Komentari na vest

Lovernj se već bori sa emocijama: Svi znaju šta mi Partizan znači, ostaću profesionalac

E

Evo i dokaz...

pre 7 meseci

Panter je ubedljivo Najskuplji igrac ikada koji je igrao na celom Balkanu a verovatno i u Evropi sa cak 2.6mil po sezoni,ako meni ne verujete evo Mozart je to i sam potvrdio u ovom tekstu: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/lista-najplacenijih-igraca-evrolige-larkin-bez-premca-po-jedan-partizanovac-i-zvezdas-u-samom-vrhu/463181
P

PFC

pre 7 meseci

Mozzart nije ništa potvrdio nego je preneo pretpostavke Eurohoopsa (nijedan klub ili drugi izvor nije potvrdio to što su oni pisali). Stavili su da najbolji centar Evrope Tavares ima 1.900.000 evra od jednog Reala iz Madrida, što je prostom logikom nemoguće, jer je teže nači odličnog centra, nego beka šutera, zakon ponude i potražnje. Panter po toj logici ne može da ima veću platu od Tavarsea kako god da se okrene. Najbolje bi bilo da Evroliga obaveže klubove da javno objave plate igrača pre početka takmičenja i da se papiri provere. sve ostalo je samo obično laprdanje.
t

turista

pre 7 meseci

Kako može 2.6 biti više od 4 miliona? Sve i da je tako Partizan prihoduje ove godine čak 7 miliona više od Zvezde na kartama.
@

@pfc

pre 7 meseci

...za kampaca prosle godine je izvor bio telegraf ili kurir, tako nesto, pa vam nije smetalo da ponavljate kao papagaji. a ovaj sto pise da ce da zarade 7 miliona vise je pobedio, pa ne mozete 7 ukupno a ne vise.
V

Vasa istorija

pre 7 meseci

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Kraj Price!
P

PFC

pre 7 meseci

Objasni mi pametnjakoviću šta znači fuzionisanje? To je da se dva tima spoje u jedan jedini. Koliko vidim Igokea je u to vreme nastavila da postoji u Republici Srpskoj i da se takmiči u Aba2 ligi a Partizan je nastavio da postoji u Srbiji i da se takmiči u Aba 1. ligi. Kako su se onda ta 2 kluba fuzionisala?
d

da bog da...

pre 7 meseci

...prosli protiv Asvela isto ko protiv Plastike Makabija i Studentskog centra!
A

Au

pre 7 meseci

Ljudi moji da li ste vi normalni? Neverovatno je kakvi su ovo komentari na svaku mogucu vest o Partizanu i Zvezdi. Uzivajte u zivotu malo, nije ovo zdravo ponasanje uopste.
n

nikolas1

pre 7 meseci

Minus poeni Lovernja u najavi.
z

zzzzttttzzzzttt

pre 7 meseci

Znamo druze, najvise volis Partizan i predsednika Vucica. Da ti ne odvajaju te dve ljubavi
M

Mop

pre 7 meseci

Vi sa Mozzarta ste sjajni. Iste komentare puštate a kad neko želi da odgovori to slabo ide. Ne vredi ovde više ikakvu normalnu sportsku raspravu imati. Čitati da ali komentari su Bogu plakati. Nikad više
T

Tako je

pre 7 meseci

Ja sam za da se svaki komentar objavi da nema admina koji to resava. I da se napravi na sajtu kao na kladzi ostavis svoj JBMG(da se registrujes) i da vidimo koliko ko godina ima i sta lupa... Ali mislim da ima likova koji ovde pale vatru za klikove.
P

Polivač

pre 7 meseci

Zatalasali ovi iz hudfakarjua...Oni se mogu pohvaliti sa velikim brojem igrača koji su emotivno vezani za Železnik. Ima tu mnogo imena kao što su....kao što su....da se slikamo?
д

да, да...

pre 7 meseci

...зато Партизан има легенде, рецимо Остоју и Мићу Берића и ... И још... Као на пример... Такође и... 😂😂😂
@

@da,da

pre 7 meseci

Nama Ostoja nije legenda, niti ga smatramo, to sto lupas to je druga stvar, vi vaseg legendu od kad vas kupio smatrate legendom, a prvi ste ga pljuvali kad vam zabranjivao ulaz u halu.
g

gorostas

pre 7 meseci

Volim Albaniju N1 i HEZONJU u Partizana.
M

Mop

pre 7 meseci

Pa voli šta hoćeš. Dečko,komentari su ti za informer. Strašno. Sportski portal
M

Milorad D

pre 7 meseci

Meni niko ne može da zabrani da imam Igokeu 1 i Igokeu 2. Jel vam krivo.
u

ulicar.gorostas

pre 7 meseci

Hoću Hezonju dok ispijam espreso na ulici
M

Mile led

pre 7 meseci

Klub sa budžetom u top 3 kluba u Evropi. A penzioneri opet na dijetu.
N

Neka

pre 7 meseci

Ih Terzinjo ugosti u lux restoran.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Eto tebe u Franjotizanu sledeće sezone, naravno iz ljubavi prema klubu za 2 miliona evra po sezoni.
B

Bingocka

pre 7 meseci

KK Partizan je 2007 fuzionisan na godinu dana sa Igokeom. Ne znam zasto navijaci Partizana to ignorisu. Lepo pise svuda: Košarkaški klubovi Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su u petak ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima nositi natpise "Partizan Igokea" i "Igokea Partizan", imaće zajednički Upravni odbor, zajedničke prostorije, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. "Celo sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak", rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da "juriša" na uspehe u Evropi. "Naša ambicija je da udjemo u Jadransku ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za spajanjem je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno pravno, imaćemo jednu upravu", rekao je Dodik. Upravni odbor će imati šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu uskladjivali statuti i pravilnici klubova. Trener Partizana Duško Vujošević bio je veoma zadovoljan postizanjem sporazuma i čestitao je klubu na takvom potezu. "Jako je bitno da se povisi nivo kvaliteta logistike, to su jaki preduslovi za obavljanje posla na terenu. Potez je veoma značajan, donosi nam dodatnu stabilnost", rekao je Vujošević. Dodik nije mogao još da kaže gde će se graditi dvorana. On je naveo da se razmatra nekoliko lokacija, ali da prvo treba da se vide urbanistički planovi i nabave dozvole. Na pitanje novinara kada će Partizan prvi put gostovati u Republici Srpskoj, Danilović je odgovorio da se to više ne može nazvati "gostovanjem". "Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički", objasnio je Danilović. Vujošević je kroz osmeh dodao: "Ovo je više od sponzorstva, manje od promene rukovodstva
G

Grujić 75

pre 7 meseci

Nebojša ti li si???
B

Bingocka

pre 7 meseci

P.S. Navijaci Igokee.
a

all grobar

pre 7 meseci

Jednom za svagda upamti da ono sto ste vi uradili, tj. prestali da postojite na 4,5 ili 6god. toga u Partizanu nije bilo iako nam je to Covic toplo preporucivao, da se izjednacimo. Od 1945god. do danas ima samo jedan Partizan, klub najveci u Srbiji. Fuzionisanje znaci spajanje, a ovde su i Partizan i Igokea svake godine igrali jedan protiv drugog. Ovakve ugovore je Partizan imao i sa Dinamikom, Slodesom, Mladost Zemun...
K

Kazablanka

pre 7 meseci

Ali najjace mi je kada zvezdasi nama govore da smo opsednuti Zvezdom, a onda pogledas ovakve komentare
B

Bingocka

pre 7 meseci

Vi bre kao klub niste postojali do 1970tih, tavorili u drugu ligu, gasili se, palili se, vracali se, a i tad ste se zvali klub Jugoslovenske narodne armije kakva tvoja 1945 godina. Pa je bio Mirko, pa je bio Zepter, pa je bio Dodik, 100 put gore dole ako je ko isao to je Partizan.
I

I

pre 7 meseci

Sta sa tim? Poslovno-tehnicki sporazum?Sine vi ste ugasili klub, pa osnovali sa novim imenom.
A

Aaahahahahaahahahaahah

pre 7 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂, al si se ti pogubio, bio Zepter, pa bio je Mobtel 063, sad je Mozzart, ali to su sponzori, a ne kao kod vas novo ime Crvena Zvezda Beograd😂😂😂😂😂😂, pa posle na Diva😂😂😂😂
A

Ahhahhaa

pre 7 meseci

Pa Mozzart i Mobtel 063 nemaju grb kao ZepterPartizan. Pogledaj malo bolje. 😂😂😂😂
д

да, да...

pre 7 meseci

...Цептер грб 😂😂😂 оно је био хит
A

Ahahaha

pre 7 meseci

@da da... a u apr prvi put upisani 98 datum osnivanja 1998. pod nazivom ZepterPartizan. 😂😂😂 To stoji u tekstu. 😂😂😂
A

Ahaahaaahaahhaahahah

pre 7 meseci

Kad je i Mobtel063 bio sponzor bio je isto takav amblem crno-beli dres sa kosarkaskom loptom,pa je posle kad je dosao Divac vratio stari ambel to sto vi pricate neke gluposti za Zepter i Mobtel063, i sto se tako tesite sto nema te klub od 2011,pa morate da navijate za novi to je vas problem.
p

prti

pre 7 meseci

Prvi put cujem za 'Duletove ruze' :D
д

да, да...

pre 7 meseci

...какав клуб, такве и легенде 😂😂😂
R

Realno samo

pre 7 meseci

Mnogo bolje i vece od nebojse? 🥹🥲
n

neko treci

pre 7 meseci

Pocnes od Kice i Praje preko Divca Paspalja Djordevica Danilovica....da ne nabrajam puno.A vi Moka Slavnic i ko jos Filip i Nebojsa Covic hahahhah to je hahahahh
A

Aahahaaaahaahhahha

pre 7 meseci

Bitno da je vama drmr legenda😂😂😂
д

да, да...

pre 7 meseci

...Даниловић из Босне, Дивац из Краљева, Богдановић из ФМП, Ђорђевић из Звезде... 😂😂😂 Лајк за легенде.
@

@da,da

pre 7 meseci

A odakle su vase legende iz 91 iz Barija😂😂😂
p

pitanjem

pre 7 meseci

ZASTO SE CENZURISU KOMENTARI NAVIJACA ZVEZDE?
Z

Zato

pre 7 meseci

Sto nista pametno nece da napisu.
R

Realnogledano

pre 7 meseci

Navijace zvezde komentarisu izjavu bivseg navijaca partizana. Svaka vam cast, jos jednom ste prevazisli sebe. Nije ni cudo sto Vam je nadimak cigani, to je osobina, da ne vredjam rome. Stidite se.
G

Gost15

pre 7 meseci

Realno ti si i doso da citas komentare a ne da ostavis kom., inace ako zelis patizanove komentare da citas idi na vesti o Zvezdu, imas gi tri put vise ;)
M

Mile led

pre 7 meseci

mucenik ima tetoviranu crvenu zvezdu
M

Mop

pre 7 meseci

To je grb Partizana jado jadni.. Najveći klovn na Mozzartu
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Ima jedan klub koji KK titulu šampiona Srbije nije video celu jednu Deceniju, a inače drži Svetski rekord jer je na prvu titulu čekao neverovatnih 31 godinu. A samo par godina ranije ispali iz Jugoslovenske lige. Titulu nije video 6 godina u FK, i skoro 15 godina bez lige šampiona u kojoj inače nema pobedu 4 ipo Decenije što je apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa. Ovo je da se krstiš, ovo je za rubriku verovali ili ne i za časopis treće oko. O ovome i Kusturica može da snimi film.
p

pedja986

pre 7 meseci

i koji je prvi srpski klub u Ls, koji je aktuelni sampion aba lige...koji je najtrofejnije sportsko drustvo ne svetu. Jadni vi, cime se vi bavite, tacno kompleksi...
о

