Komentari na vest

Lakše ući u plej-in Evrolige nego plej-of Endese?! Valensija očitala lekciju Baskoniji

Realan lik

pre 22 dana

Svaka cast osobi koja je pisala tekst, ocigledno neko ko nije lenj, svi rezultati, strelci, svaka cast.
I

Immobile

pre 24 dana

Smešno je komentarisati liberala montenegrinskog Duška Ivanovića, koji je preslikano kao danas gubio derbije, odnosno svaki kretao sa minus 20. Te varijante o njegovoj strogoći i disciplini, to vreme je prošlo odavno. Igrači rade šta hoće, igraju kako hoće i ovo nema veze sa njegovim radom i nekim njegovim modelima igre. Priče o njegovim metodama i njegovom sistemu igre i akcijama u kojim se ne ispada iz kalupa, pada u vodu kada se vidi šta radi Markus Hauard, a da ga je sprečavao u toj individualizaciji izgubio bi dosta utakmica. I taj njegov uspeh u Evroligi sa kojim se mažu oči gde je imao neviđenu dozu sreće da protiv ekipa kojih je igrao i gde je pobeđivao te favorite, nailazio je na najgori momentum po te timove, da je prošlogodišnji sistem na snazi ne bi išao u nokaut i ove izmišljenje plej in. 2 poraza od Huventuda, 2 poraza od Gran Kanarije, 2 poraza od Valensije poraz u derbiju Baskije od Bilbaa, poraz od Obradoira... Koliko su navijači CZ očarani i nepismeni kada njega podržavaju i uzdižu u nebesa kao legendu, čoveka koji je izgubio Aba ligu, domaći teren izgubio od najjeftinije Cibone nakon ovogodišnje, izgubio 6 dobijenih utakmica u Evroligi, dobio najskuplje pojačanje u istoriji kluba i onda napravio 90 posto selekcije, sve sem Teodosića i zapalio... Na sve to on se kosi sa moralnim načelima tih "najvatrenijih" pristalica koje su najlicemernije na svetu, a kosi se sa svojim separatističkim stavovima 2006. godine kada je i pristupio DPSu čiji je i danas član, ali da se ne ide u te duboke teme. Košarkaški smešan kao bioskop, istorijska situacija gde Baskonija nije otišla na Kup zahvaljujući njegovom cirkusu, a sada će oboriti sve rekorde ako ne odu u plej of. Valensija gde u proteklih 10 godina nije vladao veći haos ubacuje 111 poena sa 3. pomoćnim trenerom na klupi koje Jović i Kris Džons vode tajm aute na toj utakmici. Nema potrebe dalje dodavati i baviti se Ivanovićem.
T

To je mocna Baskonia

pre 24 dana

Jaka Baskonija dobije Reala u gostima a gubi od ovih specijalaca hahahahahahahahahahaha vazi! Lepo rekao Hezonja, treba da nas je sramota
M

Maroje

pre 25 dana

Moze vrlo lako da se desi da Zvezda nekim cudom pobedi Efes u Istanbolu a grobari kiksaju kuci od Valensije.
p

pikNrol

pre 25 dana

Raspucana Valensija stiže u Beograd Partizanu, biće to NBA rezultat, pogotovo ako Efes pobedi Zvezdu dan pre.
g

geograf

pre 25 dana

Pa kad je lakse sto ne udje Valensija u plej in?!
H

Haxer

pre 25 dana

Samo dokaz da je Real pustio Baskoniju u Euroligi za plej-in
B

Burek

pre 25 dana

Eh šta ti je A licenca...
T

Top Gun

pre 25 dana

Istina. Mada znaš i sam da nije postojala šansa da će Španci i Turci saplesti svoje.
g

gunnersi

pre 25 dana

@Top Gun ti ocigledno nisi gledao meceve Fener-Efes i Real-Baskonija. I Real i Fener su grizli bas jako do samog kraja i oba meca su odlucena u poslednjim trenucima. Pricati da su i jedni i drugi pustili protivnike je nebulozna.
T

Top Gun

pre 25 dana

@gunnersi Naravno da su pušteni. Da Španci i Turci izbace svoje ekipe nema šanse.
V

View

pre 25 dana

@gunersi da li si ptimetio da od 3min u 4. četvrtini Baskonija za manjr od 3 min pravi seriju od 13:0, Trenr ništa ne preduzima. Posle toga kreće " borba " kao da stignu -7.