Lavinu 200.000.000 dolara za pet godina

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.06.22. | 02:59

Odlilčni bek izvesno stavlja paraf na novu petogodišnju sardnju sa Bulsima

Dvostruki NBA Ol-star igrač Zek Lavin po svemu sudeći će ostati u Čikagu i potpisati novi ugovor sa Bulsima, iako bi ga mnogi klubovi iz najjačeg takmičenja na planeti rado videli u svojim redovima, javlja dobro upućeni Bleacher Report. Ukoliko se to dogodi, odličnom beku sleduje petogodišnji ugovor težak 200.000.000 dolara.

Pregovori će zvanično početi 30. juna, posle čega bi ubrzo trebalo da bude poznata budćnost nekadašnjeg igrača Minesete.

Izabrane vesti

Lavin je već pet sezona u Čikagu, a prošle sezone je prvi put u karijeri obezbedio plasman u plej-of. Prosečno je beležio 24,4 poena, 4,6 skokova i 4,5 asistencija po utakmici.

U isto vreme Bulsi rade i na angažovanju novih igrača. Kao što je ranije objavljeno, Čikagova želja je Rudi Gober, koji bi trebalo da napusti Jutu posle odlaska glavnog trenera Kvina Snajdera. To bi izvesno značilo da bi na drugu stranu, kao deo trejda, otišao Nikola Vučević.

Tu je i otvoreno nadmetanje Čikaga i Milvokija za najkorisnijeg igrača Fajnal fora Evrolige, Vasilija Micića. Prva se ipak pita Oklahoma Siti, koja je 8. decembra 2020. godine preuzela prava na srpskog reprezentativca od Filadelfije, a koja je Vasu draftovala kao 52. pika 2014. godine.

Ranije se spominjalo da bi Čikago navodno bio spreman da još pre drafta uđe u trgovinu za Micića kako bi kvalitativno popunio praznine na bekovskim pozicijama. Dakle, odlilni srpski plej nikada nije bio bliži odlasku u najjaču ligu na planeti.


tagovi

Zek LavinČikago BulsVasilije Micić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara