Komentari na vest

Lebron zaboravio na Jokića: Kari je MVP

A

Aleks Miami

pre gotovo 3 godine

Opasno to radi, da bi nabio pritisak Kariju zato sto igraju sa Warriorsima u play in. Stara je to ku*vetina, zato je i menjao klubove
n

nekko

pre gotovo 3 godine

Naravno da je izostavio Jokića kada ih je Denver i poslao u play-in.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Jokic niti je crnac niti je amer. Tako da njega leflop nikad nece uzimati u obzir. Cudi me i da je spomenuo karija, belca. Kod njega u obzir dolaze samo lenard, dzorzd, batler, pol, embid, durent, harden, irving i ostali. I nisam rasista, leflop stalno potencira to.
K

Kariiiii

pre gotovo 3 godine

Kari nije belac nego crnac! Svetlije puti ali je crnac(afro amerikanac) !
M

Momak

pre gotovo 3 godine

e posto je lebron rasista, mozes samo da mi objasnis zasto Doncica hvali gde god stigne, i hoce kroz par godina da ga potpise za svoju "Team Lebron" liniju patika za najk?
T

Tezgar

pre gotovo 3 godine

Omladinac, vidim kazes da je Kari belac, znaci pratis kosarku povrsno i nedovoljno, ako nisi cuo za del karija, nema potrebe da siris "pamet"
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ala ste se zakacili za to. Ljudi, briga njih za to. Pa ni del kari nije preterano tamnoput. Varan je npr mnogo tamniji od njega. Ne mogu da verujem oko cega je ovde rasprava, oko nijasne tamnoputosti. Poenta je da nije klasicni, onaj pravi afro-amerikanac, tipa lebron, batler, lenard i ostali. Ne pravite se mutavi, dobro znate o cemu pricam, vec prosto imate preveliku potrebu da pametujete. Kad bi neko, ko nema nikakve veze sa kosarkom, pogledao sliku npr dramonda i karija, sigurno bi za obojicu rekao da su afro-amerikanci, kako da ne...
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

@Momak Hvali lebron i doncica i jokica i gasola i ostale belce. Ali to je to. Kad je neka ozbiljnija prica, nikad ih nece spomenuti. Pa pogledaj ove fotografije sa treninga kada vozi bicikl i kao cita knjige. Pogledaj ko je autor tih knhiga i sve ce ti biti jasno. Zapravo ne cita ih, vec je uvek na prvim stranama, zbog cega ga i sprdaju. Poenta je promovisanje toga.
r

radman

pre gotovo 3 godine

uzmi nasa jaja lebroneee haha koji kompless
t

treciiiiiii

pre gotovo 3 godine

Jedna ispravka. Jokic nije doveo Denver do cetvrtog mesta nego do TRECEG.