оклахома

pre 7 meseci

ћути стубу србства 😂
с

србијаа

pre 7 meseci

кустурица само о вама снима филмове, велики срби, стубови србства 😂
G

GostGost

pre 7 meseci

Jeste, sve si u pravu. Evo sad cu da pocnem da navijam za Zvezdu. Al juce.
т

ти

pre 7 meseci

Си болестан
A

Ahahaahahaaaasahahahhahaah

pre 7 meseci

😂😂😂😂😂😂😂, dobar vic, dobar😂😂😂😂😂😂😂
D

Da, da

pre 7 meseci

Ispali u drugu, i posle se vratili jos jaci i osvojili prvu Evroligu i postali sampioni Evrope, vi zamrznuti jos od 2011 i tamo ste jos u zamzivacu.
д

да, да...

pre 7 meseci

...најтрофејније спортско друштво на свету 😂😂😂 Јасна Шекарић из Звезде има више трофеја од ЈСД.
д

да, да...

pre 7 meseci

..."освојили Евролигу" 😂😂😂 ово је хит. Можда ЕЛ Дизниленда?
@

@da,da

pre 7 meseci

Ti posto nemas klub jos od 2011,od tad zivis u bajkama razumljivo za vas😂😂😂
д

да, да...

pre 7 meseci

...добро да није од 1953. 😂😂😂 тешко да си био рођен тада.
a

asensio marko

pre 7 meseci

Tetovaza koja sve govori, Zofriiiiiii legendooooo, Partizan je institucija !!!
т

тетоважа

pre 7 meseci

Говори да није баш бистар.
G

Ggv

pre 7 meseci

A komšije, ubice vas ljubomora. Možete da pišete sta hoćete, i da je bio u 5 klubova pre Partizana i da je došao kao super zvezda, na ruci ima istetiviran grb jednog kluba. Sikter!
д

да, да...

pre 7 meseci

..."сиктер" стара српска реч 😂😂😂
G

Ggv

pre 7 meseci

A vi ste najjači što pišete ćirilicom i propovedate veliko Srpstvo i zbog toga mislite da ste veći Srbi od ostalih. Isto kao i vaš klub, za 10 godina prodefilovao bataljon legije stranaca i onda ste se prošle godine hvatali za to kako vaš klub forsira domaće igrače ali vas ove godine nešto ne čujem. Sikter još jednom!
д

да, да...

pre 7 meseci

...пали, загорац 😂😂😂 објави коментар
Г

Ггв

pre 7 meseci

То је само још један турцизам у мору турцизама које смо присвојили. А ти си још само један ре**рд у мору истих који овде обитава. Поздрав Србендо највећа која никад у животу није употребила турску реч коју смо присвојили. 😂 Ево сад сам и ја као и ти велики Србин.
m

mare1414

pre 7 meseci

Seljacina obicna, kad se setim samo hvatanja za onu stvar na utakmicama, rasprave sa navijacima, sa protivnickim igracima, udaranja, tuca... KK Partizan je uvek bio magnet za agresivne strane igrace, to se videlo i prosle sezone kada su u pitanju Lesor i Ledej.
е

