Komentari na vest

Lepo kaže Čarls Barkli... Amerika bruji o čoveku kojem se podsmevaju zbog Jokića

m

milisko

pre oko 1 godinu

Covek se opravdao da je mislio da je glasao za najbolju petorku a ne za MVP sto se moze videti po tome kako je raspodelio glasove I ja mu verujem.
H

Hannibal

pre oko 1 godinu

Prvo, Mark Džekson nije bio "dobar plejmejker", nego jedan od najboljih u poslednjih 30 godina. Reč je o jedinom igraču koji je mogao da izađe na crtu i Medžiku, i Džonu Stoktonu kada je reč o asistencijama i kompletnom pregledu igre. A kao drugo, njegov glas je bio potpuno malouman i vrlo verovatno rasno obojen, što je zaista sramno. Ipak, Jokić zna koji je najbolji način da mu "natrlja nos" - a to je šampionski prsten i zvanje MVP finala!
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

Kažeš da je Džekson bio jedan od naj plejeva u zadnjih 30 god, ali verovatno misliš među 50 najboljih. Tamo negde od 30. mesta pa dalje.
B

Budimo realni gospodo

pre oko 1 godinu

Ne znam koji je ugao ovakvog glasanja (pravićemo se glupi), mogao bi da se ispovedi... Ono što mi je krivo jeste što će u našoj javnosti doći na poklapanje, kao Embiid, a meni su obojica izuzetno dragi zbog (u mom viđenju, dosta velikog) doprinosa košarci, n'o hajde nek im Nikola pokaže da je još veći i da zaslužuje višestruko bolji tretman.
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Ko bi rekao da Afroamerikanac ne da glas "belom" coveku. E sad samo zamislite reakciju celog "tolerantnog" sveta da neki belac nije stavio na listu Embida? Otpustili bi ga i proterali iz Amerike.
R

Rhonda

pre oko 1 godinu

Daj primer gde se tako nešto desilo? Desilo bi se isto što i u ovom slučaju, bio ni kritikovan. Jeste, belci su jadni u podređenom položaju 😂
@

@Rhonda

pre oko 1 godinu

Niko ne kaze da su belci u podredjenom polozaju, vec da rasna diskriminacija postoji na obe strane ali se "kaznjava" samo na jednoj. To sto je neko beo ne znaci da ne moze da bude rasno diskriminisan.