Komentari na vest

Magdevski: Bio sam deo najgoreg Partizana u istoriji, ali sada su crno-beli pravi drim-tim

B

Botosani

pre preko 1 godinu

Decak,da je Partizan u tom trenutku imao veci budzet nikada i ne bi obukao taj dres..
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Najvice me cudi prepucavanje, ulazak u EL na, silu, ma ne na silu, imamo najaci tim..... itd. Buraz, to sto imate jak tim ne mora da znaci da morate da igrate Evroligu, nego budite iskreni i kazite lepo, da klub je platio 500.000 eura da se ulazi, i to zna se zasto, zbog isteravanja Ruskih klubova. Ali, otomo potom, kako god igrali, sto kaze Pantic i da se osvoji EL troskovi nema sanse da se pokriju, zato svi znaju da je to debeli minus koji kad tad ce doci na naplatu, a ko ne tokom ove sezone. Ako ste citali intervju Alimpijevica, bice vam jasno sve, da je Zvezda zrtvovala tu godinu kad je on bio trener da bi mogla da se pokrije narednih godina. Ajde recite mi koji je zadnji igrac koji prodat iz Zvezde ili Partizana za neku sumu, (Gudura, i Bogdan) znaci, price oko prodaje karata su za malu decu, jer na svakoj tekmi ima ispada i onda plati klub debelo to, uz dodatne naplate za osiguranje, koriscenej hale, ...... itd, i na kraju ostane nesto novca, a taj novac ne moze da pokrije ni plate radne snage, da ne pricamo o platama igraca. Dodati jos, dugove iz proslosti, porez (skoro 5 milki evra) i vi jos dolazite sa pricom kao hvala tim igracima, hvala ovim..., ne Partizanovci, hvala Drzavi koja vas je spasila, i koja vas jos preko Mijailovica spasava. Ako nekog od igraca treba da hvalite i da mu skidate kapu to je Rade Zagorac, koji je na zenitu karijere i kad je mogao da bira gde hoce, on je pokaza svima kako se voli Partizan, ne pricama nego sa svog dzepa, decko je pristao na mnogo manju platu nego sto bi dobio bilo gde da je otisao. Eh sad, kako ste se malo pojacali coveku odmah noga, cao ne trebas nam vise, to je veliko hvala Partizana za ljubav prema klubu, (kao sto nekad Dule potencirao da u Partizan se igra iz ljubavi ne za pare, i na kraju sam prvi pogazio to, e to je demagogija, prijatelju, ili budi nasledan ili ne seri!

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Вања продат Баскинији за 500.000, Волден Звезди за 250.000 и Пејџ 150.000 Французима ...
j

juhuuuhu

pre preko 1 godinu

A ko finansira zvezdu , ko joj obrisao dugove 18 milki eura , ko joj obezbedio budžet , ko plaća promašena pojačanja , kome je kupljen f4 i Bg . Partizan je bio osvajač EL , a zvezda top 17 .
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Željko Obradović državni projekat.
h

huuuuhu

pre preko 1 godinu

I treba , najbolji trener u istoriji košarke , priznat od cele svetske košarkaške javnosti osim malog kluba iz Železnika
l

laufer

pre preko 1 godinu

Nebojsa Covic privatni projekat sa drzavnim parama! To nigde u svetu nema sem kod nas.
G

Gooost

pre preko 1 godinu

Vi ste bili čuvari vatre, zauvek ćete biti u srcu svih nas grobara!
b

bednici jedni.

pre preko 1 godinu

Zasto mi se ne pustate komentar????
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Ako hvalis Zelimira i Partizane pustice ovako mrka kapa. Pre ce na Kuriru i informeru objaviti komentar kritike predsednika republike Srbije, vrhovnog komandanta vojske republike Srbije i gospodara stoke sitnog zuba nego komentar koji nije afirmativna za Zelimira. Sa ovim su se složili...
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Hvala tebi , Vrapcu, Gegicu, Bezbradici, Robinsonu, Vilsonu, Cvetkovicu, Potu, Bircevicu, Majstorovicu, Marinkovicu, Lukovicu, Koprivici, Ratkovici, Karahodzicu, Andricu i ostalim junacima koji su godinama drzali svetinju Partizana da se ne ugasi.
E

Exe

pre preko 1 godinu

mozes samo da se zahvalis vladi Srbije...
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Njima hvala na tretmanu i neskrivenim ambicijama da nas ukanale a uzdignu pokojnu zvezdu. Ipak im nije poslo za rukom.
U

Ujko

pre preko 1 godinu

Da su oni drzali partizan bi se davno ugasio i bio treca liga.
y

yorker

pre preko 1 godinu

Od 7 mesta do Drim tima...Samo u zemlji Tunguziji
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Od ispadanja iz ABA lige i Superlige Srbije, do nasilnog ulazenja u EL godinama zaredom.
L

Licemeri jug

pre preko 1 godinu

Kojeg to nasilnog ulazenja u Evroligu? Uporedi tim zvezde taj koji je usao u EL i uporedi sada ovaj tim partizana, Ovaj tim partizana je 10x skuplji...
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Usli umesto Cibone, usli umesto Igokee, usli opet zbog korone....Malo li je. A ko o cemu, k*rva o budzetu: Skorcijantis, Miler, Kinzi, Volters, KC Rivers, Lojd, Braun, Kalina, Panter, Gist, Beron, Perperoglu, Rocesti, Volden. da ne pominjemo razotkrivene milionere Kalinica, Nedovica.
I

Immobile

pre preko 1 godinu

@yodorro Ne interesuju me ni Zvezda ni Partizan, ali ta Zvezda je protekcijom usla samo tada pre Igokee. Cibona je dozivela finansijski kolaps i isao je klub koji je bio prvi u regularnom delu, isto tako da je prvi bio Partizan on bi isao. A tek ovaj treci razlog je najgluplji ikada. Evroliga je ponistila tu sezonu zbog kovida i ponovila sledecu sa istim ucesnicima, tako da to treba da se pita Evroliga, drugo pitanje dal bi Partizan osvojio Abu i igrao Evroligu. Tako da je fakticki Zvezda samo jednom van terenski izborila to mesto.