs 1989

pre preko 2 godine

Ja mislim da Partizan ima iole pismenijeg trenera na klupi,bilo bi puno teze drugim ekipama,ovo kao zvezdas pisem,msm da imaju kvalitetniji sastav po imenima od svih u aba...avramovic,mur,kuruc,panter,lidej,pa cak i dangubic i zagorac mogu da bljesnu i u odbrani da budu opasni,madar ima stofa....Sad ce me napasti znas ti ko je on..znam,i svaka mu cast al to je bilo davno suviise,proslo je,godine su tu..Radonjic je za njega ttenutno kalsa,cak i Dzikic!
B

Bnm

pre preko 2 godine

Davno bilo 2017 pre samo 4 godine bio prvak Evrope! Ma Radonja je klasa, a kolika je klasa pokazuje i to da se brze bolje vratio u Zvezdu jer je u Evropi pokazao sta zna hahaha... polako tek smo se okupili i nemamo ove sto ih vi imate, mi pravimo igrace pa tek onda oduzimamo titule... nemamo za Kalinu i Stefka ali imamo potencijal koji ce gaziti mozda vec i krajem ove sezone. Samo polako panteru
@

@bnm

pre preko 2 godine

Nabroj jednog igrača kojeg ste NAPRAVILI osim Miće Berića za poslednjih 30 godina?
9

951357

pre preko 2 godine

@Bnb - a šta ćeš kad Radonjić nije imao najveći budžet u Evropi. Ne može to svako. A pokazao je on klasu pre nedelju dve. A tek ste se okupili? Pa mora da je zato. Mada, meni se čini da ste na okupu već nekoliko meseci, dok Zvezda nije jer joj stalno fale igrači. A to da pravite i stvarate igrače je tačno. Svi ovi što su sad tu nisu bili tu prošle sezone. Stvorili se niotkuda. A koliko se sećam, pričali ste do skoro da ćete da pokorite sve odmah. Ali eto, jedna utakmica sa šampionom, i odmah krećete sa pričom o sledećoj sezoni :D Naravno, nemate za Kalinu, ali imate za Pantera, Ledeja, Kuruca, Avramovića. A Pefi je baš skup igrač, ima samo 33 godine i cela Evropa se 6 meseci tukla oko njega, zato nije ni sa kim potpisao do sad. A potencijal imate opasan. Još samo desetak miliona, pa da se taj strašni potencijal izbrusi :D
9

951357

pre preko 2 godine

U sledeće dve nedelje ide serija intervjua u kojima objašnjava da je sve shvatio i da je Željko najbolji, i da je zbog njega došao u avangardu :D
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Уз незаобилазнок бранка нордеуса, европске селтиксе и три анонимне ердоганове фирме
L

Luka555

pre preko 2 godine

@951357 - Zašto odgovaraš sam sebi?
g

gosttttt

pre preko 2 godine

A kad si dolazio u Partizan predstavili su te kao da si Ajverson....hahahah cirkus
d

dingo

pre preko 2 godine

Ako se secamo ni bertans nije odmah proradio samo polako,tek je novembar a kad bude bilo najvaznije dicice se ekipa za 40-50 %, nego sto je sad.
7

777

pre preko 2 godine

Ma da vi cete se dici a ostali ce ili da nazaduju ili eventualno ostanu na istom nivou. Tek je Novembar a Zvezda jednu jedinu utakmicu nije odigrala kompletna kada se svi oporave nece biti - 15 nego - 20,30 tada cete biti uigrani.
K

Koma

pre preko 2 godine

Da, da, kako da ne, a ostale ekipe se neće dići???
G

Gos

pre preko 2 godine

Da tek je novembar. Moraš biti izrazito ograničen da ne shvatiš tu rečenicu.
r

raul

pre preko 2 godine

Tek je novembar, je l tako?
S

Srdjan88

pre preko 2 godine

Da i? Ocekujes da budete bolji od Zvezde kojoj je do sada maltene svaki igrac imao neku povredu ili koronu dok vama nijedan. Ocekujes da vi kroz sezonu napredujete a Zvezda da ne napreduje? Hoce to, Radonjic je juce dosao pa ne zna kada ekipa treba da bude na najvecem nivou.

Euroliga

pre preko 2 godine

Treba ocekivati da ce mozda doci jos povreda i umor do kraja sezone ima jos dosta da se igra ritam Evrolige je dosta jak dok Zvezda igra stil kosarke zasnovan na jakoj odbrani igraci se vise trose i nije to mlad tim.
P

Piksi-iz-kornera

pre preko 2 godine

Neka kao Ledej zapisuje u sveščicu, pa kod kuće neka proučava.
G

Gliter

pre preko 2 godine

"Mogu da igram jaku odbranu, da pogađam šuteve, da stvaram akcije za moje saigrače, da se borim ispod koša, da kradem lopte. Mogu sve. Samo mi nije jasno šta trener Obradović hoće od mene ? PA TO HOĆE ŠTO SI NABROJAO, A NE DA SE TUČEŠ SA ZAGORCEM NA TRENINGU
G

Gost7

pre preko 2 godine

Zamisli..podsmeh Zeljku Obradovicu.. Mediokriteta bez kluba.. Nije se ovoj zemlji nista slucajno dogodilo..
G

Gostt55

pre preko 2 godine

prebio je svoju devojku inace
D

Drvo

pre preko 2 godine

I Zagorku takodje.

Александар Николић

pre preko 2 godine

Cirkus sa vama 😅
R

Raki1

pre preko 2 godine

Napisao lik koji ne zna kako se zove tim za koji navija. 🤣😂🤦‍♂️

shu

pre preko 2 godine

Ovaj lik kao da je 15 godina igrao u nba sa prosekom od 40 minuta po utakmici pa da sad mora toliko da se navikava na evropsku kosarku…
r

rea

pre preko 2 godine

Ljučne godine (19-22) za razvoj profesionalnog košarkaša je proveo tamo.

@rea

pre preko 2 godine

Pa opet je Bogdan za njega Bodiroga licno, a taj isti Bogdan je te godine proveo ovde(citaj evropi).
S

Steva Pfc

pre preko 2 godine

Kuruks je u NBA u dresu Bruklina imao 19 poena protiv Majamija, isto toliko protiv Milvokija, 13 protiv Šarlota, 13 protiv Detroita, 11 protiv Atlante... Jednostavno dečko je imao jako dobre partije u NBA, i mislim da je samo pitanje kada će da eksplodira ovde kod nas i postane najbolji igrač ekipe.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Naravno, legitiman NBA igrač dolazi da igra drugorazredno evro takmičenje za sedmi tim ABA lige za naravno neku stipendiju i besplatnu verziju top eleven-a
B

Billll

pre preko 2 godine

Pa neka ti objasni.
N

Nistacudno

pre preko 2 godine

Ne zna ni Obradovic, nabedjeni trener koji bez 50m budzeta nikad nista uradio nije
G

Gistara

pre preko 2 godine

Druze tebi ili meni da daju milijardu evra ne bi znali ni abu da osvojimo verovatno, a ne 9 el. Nemoj se blamirati
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Ja mogu da napravim zlato od svega, recimo das mi blato ja stvorim zlato. Samo jos da skapiram kako.