(©MN Press)
(©MN Press)

Larencakis: Panter i Ledej mogu svima da napune koš

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.10.23. | 17:28

„Verujem da ćemo naći pravi ritam za pobedu“, kaže as Olimpijakosa

Posle trećeg kola Evrolige Olimpijakos i Partizan Mozzart Bet imaju bilans 1-2. Dok je šampion ABA lige u utorak veče pao kod kuće protiv Barselone (92:83), grčki velikan je izgubio u gostima od Armanija (65:53).

Zato se i jedni i drugi oštre pred okršaj sutra veče u Pireju da poprave skor i poziciju na tabeli. A, jedan od najboljih igrača Olimpijakosa Janulis Larencakis biranim rečima govori o rivalu iz Beograda.

Izabrane vesti

Oni su definitivno opasan tim. Imaju igrače koji svima mogu da napune koš, kao što su Panter i Ledej. Dobro su popunjena i čvrsta su ekipa, ali verujem da uz našu odbranu i ako pronađemo pravi ritam, uspećemo da dođemo do pobede“, rekao je Larencakis.

Ritam utakmica u Evroligi je takav da nema mnogo vremena za osvrtanje na ono što je prošlo.

„Mnogo je utakmica pred nama, tako da moramo brzo da zaboravimo ovu protiv Armanija. Sutra je novi meč, koji jedva čekamo. Igramo u svojoj kući i želimo da krenemo u seriju pobeda“.

Imao je Larencakis poruku za navijače Olimpijakosa.

„Uvek su bili uz nas u prošlosti. Možda im se ne sviđa kako smo krenuli u novu sezonu, ali još je rano za bilo kakve zaključke. Podigli smo lestvicu visoko poslednjih godina. Verujem da će na duže staze sve da dođe na svoje mesto, kada budemo kompletni i da ćemo tada biti oni kakvi svi očekujemo da budemo“, poručio je Janulis Larencakis.

 


tagovi

KK OlimpijakosJanulis LarencakisKK PartizanEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara