Komentari na vest

Madar u silaznoj putanji, ima ponudu iz FIBA Lige šampiona

R

Rodjena

pre oko 2 meseca

Au gospodo iz Zelenika : Niste vi hrabri sto se nicega ne boje, Već sto se nicega ne stidite.
I

Inzagi55

pre oko 2 meseca

Gde je sad Misko da rebusom najavi transfer svog igraca iz Evrolige u Ligu sampiona?
T

Tutorial

pre oko 2 meseca

Kako zbog licne pohlepe upropastiti "The rising star of EL" by Mishko Raznatovic. Ovo moze da ide u sabrana dela zalizanog menadzera koji na racun srece koju je imao sa Jokicem upropastava desetine talenata.
M

Miloschichi

pre oko 2 meseca

Neka zahvali menadzeru, desice se ono sto sam pisao da ce se desiti. Da je ostao napredovao bi pod zeljkom i zavrsio u nba a ovako je izgubio godinu dana u kojima je nazadovao i to je kraj, sada kola mogu samo nizbrdo da idu. Steta, imao je kvaliteta na kojima se moze itekako raditi i graditi ali izabrao je menadzera koji je vise zeleo lose partizanu nego dobro svom igracu tako da..
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Momak nema kvalitet
m

matoriekspert

pre oko 2 meseca

Šta mu uradi Zalizani? Da je ostao, bio bi prvi plej u evroligašu. I Partizan bi igrao bolje i lakše a onda bi mu NBA bila otvorena.Ovako će morati par koraka unazad, ali kad ima menadžera?
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Ne bi ovaj poluproizvod ni imao mesta u Partizanu. Partizan je hteo da ga pusti ali da zaradi jer su ga i platili kad je dolazio. U tome je caka. Da je Aleksa bio zdrav prošle sezone, pored njega i Egzuma ovaj mali ne bi ni video terena, osim možda u garbidž tajmu. Na beku bili Panter i Andjušić, na trojci Naneli, Trifa i Papapetru. Gde bi mali igrao? Umesto koga?
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

Za sve ove sto ima zoc ne zna... Smajli 20 minuta, 8+7, trifa 33 min 14+4, balsa 15 min 4+5 I 5 blokada... Ne igraju mladi kod zoca... A ako je argument da imaju vec po 23, 24 godine, gde igraju ti mladji u evroligasima?
p

protiv koga?

pre oko 2 meseca

jel u Evroligi? kad?
D

DDF

pre oko 2 meseca

Babe lepo kazu"velika obecanja mala kesa"...poslusao si lazljivog menadzera koji je obecavao previse neostarljivog,sada karijera ide silaznom putanjom koja se nece tek tako"zaustaviti sa padom"
U

UJKA MITKO

pre oko 2 meseca

A koja je to uzlazna karijera, top 11 u EL i drugo mesto kup Srbije ?
A

APAJDIN

pre oko 2 meseca

Vec je zavrsena stvar...Tresce se BG dolazi u Zvezdu...Sve zavrseno, gotova stvar...
P

Premudri

pre oko 2 meseca

Taman za FIBA ligu šampiona!
L

Ludilo mozga

pre oko 2 meseca

Da definitivno upropasti karijeru. Posle vas može da igra za Hapoel Ramat Gan, eventualno Hapoel Rishon
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

U prvoj sezoni se navikao na ozbiljnu kosarku, u drugoj dosao do el i igrao... dao onu tricu na isteku trece cet za slom nebojsinog kluba... postao rising star... kad je trebao da postane igrac, proda se za sicu... nazad u selo da cuvas ovce...
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Limit neopevani. I u Hapoelu bi izgubio minute jer dečko jednostavno nema kvalitet.
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

E moj Madare ne jede se sve sto leti...
P

Pauljaj

pre oko 2 meseca

Mosi, mali kvaliteta bez...
d

de goll

pre oko 2 meseca

karma..ni u partizanu nije bio nista posebno,ali je bio clan evroligasa
0

011

pre oko 2 meseca

Madar je ispao tako tupav. Imao je sve u Partizanu.
О

Осим...

pre oko 2 meseca

... трофеја и људског односа. То је важније од пара.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Spartak iz Subotice isto ima velike ambicije doveli su Nemanju Gordica,Vila Mozlija bilo bi lepo da dovedu i Rasona Tomasa kao i Madara.Ocigledno su igraci prepoznali da je Spartak klub koji moze samo da raste.Sportski pozdrav.
J

Jtd

pre oko 2 meseca

Da raste dok covek placa a klub su napravili tako sto su doveli 15-20 igraca, ne razvili ilu
@

@ssss

pre oko 2 meseca

U Partizanu bi bio prvi plej.Šteta što je otišao.Iz ovog primera možemo videti da Željko iz svojih igrača izvlači ne 100% već mnogo više.
G

Gost1717

pre oko 2 meseca

Sta je izvukao iz Grka prosle godine, bio kapiten Pao, repke, Ponitke, Smita, Andje, Kaminskog, Smajlija, Tristana, Balse, Urosa..Andja dosao kao top suter iz Monaka. tavori..Alexa kao igracina iz Spanije, repka igrac..i kao Zoc nesto uradio..Panta i Ledej bili mvp i u Milanu pre dolaska u Partizan..mozda samo Lesor eksplodirao, al je i u Makabiju bio dobar, al njega vise poneli navijaci..nego Zoc..on je temperamentan igrac..meni je Zoc basket Murinjo..ima ime, ali ne vise i znanje..tj.prevazidjen, a sujetan
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

@Gost1717 sve nekako ali aleksa IGRACINA iz estudijantesa, debitovao u el sa 29 godina, igracina... andjusic top suter... lesor toliko dobar u makabiju da se zadrzao mesec dana... madar je napredovao kod zoca, smajli isto ali ga ubise povrede, lesor postao igrac, balsa i tristan igraju u aba solidne minute, sta bi vise? Da bude 8 igraca mladjih od 2000 godista i da se juri top 8?
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Realan 2 ti je sve objasnio!
K

Khy

pre oko 2 meseca

Iz večerašnjeg primera vidimo da vam se Borac sklanja..A mali..Nema kvalitet.Pozz
r

rumenko rumenkovic

pre oko 2 meseca

Welcome to Red Star Bro!
g

gunnersi

pre oko 2 meseca

Eto njega u Zvezdi, samo gledajte. Da se oduzi grobarima za sve uvrede koje su mu uputili, iako je ginuo za njih na terenu.
K

Kaze

pre oko 2 meseca

Ovima što govere da bi Madar bio jedan od najboljih igrača, recite mi kojeg je to Željko izbacio mladog igrača za ove tri godine? Dule je bio formator trener i on bi bez raznih Pantera sa Tristanom, Madarom i ostalima imao ako ne bolje. Budimo realni ovo je fijasko i Željka samo drži renome i kalibar, Dule je sa Strahinjom Miloševićem igrao F4...
M

MVPČAČAK

pre oko 2 meseca

Druže, porediš babe i žabe, šta bi bilo kad bi bilo. Da li si svestan koliko se košarka promenila za ovo vreme dok Dule nije tu? Samo pogledaj koliko sad kvalitetnih amera igra EL a koliko ih je nekad bilo? Da ne pričam koliko su organizaciono svi klubovi napredovali. Ovo je sad mnogo viši nivo košarke nego nekad.
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

@MVPČAČAK jedino sto je teze je sistem takmicenja, igra svako sa svakim... a uvek je bilo top crnaca u evroligi... cildres igrao za oli i imao platu kao ceo budzet kkp... i opet se nasli na f4...
a

ako ako

pre oko 2 meseca

Neka neka, kako radiš tako ti se i vraća. Izgradio je sebi mesto u Partizanu, trebao je da dobije još značajniju ulogu u sistemu koji poznaje i umesto toga izabrao je da ode u nepoznato. Umislio je da je već taj nivo da može gde hoće do minutaže, Miško mu napunio glavu. Idi sada u Ligu šampiona i nadaj se da ćeš za par godina na konto toga što si izraelac dobiti ulogu mahača peškirom u Makabiju.
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Jasno je bilo da dolaskom Jasikiviciusa poverenje u njega pada. A takvo stanje je potkrepljeno rezultatima. Mnogo se poletelo sa njim, baš mnogo. Nemoguće je da Itudisu na klupi sedi Kalates koji je strašan organizator i takvi igrači su deficitarni na tržištu. Pozicija 1, kreator. Madar je opet neki kombo, nije čist kreator iako je dosta napredovao u Partizanu i može se reći da je taj segment igre nadogradio i približio se organiztoru igre više nego poziciji 2. Ipak Kalates je daleko iskusniji i kvalitetniji od njega što se vidi u ovom drugom delu sezone, kako Fenerbahče igra sa njim na poziciji 1, kakve su ideje, nema padova igri, igra se tvrdo, uvodi se košarka u pozicioni napad. Kod Itudisa je to delovalo dosta nedisciplinovano, podsećali su kao Makabi sa Galom Mekelom i Gaudlokom kada vidimo Madara i Wilbekina na parketu u paru. Jasikivicus kakav god da je bio u Barseloni, preporodio je Fener. Svaka odluka koju je doneo bila je u korist tima. Seti te se da je isti ovaj Fenerbahče izgubio od Crvene zvezde 30 razlike u Beogradskoj areni pod Itudisom.
a

ahahaq

pre oko 2 meseca

Bio je projektovan za prvog pleja ove sezone...
H

Hlnhl

pre oko 2 meseca

I opet ode kup...Al mali kvaliteta bez...
В

Вили Вонка

pre oko 2 meseca

Тако, тако. Нека за женски тим Меге и то да му буде част.

Mali peca

pre oko 2 meseca

zar nije on najbolji mladi igrac evrolige
7

78

pre oko 2 meseca

jes ga žoc razvio
M

Madar

pre oko 2 meseca

Sta je trazio to je i dobio a i zasluzio. Pozovi Miska on sigurno ima resenje 😂
D

Daaa

pre oko 2 meseca

Zato su smailagic koprivica trifunovic i vukcevic napredovali ove godine mnogooo, otimaju se barsa i real za njih.
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

@Daaa ima li neki iole ozbiljan evroligas da mu igra 5,6 igraca mladjih od 2000 godista? Ovde smajli i trifa imaju neke minute, balsa i tristan nekad ulete a svi igraju solidne minute u aba... sta treba, da mu nose igru kao vama jago pa da se bijemo sa asvelom ko ce biti predzadnji?
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Cudo ne trazi ga Boston ili Denver. Nek mu sad misko nadje klub, malo mu je ovo sada sto mu se desava
P

PaGost

pre oko 2 meseca

Bitno da se on zatrčao za parama. Menadžeri potpaljuju nestrpljive igrače zbog procenta, a onda se isti ti igrači vuku po nekim nižim klubovima da bi došli do onog nivoa koji su već imali, a napustili zbog prividno "većeg parčeta".
g

grada

pre oko 2 meseca

Znao sam da ce sujetni menadzer upropastiti ovog igraca.Da je ostao u bivsem klubu bio bi jedan od najboljih igraca EL.
D

Dzoe

pre oko 2 meseca

Koliko ste samo umislili da ste bitni. Alo indijanci, kad se slavina zavrne na kraju sezone ostace samo dugmici.
1

1001101

pre oko 2 meseca

Neverovatno koliko skoro svi vi mislite da se ceo svet vrti oko vas, tužno
G

Galiot

pre oko 2 meseca

Naravno da je tako... Kao sto je Zelimir napravio igracine i od Trifunovica,Tristana, Koprivice, Smajlagica... Pravi umetnik u radu sa decom,nema šta!!!
G

Gist2

pre oko 2 meseca

Čekajte momci, dečko je prošle godine bio rising star a ove ide u finale ls, naravno da je Zeljko napravio igrača od njega, ovo je čist dokaz