Foto: AFP
Foto: AFP

Lebron: Tužan sam i besan što ne mogu da pomognem saigračima

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.03.21. | 13:54

"Ne mislimo da je to bio košarkaški potez. Hil je mogao do lopte samo preko njegove noge”, kaže Herel

Loša vest generalno za košarku i NBA ligu je povreda Lebrona Džejmsa na meču protiv Atlante, posle jedne reakcije Solomona Hila. Džejms se posle povrede vratio na parket, ubacio trojku, ali je potom morao u svlačionicu i više se nije vraćao.

Ove sezone Lebron postiže u proseku 28,5 poena, 8,1 skok i 8 asistencija po utakmici, tako da je jasno koliko će nedostajati Lejkersima.

Izabrane vesti

Ništa me više ne rastužuje i čini besnim nego to što ne mogu da pomognem saigračima. Povređen sam i spolja i iznutra. Put povratka iz povrede počinje sada, a uskoro ću se vratiti kao da nikad nisam otišao”, napisao je Džejms posle utakmice na Tviteru.

 

Predviđen period oporavka za povredu ligamenata koji su smešteni između fibule i tibije, traje od četiri do šest nedelja. Montrezl Herel kaže da je taj potez Hila bio možda i nameran

"Ne mislimo da je to bio košarkaški potez. Hil je mogao do lopte samo preko njegove noge. Kaže da nije imao nameru da ga povredi, ali NBA liga bi to trebala da istraži", rekao je Montrezl Herel.

.......................................................................

* Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače. Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš. Saznaj više OVDE.


tagovi

Lebron Džejms

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara