Jam Madar (© ABA liga)
Jam Madar (© ABA liga)

Madar dobio udarac u koleno, Koprivica čeka da se "ohladi"

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.03.22. | 21:55

Dva mlada igrača su se povredila protiv Igokee, a posle meča Željko Obradović je otkrio kakva su prve informacije

Okončao je Partizan nedelju na najbolji mogući način. Sa dva sigurna trijumfa. U Evrokupu je savladan Metropolitan čime je obezbeđena druga pozicija, a u subotu je rutinski nadigrana Igokea za nastavak borbe za vrh ABA lige. Crno-beli su upisali šestu uzastopnu pobedu u regionalnom takmičenju. Vođa je ponovo bio Kevin Panter, a sjajno su igrali mladi Balša Koprivica i Jam Madar koji su se međutim povredili, ali su odmah pregledani od strane doktora Mome Jakovljevića. Situacija ne bi trebala da bude ozbiljna ni za plejmejkera ni za centra, ipak... treba sačekati.

Posle meča Željko Obradović je kratko analizirao dešavanja na parketu protiv Igokee.

Izabrane vesti

"Utakmica je, po početku, bila slična kao u Laktašima.Oni su tim koji menja odbranu, pokušavaju stalno da uvedu protivnika u kontra ritam. To su uspeli u prvoj četvrtini, promenili smo to u drugoj, rastrčali smo se, čitali njihovu odbranu i to je, uz početak drugog poluvremena kada smo napravili razliku, bio ključ. Oni se nikada ne predaju, probali su da se vrate. Čestitke igračima i hvala navijačima na sjajnoj podršci", rekao je Obradović.

Ono što može da brine su povrede. Naime, Koprivica je napustio igru u trećoj deonici i nije se vraćao, a udarac je zadobio i Madar. Obojica su imali po 10 poena.

"Doktor Moma je rekao da je u Balša u redu, ispratićemo kako će biti kada se bude "ohladio", misli da nije ništa ozbiljno. Madar je dobio udarac u koleno na kraju, ispratićemo i to, videćemo šta i kako je", zaključio je Obradović.


tagovi

Željko ObradovićKK PartizanBalša KoprivicaJam Madar

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara