Komentari na vest

Lazarević slagao cigle, Fener udario u crveno-beli zid: Ne prvi put, ali makar nije prošao kao Panatinaikos

N

Ne zaboravite

pre 6 meseci

1998/99, 88:66 protiv Fenerbahcea dok sledece godine nije bilo ubedljive pobede od preko 20 razlike.
B

Banesto

pre 6 meseci

Prosle sezone 29.3. pobedjena Valensija a 31.3. Asvel, dakle ukoliko pobedimo u Pireju nece to biti prvi put da zavrsimo duplo kolo sa 2-0
D

Delija 12

pre 6 meseci

Moze otici u pozitivnom smeru ali ovo nikako ne treba da istakne Lazarevica. To dobro što on odigra su sporadični trenutci. Covek ne moze da pogodi zicer. Zvezda je jedini tim koji takav tip igraca drzi a to je prevelik luksuz.
D

Danilo911

pre 6 meseci

Koje lozenje majko mila, jos da se pale na top 8 sta bi to bilo.
a

a vi kako 'te

pre 6 meseci

Al ti nalupase minuse za tu glupost sto si izjavio! Odigrali smo dobro, ako ovako nastavimo, mozemo i da se nadamo top 8! A ne kao vi, uzmi Zeljko evro titulu... Cak i vas predsednik, koji za sedam godina ima sakupljenu svega jednu titulu, isti je optimista kao i vi... strasno...
P

Prvaci Evrope

pre 6 meseci

Hoćemo pobedu protiv Olimpijakosa u Pireju sutra uveče 🔴⚪🇷🇸
A

ABCDE...

pre 6 meseci

Sta je sa Sabazom? Sta je sa Jagom? Koliko ce odsustvovati?
D

Dakara

pre 6 meseci

Sabaz deset do petnaest dana van terena, a Jago je otisao sa ekipom u Atinu za duel sa Olimpijakosom i trebalo bi da igra, jer povreda nije ozbiljnjije prirode.
j

ja 222

pre 6 meseci

Više me raduje što je pred kraj meča dobio sigurnost da nešto uradi u napadu
M

Miloschivhi

pre 6 meseci

Ova pobeda je ista kao ona u orvom kolu protiv asvela kada su svi oni nerezenski sutevi ulazili. Nista se nije promenilo i nista nije dobro sem semafora ali obican navijac to ne vidi nq zalost, videcete protiv olimpijakosa sta je to unapredjeno - NISTA!
L

Lobanja

pre 6 meseci

Druzee nemoj vise da gledas kosarku
A

Alex20

pre 6 meseci

Nerezonski sutevi 😂😂😂😂😂😂
Z

Zvezda le

pre 6 meseci

Neka me ispravi neko ako grešim ali mislim da nam je ovo najubedljivija pobeda u istoriji za ovih 12 godina koliko postojimo ?
S

Sone3281

pre 6 meseci

Majstore citas li ti tekst ili samo lupas napamet? Lepo u tekstu pise koga i kad smo ubedljivije pobedili a onda dodjes ti pametujes..
S

Sale Kg

pre 6 meseci

@Zvezda le Da si ti živ i zdrav, kad je tvoj klub kkpartizan početkom 1970-ih osvojio svoj prvi klupski trofej, titulu u Drugoj jugoslovenskoj ligi, Zvezda je osvojilla prvi evropski trofej i imala već 12 titula.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Zaista nije u redu da prozivate Nejpira. Covek je povredjen i nadam se da ce se oporaviti sto pre. Cinjenica je da je do sada igrao dosta lose, ali trener ce proceniti da li ce trebati i koliko u nastavku sezone. I Teo je igrao kriminalno protiv Partizana, kad je silovao loptu, sutirao iz nemogucih pozicija, da bi promenom trenera zaigrao kao nikad dosad. Njegova igra se potpuno promenila i sad pruza partije upravo onakve, kave trebaju Zvezdi. Zato dajte malo vremena treneru da sve skocka kako treba.
u

ukolikoooooo

pre 6 meseci

za Oly ne budu igrali Gos i Milutinov zvezda ima velike sanse da dobije dole. Minutaza je dosta bolje rasporedjena i igraci nisu preoptereceni sto je posebno bitno u duplim kolima a ne bi joj bio ni prvi put da pobedi dole. Raduje organizacija i ideja koja postoji u igri, raznovrsnost u napadu i cvrstina u odbrani. Deluje da Sveropulos za razliku od Ivanovica meli i uspeva da se malo prilavodi ekipi i igracima i da iz njih izvuce najbolje... Neka odigraju dole kao sinoc, svi ce biti zadovoljni pa kako bude...
l

lol12

pre 6 meseci

Pa i mi smo osakaćeni povredama.Hanga,Lazic,Simonovic,Nejpir,Jago hoce otputovati ali pitanje je da li ce biti na 100%, Kuzmic i Ilic nisu od prevelike pomoci a od Lazarevića ne trebamo ocekivati ovakve partije svaki put jer nije realno.Ostane nam 8 igraca,mahom starijih koji su jako dobri ali pitanje sa kracom rotacijom mogu li izdrzati jak tempo.
z

zalolllll

pre 6 meseci

druze proslu utakmicu kojanje bila juce je centar Fal igrao 35 min a Volkap preko 30... Bukvalno nemaju izmenu na kecu i petici. Kod nas niko nije preko 25 min a vecina je oko 20 min... A imamo i izmene, mozda koje mogu da igraju samo u jednom pravcu ali ipak mogu da udju da Teo ili Bolomboj ne igraju po 35 min. Uocavas razliku ?
S

Sur Side

pre 6 meseci

Svaka cast na pobedi, samo ne znam koji net nisam otvorio a da nije na 15 tekstova o vasoj pobedi. Alo debili to je jedna pobeda koja je dosla kako je dosla, niste sa Portlandom igrali. Meni je vas ustvari zao.
з

заправо...

pre 6 meseci

...ти жалиш сам себе, а реално ти и није лако. Ово је само једна победа, од многих које ћемо имати до краја сезоне.
i

itrebaaaaaa

pre 6 meseci

da bude 15 clanaka o tome kada je samoproklamovana institucija jedva uz obilatu pomoc pobedi isti ovaj tim pre par dana... A sinoc je bilo razvaljivanje od 30 razlike. Jasni je svima da ti je tesko ali mozes da se isplaces, da ti bude lakse...
Б

Бели град

pre 6 meseci

Сад знаш како је људима који не навијају за Цзв или Партизан, а веруј ми има их, иако мало, али ту су. Е сад замисли тако стално годинама, деценијама и притом још све то финансирамо.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Meni je tebe zao. Ja kad vidim vest koja me ne interesuje, uopste je ne otvorim niti procitam, a kamoli da mi padne na pamet da je komentarisem.
G

Gost9

pre 6 meseci

Sine,31 razlike protiv Fenera,I treba da se pise.
D

Da podsetim...

pre 6 meseci

ZADNJA SEKUNDA MECA,MUDI IZ PRODORA BOOM 2 POENA ZA POBEDU A U ARENI MUUK I VATANJE ZA GLAVU,NEPROCENJIVO!
g

glavurdan

pre 6 meseci

ali kakao je to moguće kad kažete da su naša filijala igramo prijateljske sa njima pravi si lupež
D

Djape45

pre 6 meseci

Ne zanima nas brate, ovo je vest o našoj Zvezdi ne o njima
Z

Zukic

pre 6 meseci

Jel sada jasno da nam Lazic ne treba i Nejpirovic?Sledecu kada oni udju na parket ne ubacujemo ni 70 koseva sa bilo kime,a gubimo istu.Zivi bili pa videli
d

driver 8

pre 6 meseci

Grobare, džaba se trudiš. Nejpir će da radi kada vas najviše bude bolelo.
O

Odlazite iz kluba....

pre 6 meseci

LAZAREVIC,KUZMIC I ILIC,TROJICA NAJGORIH IGRACA U ISTORIJI KOSARKE IKADA!
С

Салазар КНД

pre 6 meseci

Само вози даље шампионе - ГАЗИ ЗВЕЗДО СВЕ ПРЕД СОБОМ!