Lebron Džejms i Kris Boš (©Reuters)
Lebron Džejms i Kris Boš (©Reuters)

Lebron mi poslao SMS da odlazi, mislio sam da se zeza

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.11.20. | 17:59

Boš nije mogao da veruje da se Džejms vraća u Klivlend

Majami je od 2010. do 2014. godine, kada je za tim sa Floride igrao Lebron Džejms, stigao sva četiri puta do velikog finala koje je u dva navrata osvojio.

Svi su mislili da se ne nazire kraj dominacije velikog trija, Lebrona Džejmsa, Dvejna Vejda i Kris Boša.

Izabrane vesti

A onda je Lebron odlučio da se vrati kući - u Klivlend. Ništa neobično s obzirom da je momak iz Ohaja napustio Kavse 2010. godine neobavljenog posla, odnosno u prvom mandatu (2003-2010) livlend je samo jednom igrao veliko finale. Međutim, kako kaže Boš, bio je čudan nači na koji mu je veliki prijatelj saopštio da će opet potpisati za Klivlend.

"Saznao sam putem SMS. Mislio sam da se Lebron zeza. Ali, posle deset minuta ta vest je bila svuda", prisetio se Boš za američke mdije.

Priznao je da mu nije bilo lako da prihvati Lebronovu odluku.

"U tom trenutku je nisam razumeo. Smatrao sam da treba da ostanemo zajedno i nastavimo pobeđujemo. U početku me je bolelo, da budem iskren. Tada sam samo razmišljao o tome kako se osećam zbog njegovog odlaska, mada smo razgovarali. Uvek sam želeo da igram i pobeđujem. A onda sam odjednom morao da zamišljam kako se vraćam u svlačionicu, Lebrona nema na njegovoj stolici, i kako svi gledaju u mene očekujući da preuzmem 'njegovih' 25 poena", dodao je Boš koji je samo još dve sezone ostao u Majamiju, a zatim praktično završio sjajnu karijeru zbog zdravstvenih problema.

Doduše, pokušao je nekoliko puta da se vrati, ali bezuspešno...


tagovi

Lebron DžejmsKris BošKlivlend KavalirsMajami Hit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara