(AFP)
(AFP)

Loši odnosi sa igračima teraju trenera Indijane

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.05.21. | 08:49

Ukoliko dobije otkaz Bjorkgren će biti treći stručnjak u ovoj NBA sezoni koji je ostao bez posla

Nejt Bjorgren je polovinom oktobra 2020. godine potpisao trogodišnji ugovor sa Indijanom. Međutim, debitantski ugovor na mestu prvog trenera mogao bi da završi, ne svojom voljom, daleko ranije.

Kako piše ESPN, njegov boravak u Pejsersima koji su blizu da obezbede mesto u plej-inu, ali daleko od direktnog plasmana u plej-of, doveden je u pitanje zbog teškoća u komunikaciji sa igračima i upravom tima. Prema izvorima američke multimedijske kompanije, Bjorkgrenu je preoporučeno da poboljša odnose, ali on nije voljan da pokuša da reši probleme, pa je sve izvesnije da Indijana neće pokupiti opciju iz ugovora po kojoj bi i druge dve godine bile garantovane.

Izabrane vesti

Četvrtak, 2.00: (1,40) Indijana (14,0) Sakramento (3,35)

Ukoliko se pak timska uprava odluči za raskid ugovora pre završetka ligaškog dela, Bjorkgren će biti treći smenjeni trener tokom aktulene sezone u NBA, jer je Minesota 21. februara otpustila Rajan Sondersa i za glavnog trenera imenovala Krisa Finča, dotadašnjeg pomoćnika u Torontu, dom je Atlanta 1. marta uručila zahvalnicu Lojdu Pirsu, a njegovig pomoćnika Nejra Mekmilana promovisala u glavnog trenera do kraja šampionata.


tagovi

Indijana Pejsers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara