Komentari na vest

Luka Mitrović pred 43. večiti derbi u karijeri: Velika stvar za Beograd, Srbiju, oba tima

M

Mitro-čorba

pre preko 1 godinu

Nabad-čorba fazon.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Najinteligentniji centar u Evropi,da ima malo Lesorove fizikalije,bio bi strahovit centar.
0

011.011

pre preko 1 godinu

Gledao sam mu pomasanje na zadnjem derbiju.Fantastican prema igracima partizana, jako se ljutio i smirivao kada su navijaci gadjali Pantera i sudije.
T

Treba nam prava 5-ca

pre preko 1 godinu

Luka je dobar ali NIJE PRAVA 5-CA i tacka! Celu karijeru je proveo igrajuci KRILNOG CENTRA tako da mu je to prava pozicija! Zvezdi treba VISOKI TESKI CENTAR nesto poput Ristica,da se gura ispod kosa,ima dobru ledjnu tehniku,i hvata ofanzivno/defanzivne skokove u kojima smo najslabiji u svim takmicenjima,cak nas i Studentski centar dole u Moraci nadskakao i skoro svaki napad nam kupio lopte ispod kosa pa zatim imao po 2-3 napada za redom,to vise MORA DA PRESTANE a najbolji nacin je da dovedemo PRAVU PETICU od recimo 2.13 ili 2.15 koja ce da kupi skokove i u napadu i u odbrani,jer od rekreativaca Kuzmica i Raduljice nemamo apsolutno nikakve koristi jer su totalno Beskorisni na terenu sa 2 poena prosekom po svakom mecu u svim takmicenjima,pa vise od njih dvojice zajedno bi dalo dete od 15.god da mu se pruzi sansa da igra centra u Zvezdi,smem da se kladim!
G

Gost ko

pre preko 1 godinu

Od Ristića bi i ja odigrao bolju odbranu,neverovatno spore noge ima
G

Gostisuussu

pre preko 1 godinu

Biće 20 razlike za Partizan!
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Нема разлога да не наставите са жетвом трофеја! Триплета и ове године у вашим витринама: најбоља слика аба, најбоље закуцавање аба и најбољи тренер аба лиге!!! Најјачи сте
S

Srpski samuraj

pre preko 1 godinu

@Lozac, I najbolje napuštanje takmičenja u sopstvenoj ligi i najbolje kršenje zakona da ne budu treceligasi!
L

Lepi Fika

pre preko 1 godinu

77:88. Ubiće ih reponja.
k

kemp

pre preko 1 godinu

Meni je ovaj derbi kao Zvezdasu "nebitan i bitan" , iz proste cinjenice da ne trebamo da silimo nesto i da rizijujemo povrede igraca. U proslosti se moglo vidjeti da je Zvezda gubila ovakve "nebitne-bitne" derbije, a one prelomne dobijala, tako ocekujem da ce Dusko dati sve od sebe da dobije, ali necu se ljutiti i ako ne dobije.. samo da nam budu svi zdravi za Armani. Pozz
K

Kriks

pre preko 1 godinu

Luka je najinteligentiji igrač na poziciji centra na svetu posle Nikole Jokića. Sramota da nije bio u repki, bukvalno idealan za kompleksne situacije poput one sa Italijom i dobar match-up ( za nas) sa njihovim centrima. Udvojio Vilbekina i pomogao u idealnom trenutku, kad je kasno za promenu odluke i naterao ga na tezak flouter protiv Turske, ali ništa o njemu već Lučić o toj odbrani. Najkorisniji igrač Zvezde ove sezone u el, a opet tekstovi o drugima... I na kraju poređenje ove izjave i klinačke izjave Lesora pred ovaj derbi pokazuje ko zaslužuje da (opet) bude šampion na kraju.
G

GostDragan P

pre preko 1 godinu

Neznam zašto se diže tolika tenzija kada je to sasvim jedna obična utakmica u nizu koja baš ništa ne odlučuje sem prestiža . Nema potrebe stvarno .

бартендер

pre preko 1 godinu

Утакмице Звезде и партизана, макар биле хуманитарни сусрети млађих категорија, никад нису обичне и само утакмице. Ово је први сусрет кошаркаша у најјачој европској лиги, баш нема потребе да се ти и теби слични јављате и кењате како је то нешто обично! Меч је историјски, меч је препун тензије, биће спектакл, а вама којима је то обично гледајте нешто вама забавније!
@

@бартендер

pre preko 1 godinu

I kada svane novi dan, i jedni, i drugi, će se nalaziti u donjem dijelu tabele EL...