ефемпеовац

pre 7 meseci

Боли Жељкова титула
g

gluposti

pre 7 meseci

dosao je lik iz valensije nije iz nekog nepoznatog kluba
N

Navijači železnika

pre 7 meseci

A nama je najveća legenda kluba Nebojša Čović.. Nadam se da ćemo i mi ovo jednom doživeti
m

matoriekspert

pre 7 meseci

Kažu da je negovorio Vesnu da ona istetovira njihov grb ali na mestu koje samo on može da vidi! On se boji igle
h

hmmm

pre 7 meseci

Da došao je u kkp kao mlad i nepoznat isto kao i Panter Naneli Lidej Egzum Lesor itd itd pa su uz pomoc ljubavi bonova za menzu i literature Šarla Bodlera postali igrači a ne zbog milionskih ugovora bla bla, pa kome više prosipate tu patetiku i mitove, provaljeni ste hahahaha.."Ostoja tebi počinje utakmice, ajde idi.." AV

мв1977

pre 7 meseci

Nema veće ljubavi od Zvezde i Kampaca samo 💰!!! Kažu da će on biti prvi igrač koji će istetovirati grb Zvezde jer mu je dala najviše para a pola sezone da ne igra!
b

buba mara

pre 7 meseci

Ovoj gluposti što si napisao trebao bi i ti da se smeješ.Neverovatno je kad čovek sam sebe laže.Ali dobro,uživaj u svojim glupostima..
a

all grobar

pre 7 meseci

Da je bio nepoznat, velikoj vecini da. Da je bio mlad, to jeste. Ali ono sto je sigurno 100%, to je da vas je ka.ao gde god je stigao.
G

Gost 777

pre 7 meseci

Evo ja kao nacijac Zvezde mogu da kazem da nisi u pravu. On i Vesterman jesu dosli kao mladi i neafirmisani igraci, za razliku od ostalih koje si naveo.
d

dulOo

pre 7 meseci

Jeri dolazi na četverta utakmica??!!11
i

ivko svemirko

pre 7 meseci

Da l je stigao na četvrtu utakmicu žofri, zna li se šta o tome?
p

pixi1010

pre 7 meseci

Jel dolazi na cetvrta utakmica?
M

Mr007

pre 7 meseci

'arace grobare,ali bice mu zao.🤣🤣🤣
A

Aebre

pre 7 meseci

Na svaku vest o Partizanu odmah prvi skace jedan lik da ostavi 7-8 komentara pojesce se u sebi zbog Partizana.
R

Repac Plandiste

pre 7 meseci

Ti odigraj posteno kao pravi profesionalac a sto se emocija tice uvek mozes da dodjes na treca utakmica i da poljubis cika Zelimiru ruku. Sa ovim su se složili...
j

ja ja ja

pre 7 meseci

A ti bi pre trebao da se vratis u skolu malo, da naucis pravopis, pre nego sto dolazis ovdje da ostavljas 10 komentara pod razlicitim nikovima... zalosno je koliko si nepisemen
f

firma novi sad

pre 7 meseci

jao jao koja patetika majko draga
r

radnicki kg

pre 7 meseci

evo svi placemo u kuci 🤣🤣
g

gost011

pre 7 meseci

tesko da je dosao u partizan kao "potpuno nepoznat francuz" posto je vec odigrao sezonu u evroligi sa valensijom kao clan prve petorke i bio u najuzem izboru za evroliginu nagradu "zvezda u usponu".
@

@gost011

pre 7 meseci

Pratis pratis..placi tise
P

PfkNY

pre 7 meseci

Potpisao ugovor na mesec dana sa Valensijom i odigrao 2 utakmice u Evrokupu.Nema sta bio kandidat za nagradu Evrolige
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

Vasim lazima nema kraja. Ali nema. Valensija 2012/13 NIJE IGRALA EL u Valensiji je 2012/13 odigrao tacno 5 (PET) utakmica u ACB ligi. Kandidat za zvezdu u usponu EL u timu koji ne igra EL? Prekinite sa lazima, obmanama, muljanjem, posvetite se ljubavi prema svom timu. Nije me mrzelo da proverim.