Vejd Boldvin i Lorenzo Braun (Foto: Starsport)
Vejd Boldvin i Lorenzo Braun (Foto: Starsport)

Makabi bi da zadrži sjajan bekovski tandem na duže staze: Posle Brauna vezuje i Boldvina

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.02.23. | 16:17

Amerikanac otkrio da sa klubom vodi pregovore oko produžetka saradnje

Iako je navodno bio velika želja madridskog Reala, Lorenzo Braun je nedavno sa Makabijem iz Tel Aviva parafirao novu saradnju do leta 2026. godine. Ponos Izraela planira da zadrži i njegovog "partnera u zločinu" Vejda Boldvina.

Kako je Amerikanc i sam izjavio, pregovori oko produžetka saradnje su u toku.

Izabrane vesti

"Postoje poslovi Makabija i postoje poslovi Vejda Boldvina. Već smo vodili razgovore oko mog ostanka ovde i nastavićemo sa njima. Dok god traju, nadam se da možemo da postignemo dogovor", rekao je Boldvin za izraelski ONE.

Oformio je izraelski velikan paklen bekovski tandem, Braun je jedan od najboljih igrača Evrolige ove sezone, a nije ni Boldvin daleko. Bivši košarkaš Olimpijakosa, Bajerna i Baskonije zasad beleži najbolje brojke u evropskoj karijeri sa prosekom od 16,6 poena, 4,6 asistencija i 3,4 skoka.

Nedavno je ubeležio i rekord po broju postignutih poena na jednoj utakmici, pošto je u porazu od Crvene zvezde kod kuće brojao do 38.

Ekipa Odeda Kataša sa učinkom 13-12 sedi na osmoj poziciji na tabeli Evrolige posle 25. kola. U sedmici pred nama će gostovati Monaku (četvrtak, 21.00)


tagovi

KK Makabi Tel AvivVejd Boldvin

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara