Komentari na vest

Luka Vildoza među kandidatima za najkorisnijeg igrača Evrolige u decembru

P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Hoćemo pobedu protiv Barselone sutra za Facundo Campazzo
l

lion zion

pre preko 1 godinu

ali kuzmic bio najbolji igrac meseca januara 2017 au brate ko bi reko
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Realno dobar igrac kazem ovo kao navijac Partizana komsije mozda da dovedete i Gabrijela Deka.
T

Treba reci

pre preko 1 godinu

Da Makabi nije novca da isparira ponudi za Vildozi i Real Madrid za Kampazza .Zvezda sa ovakvim budzetom mora da igra barem f4 !
N

Neverovatno

pre preko 1 godinu

Da Zvezda ima toliko novca da moze da priusti ovakve igrace..Citava Evropska kosarkaska scena bruji o cudu koji se desava u siromasnoj zemlji kao Srbija.. Ovaj tim je medju 5 najskupljih Evrolige..steta sto Partizanu ne omoguce makar pola ovog budzeta ili makar mu oproste 20 mil duga kao 2011 god kada je ugasena stara Zvezda i Fmp postao “klub kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “ u koje je od 2011 god uslo preko 130 Evroligaskih bombi i pojacanja koje finansira napaceni srpski narod koji leci decu preko poruka i kome se otima srce Srbije pred nosom!
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Bila bi velika bruka da ne dobije ovo priznanje
C

Covke uskoro

pre preko 1 godinu

2 mil Baskoniji za obestecenje..Ili maleni Argentinac ce da sam ode! Zna se koga treba zvati ,jednu usnu koja placa sve vase multimionske transfere o kojim bruji cela Evropa!
E

Eto zasto

pre preko 1 godinu

Je placen 3 mil i plus sto ce Aco morati da plati Baskoniji 2 mil obestecenje ako zeli da ostane..Doduse za Kampazza je 2,6 mil obestecenje i plus 1,8 za pola i 2,5 mil za drugu sezonu sto je ukupno 6,9 mil ..Ako se na to doda Nedovic od 3,3 mil ,otkaz Adamsu koji trazi 650k da mu se isplati sto mu jos duguju ,plus igraci sa F4 ekipa Bentil,Petrusev,Hasan Martin plus iskusni domaci reprezentativci koji imaju prejake ugovore i samo jedan mladi igrac Topic dolazi se do zakljucka da ova ekipa je najskuplja u istoriji srpskog sporta i da je neuspeh sve sem f4 Evrolige ! O Aba ligi ne treba komentarisati jer imaju duplo veci budzet od prvog pratioca Partizana koji u ekipi ima Glasa,Balsu,Vukcevica,Madara,Trifunovica,BrodIjanskog koji ne vrede deseti deo jednog Kampazza..
g

gost 777

pre preko 1 godinu

Plus, baba, deda, sve ukupno 300 godina :) Posto si upuceniji (ocigledno imas uvid u ugovore), molim te podeli sa nama ukupne cene rostera u Zvezdi i Partizanu, ukljucujuci trenere. Inace, ova vest je vezana za konkurenta u izbolju najboljeg igraca meseca decembra u EL. Imas drugu gde je Ostoja rekao da Zvezda ima mnogo veci budzet, pa mozes tamo da mu verujes.