Džordan Lojd (©KK Crvena zvezda)
Džordan Lojd (©KK Crvena zvezda)

Lojdova poruka: Za Zvezdu daću 100 odsto sebe

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.07.20. | 20:57

Novi šuter crveno-belih javio se navijačima putem zvaničnog klupskog kanala

Njegovom potpisu navijači su se obradovali možda i najviše ovog leta, a ni Džordan Lojd nijednog trenutka nije krio emocije zbog činjenice da će narednih godinu dana nositi crveno-belu opremu kao prva vedeta.

Na društvenim mrežama već nekoliko puta je istakao da se jako raduje igrama u Crvenoj zvezdi, pogotovo ako njemu i saigračima podršku budu pružili navijači, odnosno ako to pandemija virusa korona bude dozvolila.

Izabrane vesti

Sada se obratio javnosti putem zvaničnog klupskog kanala i iz Sjedinjenih Američkih Država poslao jasnu poruku – za Zvezdu spreman sam da uradim sve.  

"Veoma sam uzbuđen što vam se pridružujem u Beogradu u narednoj sezoni. Čuo sam zaista mnogo dobrih stvari o gradu, navijačima i treneru ekipe i to je stvarno neverovatno", rekao je Lojd u video poruci i dodao:

"Sve poruke podrške koje sam dobio na društvenim mrežama od vas od kada sam potpisao ugovor su neverovatne, osećam veliku podršku i ljubav od prvog dana. Ne mogu da dočekam da se susretnem sa vama. Dobićete 100 odsto od mene svakoga dana, svake noći i biću potpuno posvećen. Veoma sam uzbuđen".

Lojd je prošle sezone bio prvi trojkaš Valensije, uz gotovo 43 odsto sa distance, te preko 11 poena u proseku kroz Evroligu. Imao je nekoliko ponuda iz Evrope, ali je na kraju izabrao Crvenu zvezdu.



tagovi

Džordan Lojd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara