(©Reuters)
(©Reuters)

Lejkersi bi razgovor sa Bogdanom, Atlanta spremila 72.000.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.11.20. | 20:52

Hoksi bi da iskoriste propale pregovore Baksa i Kingsa

Baksi su bez pristanka Bogdana Bogdanovića pokušali da ga upakuju u "trgovinski paket" sa Sakramentom u kome bi srpski reprezentativac došao u Milvoki, što je i dovelo do potpunog zastoja pregovora dva tima. Ujedno stavilo je do znanja ostalim ekipama da bi mogli da krenu u pregovore sa Kingsima, ali i sa Bogdanom koji je ograničeno slobodan agent.

Prema pisanju "ESPN", Atlanta je navodno spremna da Bogdanu ponudi ugovor veći od onog koji je pripremio Milvoki.

Izabrane vesti

"Postoji uverenje da Bogdan ima ponuda za ugovor od prosečno 18.000.000 dolara, opdnosno ukupšno 72.000.000 za četiri godione. Mislim da mnogi ljudi misle da je to od Atlante", rekao je Brajan Vindhorst, novinar ESPN u svom podkastu.

I Kris Meniks, novinar "Sports ilustrejtida" smatra da jedino Hoksi u ovom trenutku mogu da izađu pred Bogdana sa adekvatnom ponudom.

S druge strane, "Atletik" najavljuje razgovor srpskog reprezentativca i njegovih agenata sa čelnicima Lejkersa... Podećanja radi, aktuelni šampioni bili su zainteresovani za Bogdana još prošle godine, ali do trejda ipak nije došlo.

S obzirom na to da je Bogdan ograničeno slobodan agent, kada pristane na ponudu drugog kluba, Sakramento ima dva dana vremena da izjednači ponudu, ukoliko želi da zadrži srpskog reprezentativca. Jedan klub ima pravo samo jednom da pošalje ponudu.


tagovi

Bogdan BogdanovićAtlanta HoksMilvoki BaksSakramento Kings

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara